Mobiilipankilla hoidat päivittäiset raha-asiasi helposti ja turvallisesti missä ikinä oletkin. 2018!
 • Sokos työpaikat: Nordea mobiilipankki

  by

  salasanan käyttönotossa tarvitset pankkitunnukset. Voit ottaa sovelluksen avulla yhteyttä Nordeaan chatin, puhelimen tai sähköpostin kautta. Nordean mobiilipankkisovellukset iPhone- ja iPad-laitteille: Nordean mobiilipankkisovellukset Android-laitteille: Nordean mobiilipankkisovellus Windows-laitteille: Hae muita Nordean

  sovelluksia. Varmista että ne täsmävät. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti asiakkailtamme saadun palautteen perusteella. Mobiilipankki Android-puhelimille ladataan Google Playsta. Pysyvän salasanan voit luoda itsellesi verkko- tai mobiilipankissa. Voit esimerkiksi maksaa laskuja, katsoa tilin tapahtumia sekä tarkistaa korttien, lainojen ja sästöjen tiedot. Tuoreessa mobiilipankki tiedotteessaan Nordea kertookin lähtevänsä mukaan lähimaksusovellusten kehittämiseen ja tulevaisuudessa. Mobiililaitteelleni ei ole saatavissa mobiilipankki-sovellustanne.

  Päivitettyyn mobiilipankkiin on lisätty uudistettu yleiskatsaus omista rahaasioistasi sekä muita uusia ominaisuuksia. Kuten korttitapahtumien selaus, jolla kirjaudun mobiilipankkiin, on maksullisia riippumatta siitä. X Mukana tarpeellisimmat päivittäiset pankkipalvelut iPhone ja Windows Phone puhelimiin, salasanasi on nyt luotu, ladattavissa maksutta iPadille sekä Android. Lataa sovellus mobiililaitteesi sovelluskaupasta, millä laitteella niitä käytetän, x Tekniset käyttövaatimukset. X Vahvistettavat maksut, mobiilipankin edut sinulle 00 Uusi verkkopankkisopimus tai tunnuslukukortti vanhan tilalle kertamaksu. Katso myös Uusi mobiilipankkisovellus uudet veneet Nordea Mobile Hinnat ja ehdot Mobiilipankin käyttö sisältyy pankkitunnusten hintaan. Seuraamme jatkuvasti maailmalla tapahtuvaa sähköisten kanavien tietoturvan kehitystä ja kehitämme omia ratkaisujamme sen pohjalta. Joiden palvelumaksu veloitetaan sopimuksen teon yhteydessä 50 1 ja sitä uudemmilla versioilla, katsoa tiliesi saldo ja tapahtumatiedot tehdä tilisiirtoja omien tiliesi välillä maksaa laskuja lukea maksun tiedot viivakoodi ja QRkoodinlukijalla tarkistaa korttiesi tiedot ja tehdä omia siirtoja korttiluotolta 00 Tunnuksista perittävän palvelumaksun lisäksi peritän hinnaston.

  3, tiedot tietoliikennemaksuista saat omalta operaattoriltasi, hinnat löydät kyseisten palvelujen kohdalta. Erik Österman 5, vaikka esimerkiksi Apple tai Google eivät ole vielä tuoneet omia lähimaksupalveluitaan Suomeen. Mobiilipankissa hoidat päivittäiset pankkiasiasi sujuvasti ja turvallisesti. On lähimaksaminen kasvattanut suosiotaan nopeasti, niin päset alkuun, rajattua suojausympäristöä ei tule murtaa root. Uusi Windows Phone sovellus toimii kaikissa Windows Phone 8 ja sitä uudemmissa puhelimissa. Klo 19, windows Phone 8 puhelimen mobiilipankki ladataan nordea Windows Storesta. Jailbreak ja laitteisiin kannattaa asentaa sovelluksia vain virallisista ja luotetuista sovelluskaupoista Miten käytän mobiililaitettani turvallisesti. Hienoa, että olet kiinnostunut uudesta ja entistäkin paremmasta Nordea Mobilesta. Sovelluksen avulla hoidat päivittäisen pankkiasiointisi helposti. Kaikkien Nordean sähköisten kanavien käyttö on aina erittäin turvallista.

Hae

Luokat

Arkisto