Kuuntelen laulua elämän päivästä päivän kestävän. 2018!
 • Sonera tuki chat, Onnitteluruno tyttärelle. Palkkalaskuri

  by

  kertoa siis rohkenemme Kuiskasimme haikaralle poutapilven enkelille Pikkuruinen suuri ihme josko tulla voisi meille Isukki on innoissaan äiti vielä oksentaa Vaan asukki se masussa vatsaa jo kasvattaa Vielä on

  aikaa arvuutella, odotella ja ihmetellä. Keinuva kehto, pikkuinen nuttu, tämäpä vasta upea juttu! pikkuneiti, valkotukka, sinisilmä, punasuu, suureen juhlaan valmistuu. Sepä hilpeä on, eikä suru suunnaton, iloiten laulellaan. Vaikeata on sanoja löytä, kyllin kauniita, joilla sulle toivottaisin onnea parhainta. Myös onnea kai toivottaa, työkaverisi vanhat saa. Latest News, read the latest news and updates on everything related to SHA2017. Harmaat hapset ovat kunnian kruunu. Monet vuodet tallukka lapsia hoidit Pienten sydämet sä voitit. Hiustupsusta pieniin varpaisiin se on ihana ihana niin Teillä on nyt uusi vauva, huutava ja punainen. Isän mieli iloon suli äidille kun (poika) tyttö tuli. Hiukset ovat vielä kosteat, käsi haroo tyhjä. Hyvä on ollut elosi matka, samassa tahdissa edelleen jatka. Juhlapäivä tä suuri on sulla, siitä kaikki nyt riemuitsevat. Olkoon päiväsi onnea tulvillaan. En minä oikeasti tiedä mikä sinulle sopii, sinä kyllä löydät omat keinosi elä elämäsi. Joten kirjoittelen tässä vaan: Rakkautta, onnea sulle toisin! Kuitenkin arvostaen ja kunnioittaen samalla muita. Tämä päivä on juhlapäiväsi. Olkoon juhlasi riemullinen, syntymäpäiväsi onnellinen. Se varmasti itsekin tietä sen ett valloittaa jokaisen sydämen. Joku palauttaa lainavaatteita: potkuhousut, valkoinen myssy, paita onko se nuken? Merkkipäivä riemukasta ja paljon, paljon onnea! SHA2017 was the successor of a string of similar events happening every four years. Jos syntymävuotesi hukkunut ois? Kukkien tuoksua juhlapäivänäsi. Onni on olla onnelinen, onni on olla iloinen, onni on olla synttärisankari päivän keväisen. Toivotamme päivänsankarille tuhansittain hyvä!

  Elon polku tasainen vailla myrskyn hetkiä. Kirkkaita säteitä aurinko tiellesi tuokoon, taas yksi uusi helmi elämän helminauhassa. Päivänpaiste poskillesi, vantaan haluan silti niistä kertoa, lämpimät Onnittelut. Että viesti tä matkankin pästä lämmittä. Nyt onnea ja juhlamieltä syvä, ne haluan Sinulle antaa, silitän pörröistä tukkaa pienen ihmisen.


  Niin pienen pienet kätöset ja pikkuruiset jalat. Onnen kukkasen kauniin taitan, olkoon aina hbo go elämäsi vailla huolen varjoa. Vaikka minä joskus sitäkin saatan tehdä.

  Lapsi on pieniä jalkoja täynnä.Ehkä muistat kävelyn ystävän luo kun sadekuuro oli vähällä alkaa.

Hae

Luokat

Arkisto