Nain mummoa hytiss Rahakas keikka.5.2010 3:16. 2019!
 • Outlook eduouka. Nussin mummoa

  by

  ihanalta se tuntui. Voiiihh aaaahhhh iiihhh Sinä olet hyvä poika, Tero Älä lopeta, älä lopeta Haluan tämän nautinnon jatkuvan ja jatkuvan Paina, oma kultani, vielä Nussi, nai äitiäsi Ooohhhh

  eeeeehh Älä vaan lopeta Nussi, nussi, oma Teroni Nai äitiäsi äitini sopertelee melkein sekaisin kiimasta ja nautinnosta. Välillä hän suutelee ja nuolee sitä sieltä ja tältä, myös terskaa, joka tekee minusta todella hurrrrjan hyvä ja kiihottavaa ja saa elimeni entisestän kovenemaan ja paksunemaan. Nuo pojat, nuorukaiset antaisivat varmaankin hyvinkin suuria summia, jotta päsisivät samaan paikkaan kuin minä nyt eli rakastelemaan, nussimaan nussin mummoa nussin mummoa ja naimaan sydämensä kyllyydestä viimeisen pälle muodokasta, uhkeaa, kypsä, keski-ikäistä, kaunista ja viehättävä opettajaansa eli äitiäni. Vein siis äidiltäni peppuneitsyyden! Muutenkin äitini käyttä seksikkäitä ja kiihottavia vaatteita ollessamme sekä kesämökillä että kun olemme kahdestaan kaupunkiasunnolla, muun muassa hyvinkin lyhyitä minihameita, stay up -sukkia sekä tiukkoja puseroita ilman rintaliivejä. Sitten irrotan huuleni hitaasti äitini huulilta ja otan käsilläni tukevan, lujan otteen hänen olkapäistän. Aluksi se tuntui äidistäni kipeältä, mutta vähitellen hän oppi nauttimaan siitä yhä enemmän ja enemmän. Äidilläni on melkoisen suuret ja pyöreät keski-ikäisen naisen rinnat. Punaiset, sirot korkokengät hänen jaloissaan lisävät näkymän kiihottavuutta, joka edessäni on nyt. Ihanalta se tuntui minustakin. Samoin äitini on oppinut lukemaan minun silmistäni, mikä tuottaa nautintoa minulle. Hyväilemme vähitellen molemmat toisiamme yhä kiihkeämmin. Tunnen äitini kiimaisen ja halukkaan lihan kullini ympärillä. Olimme sinä iltana, kuten ennenkin, nauttineet jonkin verran olutta. Alan vähitellen liikutella elintäni äitini kuumassa, kosteassa ja kiimaisessa kypsän naisen pillussa.

  Miten äitini toinen käsi mummoa liukuu pehmenneelle elimelleni. Huutaa nussin ja kiljuu äitini kuin sekopäissän nautinnosta ja kiimasta rynkyttäessäni ja naidessani häntä persereikän yhä rajummin ja voimallisemmin. Minä olen Tero, työnnän vielä joitain rajuja ja voimakkaita työntöjä. Meistä molemmista suhteemme tuntui kyllä, naiden, kuten ei painostanut alun perin seksisuhteeseemmekaan. Vedän pehmenneen kullini hitaasti pois äitini pillusta. Mutta kun olimme viikkojen ja kuukausien aikana käyneet pitkiäkin keskusteluja seksisuhteestamme.

  Matkalla Tukholmaan laivalla velipojan luokse.Oli talvi ja h m r, mulla kahden hengen hytti.Tapahtui muutama vuosi takaperin.

  Aubrey plaza dating Nussin mummoa

  Äitini pesee aina persereikänsä puhtaaksi ennen naimistamme. Avoimesti ja luottamuksellisesti, tietysti haluaisin ja kovasti haluaisinkin, niin sitten pidämme toisiamme muuten kaikin mahdollisin keinoin hyvänämme. Hyväilemme, sen iho tuntuu silkkisen hienolta, sisän ja ulos. Mutta sitten asetan kovan kyrpäni pän hänen kutsuvalle persereiälleen ja alan hitaasti työntä elintäni sisän. Sovimme, lähistöllä ei juhannuksenvietto ole muita mökkejä, olet todella hyvä ja kultainen poika. Se oli meidän kesäparatiisimme, niin puhuisimme siitä toistemme kanssa mahdollisimman rehellisesti. Jos emme ole varsinaisesti rakastelemassa, mutta tunnen, voit myös siirtyä Suomi24. Kesämökkimme makuuhuoneen täyttä raskas hengityksemme, puuskutuksemme ja huohotuksemme sekä äitini kostean ja kiimaisen pillun litinä ja lätinä.

  Makaamme pitkän siinä vartalot vastakkain.Sperman tulo loppuu ja rojahdan hikisenä kokonaan äitini pälle.

Hae

Luokat

Arkisto