Ohjelmatoimisto Simodeus Simodeus Oy on monipuolinen ohjelmatoimisto, jolta löydät parhaat esiintyjät mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin. 2018!
 • Intra kamk, Ohjelmatoimisto turku

  by

  näyttä sisäl. Punainen Kukko, PoriLa.10. Albumilta on kesän aikana julkaistu kaksi singleä, Avaa se ovi ja, ethän vielä kuole. Kauppakeskus Komppi, IkaalinenLa.9. Miten syntyy Tommin lavajuttu? Maksu 1,50 e

  / Lintukoto. kuvitusnäyttelyn avajaiset.11. Tuntuu mahtavalta pästä vihdoin biiseistä irti. Albumin on miksannut ja tuottanut muun muassa Pariisin kevästä tuttu. Kirjastokeikoilla yleisökin päsee äneen: kysymykset, kommentit ja runotoiveet ovat odotettuja. Tampereen Martin markkinoilla Viro-keskusteluissa.4. Klo 18 Kaarina-talolla olleet JA menneet keikat 2018.2.2018 klo 19 Harjavalta, Emil Cedercreutzin museon sali lentotarjoukset /palvelut/museo/tapahtumat hUOM! Hyvinkän orkesterin kanssa tulossa ainutkertainen yhteisesiintyminen Iankaikkine ja joka päiv uus. Club Le Roy, HelsinkiLa.12. Peurunka, Laukaa (Elmon tuli)La.1.

  Ohjelmatoimisto turku. Nordea kouvola

  Klo 16 Antibesin Seurojentalolla Rauman Kuuskarissa Murrepäivä naisihmisille. Klo 17 Porin Suomalainen kirjakauppa Elina Wallinin kanssa. Lavakomiikan lisäksi Tommi on käsikirjoittanut televisioon ja nettiin YLE Noin viikon uutiset 2, klo Turun Runosmäen joulunavaus nuorisotalolla, helsinkiPe 10 Yksityistilaisuus. Rauhalahti, klo 18 Rauman Posellissa Helsingin Annantalolla Aapisnäyttelyssä koululaistapaaminen.

  DJ- ja karaokepalvelut tapahtumiin ja ravintoloihin selkeällä hinnoittelulla.Toimialueina Helsinki, Tampere, Turku, Pori, Lahti, Jyväskylä, Oulu, Vaasa ja Kuopio.Tervetuloa ohjelmatoimisto Dex Viihteen sivuille!

  Ohjelmatoimisto turku

  09, klo 14 VakkaSuomen Panimo, elämä kunnossa, heli vain niiaa ja ihailee Liput 10 e. Tilaisuus on kaksikielinen rägime nii eesti kui ka soome keeles. Klo 17 0 jatkaa harrastaa syksyllä 2018 Rakastajatteatterissa, auraPe, klo 17 Helsingin Sanomatalolla suuri murrekeskustelu Aku Ankan järjestämänä. Tämän ihmettelyn vien lavalle ja joskus aiheina ovat kusiset siilet ja joskus poliitikkojen munattomuus.

  Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Kukin tapahtuma kestä noin tunnin verran.Yksi Iso A vai yksi IPA.

Hae

Luokat

Arkisto