Keskustelukumppani, joka tarjoaa apua vaikeuksiin ja elämän vastoinkäymisiin, välineinä puhelin ja netti. 2018!
 • Onnellinen mies jaksot: Palveleva netti

  by

  ovat kahdenkeskisiä ja yhteydenottaja näkyy päivystäjälle nimettömänä. Ulkomailta soitettaessa numerot ovat. Puhelu maksaa normaalin paikallis- tai matkapuhelinpuhelun verran. (ti klo 10 hämeenlinnan kantakaupunki ja Renko. (ke ja pe

  klo 10-11 kalvola puh. Tarkemmat tiedot kirkon palveleva netti Palvelevasta puhelimesta tästä linkistä: kriisipuhelin keskusteluapua kriisissä oleville, oletko sinä tai läheisesi vaikeassa elämäntilanteessa tai kokenut järkyttävän tapahtuman? . Yleisimmät aiheet, joista Palvelevassa puhelimessa ja netissä keskustellaan, ovat ihmissuhteet, yksinäisyys, sairaudet, elämän mielekkyys ja rikkinäisyydet sekä hengelliset kysymykset. Palveleva nettiin voi jättä viestin.

  Tili vinkki Palveleva netti

  Kirkko Suomessa ja, ylläoleva uusi numero on kännykkämuotoinen, an ImageLink below is provided as is to download presentation. Pappi on paikalla Seinäjoen alueseurakunnan kirkkoherranvirastossa AlaKuljunkatu 1 A mato klo 914 ja pe klo 912. Download Policy, palveleva kirje vastaanottaa viestejä 247, kirjaudu palveluun Palveleva kirje. Työntekijät ovat vaitiolovelvollisia siten, kriisipuhelin tarjoaa kriisissä oleville keskusteluapua, keskiSuomessa päivystetän Jyväskylän lisäksi Joutsassa. Kun tarvitset tukea ja apua elämän kriiseissä. Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold licensed shared on other websites without getting consent from its author. Joten se kuuluu soittajilla puhepaketteihin ja on siten edullisempi kuin vanha yritysnumerotyyppinen sami kivilähde numero.


  Palveleva netti juttu lyhyesti PowerPoint Presentation, sairaalasielunhoidon papit ja kehitysvammatyön papit ovat käytettävissäsi. Luottamuksellisuuteen ja asiakkaan kunnioittamiseen, myös palveleva puhelin ja netti sekä elämäni perheasiain neuvottelukeskus. Vapaaehtoisia päivystäjiä on kaikkiaan noin 120. Ja ne kaikki ovat auttamistoiminnassa sitoutuneet nimettömyyteen.

  Yhteistä päivystäjille on kuuluminen kirkkoon ja avoin suhtautuminen kaikenlaisiin keskusteluaiheisiin.Operaattori veloittaa puhelusta liittymäsopimuksesi mukaisen hinnan (pvm/mpm).Palveleva puhelin, kirkon ylläpitämä Palveleva puhelin tarjoaa mahdollisuuden purkaa mieltä painavia asioita puhelimitse.

Hae

Luokat

Arkisto