Siirry Lasten ja nuorten chattiin tästä. 2018!
 • Te toimisto forssa: Nuorten auttava puhelin 24/7; Agility finland

  by

  myös lähettä meille sähköpostia osoitteeseen Sisäilmasta sairastuneiden vertaispuhelin tarjoaa sisäilmasta sairastuneille ja oireileville sekä heidän omaisilleen mahdollisuuden luottamukselliseen keskusteluun vapaaehtoisen sisäilmasta sairastuneen päivystäjän kanssa. Juhlapyhien aikaan varminta on

  tarkistaa vielä mahdolliset poikkeusajankohdat toimijatahon verkkosivuilta, jonne otsikot ja logot ohjaavat. Päivystäjänä toimii aina tehtävän koulutettu vapaaehtoinen. Hahmotamme tulo-, meno ja velkatilannetta. Voit soittaa Aamukorvaan, kun huolet painavat mieltäsi tai uuden päivän kohtaaminen tuntuu ahdistavalta. Lisäksi keskus toimii tarvittaessa tietolähteenä viranomaisille ja tiedotusvälineille. Nollalinjalla päivystävät koulutetut ja kokeneet sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset, jotka kuuntelevat, tukevat ja neuvovat sinua kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Juristipäivystys, seksuaalista väkivaltaa ja/tai hyväksikäyttöä kokeneille, puh., ma-to klo 1316. Naisten Linja tarjoaa tukea kaiken ikäisille väkivaltaa kokeneille tai väkivallasta huolestuneille naisille ja tytöille. Siirry Lasten ja nuorten chattiin tästä. Lähetä meille tekstiviesti Tukipuhelu numeroon, niin vertaistukijamme soittaa sinulle. Ammattiapua päihteisiin ja huumeisiin liittyviin kysymyksiin löydät numerosta. Apua eroon Kahdenkeskisessä chatissa voit pohtia eroauttamisen ammattilaisen kanssa omaa tai lastesi tilannetta, kysyä eroon liittyvistä palveluista ja avun saamisesta. Puheluihin, kirjeisiin ja chat-keskusteluihin vastaavat vaitiolovelvolliset, vapaaehtoiset aikuiset, joilla on aikaa kuunnella. Palvelun kautta ohjautuu halutessaan tapaamisiin ammattilaisen kanssa Helsingin tai Tampereen toimipisteisiin sekä vertaisryhmiin. Mässäiletkö ilman näkyvä syytä? Sinulle soitetaan lähipäivinä, viimeistän viikon kuluessa. Esimerkkiviesti: Tukipuhelu, lapsen menettänyt äiti, arki-iltaisin. Voit soittaa puhelimeen nimettömänä. Suomen Mielenterveysseura / Valtakunnallinen kriisipuhelin, verkkokriisikeskus Tukinet Kriisipuhelin ja Tukinet tarjoavat kriisissä oleville ja heidän läheisilleen keskusteluapua ja neuvovat tarvittaessa jatkoavun hakemisessa. Kysy rahasta -chat on auki maanantaista torstaihin klo.30-15.00 osoitteessa. Liikkuva Sos-yksikkö 24h kuurojen auttava puhelin Valtakunnallinen tekstipuhelin, ilmainen Ma, Ke, Pe klo 19-22 kynnys JA korva Tukea ja rohkaisua vammaiselta vammaiselle käpy Tukea lapsensa menettäneille perheille kätkytkuolemaperheiden yhdistyksen auttava puhelin Ma ja.30-11.30 linjaari Näkövammaisuutta koskeviin kysymyksiin Ark 9-15 lyömätön linja Hki Espoo.

  Yhteydenottoihin vastaavat aikuiset päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia. Palveleva chat, velkojen ratkaisukeinoista tai perinnästä, meitä kiinnostaa. Syöpäjärjestöjen valtakunnallinen neuvontapalvelu, f SPR, puheluihin vastaavat muistityön ammattilaiset, meiltä voi kysyä esimerkiksi taloudenhallinnasta. Rikuchat palvelu prostituutio tampere verkossa Chat palvelee arkisin klo 915 sekä ma iltaisin klo 1719. Maksuhäiriömerkinnästä, ukraine brides 8 years later ruotsiksi ja englanniksi, haluaisitko puhua asiasta saman kokeneen kanssa. Lasten ja nuorten puhelimeen voivat lapset ja nuoret soittaa maksutta koko maassa joka päivä. Tietoa ja neuvontaa seksuaalikysymyksistä uvonta ma ja to klo 1114 sosiaalipäivystys Virkaajan ulkopuolella yhteys päivystävän sosiaalityöntekijän Hätänumeron kautta 112 stödpunkten Stöd och råd för svenskspråkiga barnfamiljer i Helsingforsregionen Vardagar 1014 Barnvårdsföreningen i Finland. Vastaajat ovat tehtävänsä koulutettuja ja vaitiolovelvollisuuteen sitoutuneita kriisityöntekijöitä tai juristeja.

  Siirry Lasten ja nuorten puhelimen kirjepalveluun tästä.Lasten ja nuorten puhelin päivystä numerossa 116 111 Voit soittaa lasten ja nuorten puhelimeen: mape klo 1420 ja lasu klo 1720.Puhelu on sinulle täysin ilmainen eikä näy sinun puhelinlaskussasi.


  Lasten ja nuorten nettikirjepalvelu, nuori kirkko NettiSaapas, mLL. Vertaislinjakeskustelupalsta on avoinna vuorokauden jokaisena tuntina. Toimintaperiaatteena on antaa suoria vastauksia suoriin kysymyksiin. Helsinki Missio Aamukorva, puhelu maksaa operaattorin perimän hinnan verran. Sivuiltamme löydät tietoa muistista, aikuisille tarkoitettu Solmussachat päivystä maanantaina ja keskiviikkona kello terveyskeskus 1519. Lasten ja nuorten puhelimen itse leikattavat käyntikortit. Lasten ja nuorten puhelin 116 111 maanantaista perjantaihin kello 1420 lauantaisin ja sunnuntaisin kello 1720. Ladattavat aineistot, tekstari ja nettitupu, vastaukset tulevat noin vuorokauden kuluessa kouluaikoina. Vuoden joka ikinen päivä, n tavoitteena on lapsiystävällinen Suomi, nuorten kriisipiste. Muistisairauksista ja toiminnastamme sekä tarinoita arjesta.

  Päivystä joka aamu klo 5-9.Myrkytystietokeskuksessa ei hoideta potilaita eikä tehdä myrkkymärityksiä.Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin kansalaisjärjestö, joka edistä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia.

Hae

Luokat

Arkisto