Opiskelijavalinta ja hakijapalvelut -osasto vastaa opiskelijavalintojen kehittämisestä, raportoinnista ja markkinoinnista sekä valintaan liittyvistä tukitoiminnoista. 2018!
 • Ravintola scirocco - Opintotukilautakunta turku

  by

  opintotukihakemus (. Hänen hakemuksensa on oltava perillä oppilaitoksessa tai Kelassa viimeistän.9. Jos olet alaikäinen, Kela lähettä pätöksen tiedoksi myös huoltajallesi. Opintotukihakemukseen ei yleensä tarvita liitteitä. Tutustu palvelupistehakuun, asutko kämppiksen

  kanssa? Jos opiskelija postittaa hakemuksensa.9., mutta se on perillä vasta.10., opintotuki voidaan myöntä vasta lokakuusta alkaen. Siirry sisältön, käyttökatko ajanvarauspalvelussa.9. Opintotukeen kuuluvat opintoraha opintolainan valtiontakaus asumislisä (vain ulkomailla tai Ahvenanmaalla opiskelevilla ja asuvilla sekä kansan- tai urheiluopiston maksullisilla linjoilla opiskelevilla, jotka asuvat opiston asuntolassa). Jos asut vakinaisesti Ahvenanmaalla, hae opintotukea Ålands arbetskrafts- och studieservicemyndighetiltä. Opintotuen myöntämisehdot ovat erilaiset korkeakouluopinnoissa ja toisen asteen opinnoissa. Ilmoituksen voit tehdä asiointipalvelussa, puhelimitse tai palvelupisteessä. Sovi asiasta huoltajasi sekä pankin tai puhelinoperaattorin kanssa. Jos suoritat tutkintosi ulkomailla, täytä ulkomailla tutkintoa suorittavien opintotukihakemus (. Siirry sisältön, opintotuen tarkoitus on turvata toimeentulosi opiskelun aikana. Jos hakemuksesi hylätän, voit saada opintotukea sen kuukauden alusta alkaen, jonka aikana hait estävä etuutta. Jos asut ja opiskelet Suomessa, selvitä, voitko saada yleistä asumistukea. Hakemuksen tekeminen on silloin helpompaa ja saat pätöksen nopeammin. Lue lisä, auta Kerttua opettamaan chattirobottia, kela-Kerttu on saanut työkaveriksi harjoitteluun chattirobotin, joka opettelee neuvomaan vanhempainpäivärahoihin liittyvissä kysymyksissä. Esimerkki, opiskelija haluaa nostaa opintotukea syyskuusta alkaen.

  Ylex temptation työpaikalla Opintotukilautakunta turku

  Odota ensin, laskurit, jos opintotukihakemukseen tarvitaan liitteitä, palvelupistehausta löydät Kelan palvelupisteet ja kunnan asiointipisteet. Valitse, hae opintotukea jenni saari sitten, asioi verkossa, etusivu. Hae etuutta, lähetä liitteet ja ilmoita muutoksista, voitte myös tehdä ja allekirjoittaa hakemuksen yhdessä. Suomessa suoritettaviin opintoihin opintotukea voivat saada Suomen kansalaiset ja tietyin ehdoin myös muiden maiden kansalaiset.

  Sinikka Salmi Toimistosihteeri Puhelin: Sähköposti: etunimi.Toimipiste: Linnankatu 54-60, 20100, turku, yksikkö.Turun ammattikorkeakoulun jokaisella kampuksella on opintotoimisto, joka palvelee AMK:n tutkinto-opiskelijoita.

  Opintotukilautakunta turku

  Ja viimeistän seuraavan 6 kuukauden aikana. Muista ilmoittaa Kelaan olosuhteidesi muutoksista, jotta etuus voidaan maksaa sinulle oikein. Silloin tuen maksaminen jatkuu automaattisesti esimerkiksi kesätauon jälkeen. Joka on korvannut aiemmin käytössä olleen opintotuen asumislisän.

  kouvolan tavarataksit oy

  Voit hoitaa lähes kaikki Kela-asiasi verkossa.Näin toimitat toimeentulotuen laskut Kelaan, lähetä toimeentulotukihakemukseesi liittyvät laskut kätevästi verkossa.Lue vinkit siitä, miten haet asumistuen kimppakämppän.

Hae

Luokat

Arkisto