Nordea, pankki - Saat meiltä lainat, sästämisen ratkaisut, tilit, kortit, vakuutukset jne. 2018!
 • Prosentti laskuri. Nordea kortti häiriö

  by

  tilitietojani, nainen kertoo. Verkkopankin sisänkirjautumissivun välilehdet ovat vaihtaneet paikkaa. Nordean asiakas kertoo, että hänen tilinsä tyhjeni yhtäkkiä sunnuntaina. Sitten he poistivat katevaraukset. 19.07.17 12:11 Päivittäiset raha-asiat, päivitys: Tilapäinen häiriötilanne

  on ohi ja verkkopankki toimii normaalisti. Pankin asiakkaat ovat kertoneet Twitterissä, etteivät he pysty maksamaan pankkikorteillaan tai näkemän omia tilitietojaan verkkopankissa. Nainen oli siirtänyt toiselta tililtä käyttötilille summan rahaa ostoksia varten, joten hänellä oli onneksi toisella tilillä vielä ylimäräistä. Olin maksamassa nordea ostoksia kun yhtäkkiä tulee ilmoitus, että tilillä ei ole katetta.

  Nordea kortti häiriö

  Pankin mukaan ylimäräisten katevarausten poistumiseen voi mennä 10 päivä. Tilanne olisi voinut olla se, häiriö alkoi lauantaiiltana ja pankki ilmoitti korjaustoimien aloittamisesta kello yhdeltä yöllä. Voit edelleen kirjautua verkkopankkiin tunnuslukukortilla klikkaamalla oikeanpuolimmaista Tunnuslukukorttivälilehteä. Eikä olisi ollut nettiä jonka avulla siirtä rahaa toiselle käyttötilille.

  Tule asiakkaaksi jo tänän.Tilapäinen häiriötilanne on ohi ja verkkopankki toimii normaalisti.Verkkopankin sisänkirjautumisessa on tilapäinen häiri.


  Nainen sanoo, perhe asuu 350 kilometrin pässä Helsingistä. Eivät he vastaa ikinä, katevaraukset eivät olleet poistuneet tiistaiaamuun mennessä. Sitten totesin, sunnuntaina oli jäty vielä ostoksille Helsinkiin. Tililtä nordea kortti häiriö puuttui aikamoinen summa rahaa, yhteydenottoja oli kuulemma tullut muiltakin asiakkailta. quot; että ei tästä tule yhtän mitän. Ja nainen soitti Nordeaan uudestaan, anna käyttäjätunnus ja klikkaa OKpainiketta, kaukana kotoa.