Tykk sivustamme jos haluat naiskauneutta uutisvirtaasi! 2019!
 • Verkkopankki säästöpankki - Pantavia naisia

  by

  olisi mustasukkainen? Se oli varmasti uittanut isoa kulliaan jo ties kuinka monessa pillussa paljaaltaan. Sanonko sille, että teretulemast nussimaan mun naistani? Tumma, jäykkä kulli sohi jo uhkaavasti pillua kohti.

  Kun olin pässyt Seljan pälle punnertamaan ja saanut naisestani kunnon miehisen otteen, lopetin äkkiä nytkyttelyn ja kysyin varoittamatta: Tuntuuko yhtä hyvältä kuin turkkilainen mies? Ihme, naisia että minä jaksoin kuunnella. Noi turkkilaiset on kyllä komeita miehiä, hän sanoi ja pureskeli samalla hymyillen etusormensa kynttä. Voi helvetti, miten minua kiihotukseni keskellä hirvitti, että se hiton panomies laskee sisän hetkenä minä hyvänsä. Samassa Özan alkoi korahdella ja karjahdella sohvalla. Välillä Selja kävi Özanin kämpällä pantavana ja palasi kotiin pillu punoittaen ja turvoksissa. Mina ei haluasi sita laittaa. Kotona Selja oli niin saaneen näköinen, ettei ollut koskaan aiemmin ollut sellainen. Vittu, kun olisin lopettanut sen homman siihen, niin ei olisi käynyt sitä, mikä sitten kävi. Sitäkin kesti helvetin pitkän. Minä havahduin asiasta ensimmäisen kerran, kun Selja katseli eränä iltana telkkaria ja ruudussa pyöri tumma, raamikas turkkilaismies. Yöllä sitten paneskelimme sängyssä. Ennen sitä se sipsutteli pillu selvästi kipeänä minun luokseni ja kuiskasi, voisinko lähteä yöksi vaikka Petelle. En saanut kuitenkaan naida sitä vähän aikaan, kun oli pillu pässyt jo niin arkaan kuntoon. Özan oli jo painanut pänsä naiseni kaulalle sohvaan päin. Ensin ajattelin perua koko jutun, ja se minun olisi pitänytkin tehdä. Voi vittu, kun suhtauduin kuitenkin tuohon kaikkeen melko huolettomasti, kunnes se osoittautui minun kohdallani todeksi. Se halusi selvästi hyvitellä. Joku tippuri sillä takuulla oli.

  Pantavia naisia

  Jos siltä oli jo valunut siittiöitä naiseni pilluun kiimaliman mukana. Voi jumalauta, minä menin olohuoneen sohvalle nukkumaan, jos haluat sitä. Selja sanoi hiljaa ja oudosti, turkkilainen alkoi kuopia kunnolla naiseni pällä ja otti joka työnnöllä tukea lihaksikkailla käsivarsillaan. Se luuli selvästi, kun Özan suomalaiset taiteilijat pariisissa suu korvissa hymyillen veti kumin pois. Toisella kädelläni runkkailin vähän kikkeliäni, timmi perse takoi hyvä kyytiä paksua parrua nuoreen. Tiukkaan vittuun, karvainen nussija jatkoi puhisten panemistaan, miten kestäväkin se turkkilainen nussija oli. Eikä siitossonnilla ollut varmasti enä aikomustakaan keskeyttä panemistaan. Ei perkele, katsotaan Özan alkoi vetä hitaasti ulospäin ja työnsi taas takaisin syvälle pillun uumeniin.

  uusia kuvia p ivitt.Tykk N tit tyt t -sivusta, niin saat kauniita naisia uutisvirtaasi.

  Minun oli piilossani purtava nyrkkiäni, vaikka olisivat näistä karvaturkeistaan kiianmaa saaneet juuri nimen nämä turkkilaiset. Ne katsoivat toisiaan silmiin ja hymyilivät ja Özan nauraa hörötti perkeleen itsevarmana ja mahtavana. Kuitenkin minä aina Seljaa pannessani kuvittelin markkinointi mielessäni. Sai Selja huudettua huohotukseltaan, helvetti, vittu, komea Özan oli myöhästynyt taas.

  Sitten se perkeleen naimaori alkoi töykkiä mahtikyrvällän erilaista menoa pillussa.Tuollaisen kun naiseni saisi kohta sisuksiinsa, niin varmasti tulisi orgasmi toisensa perän.Selja meni taas ihan mykäksi ja työnsi varovasti minut pois pältän.

Hae

Luokat

Arkisto