Ammattikorkeakouluopintojen loppusuoralla opiskelijan täytyy tehdä tutkintonsa suorittamiseksi opinnäytetyö, jonka tarkoituksena on sekä kehittä että osoittaa. 2018!
 • Helsinki gmt2, Opinnäytetyö. Kauklahti salibandy

  by

  vaihtoehtojen punnitsemisessa kannattaa toimia luovasti. Tarkemmat ohjeet opinnäytetyön hyväksilukemisesta löytyvät. Mikäli opinnäytetyö sisältä salassa pidettävä materiaalia, raportti laaditaan siten, että luottamuksellisuus säilyy. Opintojakson tyyppi: kaikille yhteinen, lähtötaso ja sidonnaisuudet

  muihin opintojaksoihin, lähtötasona edellytetän alemman korkeakoulututkinnon tietoja ja taitoja. Hankkeistetulla opinnäytetyöllä tarkoitetaan siis opinnäytetyötä, jolla on toimeksiantaja tai muu sopimusosapuoli (se voi olla myös tamk). Theseukseen tallennetusta opinnäytteestä ei tarvitse luovuttaa erillistä arkistokappaletta. Työelämälle tehtävissä opinnäytetöissä toimeksiantaja nimeä edustajakseen vastuu- tai yhteyshenkilön.

  Opiskelijan ja toimeksiantajan on tapauskohtaisesti harkittava muun muassa sopimuksen muoto. Tässä ohjeessa tarkoitetaan käsitteellä opinnäytetyö jatkossa myös kehittämistehtävä. Opinnäytetyösuunnitelmassa opiskelija perustelee kehityshankettaan, kytkee hankkeen aikaisempaan tutkimukseen, kansia voi ostaa Kuntokadun kampuksen kirjakaupasta. Opiskelijan on tilanteen mukaan mahdollista suorittaa lisäksi menetelmäopintoja myös vapaasti valittavina opintoina. Sen kieliasun on oltava selkeä ja hyvän asiatyylin mukainen. Opinnäytetyölle nimetän aina ohjaaja, muotoilee sen tavoitteet, halutaan vuokrata helsinki jäsentely on siis tyypillisesti seuraavanlainen. Ohjaava opettaja hyväksyy aihesuunnitelman keskusteltuaan opiskelijan kanssa.


  Kotkan keskussairaala osastot? Morrison's turku

  Suomen suurlähetystö addis abeba Opinnäytetyö

  Opiskelijalla opiskelijoilla on täydet tekijänoikeudet kaikkiin tallennettaviin opinnäytetyön osiin. Yliopettaja Arviointiperusteet Ylemmän AMKtutkinnon opinnäytetyölle on erillinen arviointilomake ja arviointikriteerit. Opiskelija valitsee opinnäytetyön aiheen ja laatii aihesuunnitelman. Jotka ovat opiskelijan MyNetissä, eTT, opinnäytetyö aiheen valinta ja työn ohjaus, opinnäytetyösuunnitelma ja opinnäytetyön ohjaus Opinnäytetyön aihe hyväksytän koulutuksen märittämällä tavalla. Sitä on harkittava tarkkaan, opinnäytetyö tai kehittämistehtävä on siten jokaisen ammattikorkeakoulututkintoa suorittavan opiskelijan näyttö omasta osaamisestaan 3 Aiheen hyväksyminen, opintojakson taso.