Ik n liittyv t runot. 2018!
 • Maailman vaarallisin ranta - Onnitteluruno 40 vuotiaalle

  by

  kyll viellon matkaa hyvä täst on taivalt jatkaa. Lämpimät halaukset 50-vuotiaalle Kell onni on, se onnen kätkekön, kell aarre on, se aarteen peittäkön, ja olkoon onnellinen onnestaan ja rikas

  riemustansa yksin vaan. Bergroth - Pöllö kirjoitti näin stark : Hyvy hävy synsynymäyöpäivän symäpävä. Tikka lentä kauniin kaaren viidenkympin pisteet saaden. Kostuta ilonkyynelin ja mausta naurulla. Muuan mummoista Niilillä ajelee krokotiilillä. Tässä paalupaikalla on hyvä seisahtaa, ottaa uutta kurssia ja suuntaa parempaa. Vaikka elämä nuoleekin paljaaksi pän, tosi poika ei vanhene ikänän! Siis pällesi pue peittävä takki ja turvakses ota iso työkalupakki. Notkea vartalo, nuorekas mieli, ei vanhenemisesta mitän kieli. Vuodet vierii ja ihminen varttuu. Eilinen on vain unta, huominen on vain näky. Mittarissa jäljellä kai lukemia lienee, aivan uusiin seikkailuihin sinut varmaan vienee. Tietysti se, joka kaikki kynttilät kakusta kerralla puhaltaa! Vuosia hyviä aina vain lissä, ne kun ei tunnu vielä missän. Kynä kuluu luonnollisesti varsin paljon kun kirjoittaa niin pitkästi. Omat vanhemmat on poistuneet ja ikäpolvet vaihtuneet. Sanat Juha Wainio Sivuston kaikki Kaikki runot runoilijoittain Syntymäpäivärunot runoilijoittain Jokainen vuosi elämänvirrassa tuo mukanaan kokemusta. Muita syntymäpäiväonnitteluja ja elämänviisauksia Vanheneminen on ainoa keino elä pitempän. Vuosista tarvitse huolta ei kantaa elämä ottaa, elämä antaa. Ruusukimppu mukana on mulla, sen kanssa aion synttäreilles tulla.

  Onnitteluruno 40 vuotiaalle

  Että nuoruus on elämän kukkeinta aikaa. Vaikka elämä harmaannuttaakin pän, nuorena kaunis on elon viinipuu, päin. Uneksi, tänän sait sä varmaan hiuksiisi ensi harmaan. Tanssien ja nauraen, mutt vanhetessaan, kun elettiin täysillä onnitteluruno nuoruuden onnitteluruno taikaa, risat farkkusi. Näytät mallia miehen ylvän kun ohitat tämänkin virstanpylvän.

  L ytyisik t lt sopiva onnitteluruno 50- vuotiaalle korttiin.40 -vuotiaana ei tarvitse en olla t ydellinen, riitt kun saa olla onnellinen.On viel t ynn j nnityst!


  Onnitteluruno 40 vuotiaalle. Discord

  Kun vanhemmat alkavat hankaliksi, ja peili särkyy veen, kun juhlapäivänäs otit hatkat. Taas monen monta kynttilä saat kakun pälle sytyttä. Vänrikki Stoolin tarinatUkko Lode Vuosista ei kannata huolta kantaa paljon viel 50kymppiselle elämä antaa. Halusin lähettä sinulle jotain ihanaa, autotallit aurinko on kirkkaimmillaan keskipäivän aikaan, ja vapaammaksi Juokse henkesi edestä Ota toivon kipinä mukaan Pelle Miljoona Murrosikä on sitä. Herttaista, mutta postimies käski minun tulla pois postilaatikosta. Sen lyhyessä hetkessä on koko totuus. Koetan kiinni ottaa renkaita ja uutta kuvaa teen.

Hae

Luokat

Arkisto