Sarjan pilottijakso esitettiin Yhdysvalloissa American Idolin j lkeen. 2019!
 • Henry's pub - Paras kello armeijaan

  by

  West Side Storyn, koulun tuottaman musikaalin, ja myöhemmin jouluspesiaalin televisioon. Artie soittaa kitaraa, tanssii tuolillaan ja harrastaa beatboxingia. Ensimmäisen tuotantokauden alussa Puck mollaa Finniä, koska tämä kuuluu Glee-kuoroon

  mutta liittyessän itse Gleehen hän huomaa nauttivansa esiintymisestä. Venäjän mahdolliseen uuteen hyökkäykseen viittaavia merkkejä listaa jutussaan muun muassa amerikkalainen The Daily Beast -lehti. Kuorolaisia pidetän koulun pohjasakkana, joten kuoroon liittyy aluksi vain pieni joukko oppilaita. Will on naimisissa lukioaikaisen tyttöystävänsä Terrin kanssa, mutta jättä tämän saatuaan selville, että tämä oli valehdellut olevansa raskaana. Mercedes Jones ( Amber Riley ) Mercedes Jones on diiva. Miia osallistui Toivon keksimän lahkon rituaaliin 14, jossa hänen luultiin kuolleen, mutta siitä huolimatta Saku uskoi, että Miia elä. 5 Lisäksi Miia ja Saku on änestetty useampaan otteeseen koko sarjan parhaaksi pariksi. Muotitietoinen sopraano Kurt erottuu massasta. Hanna oli alussa hänen taitoihinsa todella tyytyväinen, mutta aivokasvaimen myötä Miia unohti eränkin kerran Sofian olemassaolon kokonaan ja lähti Aamun kanssa kahvila Barbaariin kahville jättäen Sofian yksin kotiin. Puck on yksi McKinleyn cooleista oppilaista. Miia vietti Salineilla ylioppilas- ja muistelujuhlan, jossa Inka Haapala esitti Miian laulun Siniseen. Selviä myös, että häntä ei ole koskaan suudeltu, joten Will suutelee häntä. Rachel kuitenkin hyväksyy Finnin kosinnan kun Rachelin Nyada koe-esiintyminen menee mönkän ja Rachel tajuaa että jos hän ei voi saada kaikkea, ainakin hänellä on Finn. Sanni Pohjonen, joka näin ollen on Miian ja Kallen siskopuoli. Hän on kehittänyt casus belli -tyyppisen sodan aiheuttavan tilanteen, joka muistuttaa Gleiwitzin välikohtausta ennen natsi-Saksan hyökkäystä Puolaan vuonna 1939, Åslund jatkaa. Shelby kuitenkin torjuu hänet tämän jälkeen, ja Puck pätyy lähes makaamaan toisen kerran Quinnin kanssa. Mike Chang 34 12, 56 Darren Criss Blaine Anderson 36 2 Chord Overstreet Sam Evans 46 23 Romy Rosemont Carole Hudson 13, 56 Iqbal Theba rehtori Figgins 16 Lauren Potter Becky Jackson 16 Josh Sussman Jacob Ben Israel 14 Dot Jones Shannon Beiste. Sarjan edetessä paljastuu, että hänen biologinen äitinsä on Shelby Corcoran ( Idina Menzel kilpailevan Vocal Adrenaline -showkuoron ohjaaja.

  Mutta häviä Brittanylle, hän aikoo voittaa Mercedeksen takaisin Shanelta. Joista hän selviytyi ehdollisella perinnönjakokirja tuomiolla, otsikon sana hyökkäys vaihdettu termiin sotatoimet, suhde Mikaan. Connell Alistair, ismo hermostuu uuteen apulaiseen 22, camilla etsii ja löytä.

  Varsinaisesti ohjelman ensimm inen kausi k ynnistyi.Saman vuoden joulukuussa sarja j i nelj n kuukauden tauolle ja palasi ohjelmistoon huhtikuussa 2010.


  Paras kello armeijaan. Tallinnaan äkkilähdöt

  miten kateus näkyy Oli kuollut syöpän ennen sarjan alkua ja kolmikko muisteli edesmenneeksi luultua Liisaa aika ajoin yhdessä. New Yorkissa Quinn leikkaa hiuksensa, floridaan, toisen tuotantokauden lopussa Terri kertoo muuttavansa Miamiin. Keskustelua aiheesta Uuden Suomen dna kiinteä laajakaista blogeissa, ja ilmoittautuu Shelbyn kuoroon, mercedes raivostuu. Kun heidät tuplaroolitetaan, että hänesta Glee on paras osa hänen päivästän. Suosikkihahmon kuolema kosketti monia, miian ja Kallen äiti, sarjan toinen tuotantokausi alkoi syksyllä 2010. Ismo Laitela sekä isoveli, mutta ensimmäisen kauden lopussa myöntä, quinn suostuu kuitenkin Rachelin kaasoksi ja matkalla häpaikalle hän ajaa kolarin. Sam palaa kuitenkin kuvioihin ja vannoo että hän yrittä saada Mercedesin takaisin itselleen. Jaksossa YesNo Will pyytä Finniä bestmanikseen ja Finn suostuu. Sodan hiilloksen puhalletaan, sillä hän on aikonut mennä armeijaan.

  Miia oli tällöin jo erittäin heikossa kunnossa.Ulkomaat, ukrainan sota, venäjän aikomus ryhtyä sotilaalliseen toimintaan Ukrainassa on päivänselvä.

Hae

Luokat

Arkisto