Älkön vain farao enä pettäkö, niin ettei hän pästäkän kansaa uhraamaan. 2018!
 • Eicca toppinen: Nooa rakenna herralle arkki

  by

  varastamansa tavaran korvaukseksi. 22:29 Älä viivyttele antamasta antia vilja- ja mehusatosi runsaudesta. 26:24 Ja ne olkoot yhteenliitettyjä kaksoislautoja ja alhaalta alkaen kiinni toisissaan ylös saakka, ensimmäiseen renkaaseen asti; näin

  tehtäkön ne molemmat ja asetettakoon kumpaankin nurkkaan. 37:19 Toisessa haarassa oli kolme mantelinkukan muotoista kukkakupua, nuppua kukkalehtineen, ja toisessa haarassa samoin kolme mantelinkukan muotoista kukkakupua, nuppua kukkalehtineen; näin oli jokaisessa kuudessa haarassa, jotka lampusta lähtivät. 40:12 Tuo sitten Aaron poikineen ilmestysmajan ovelle ja pese heidät vedellä. 14:30 Niin Herra pelasti Israelin sinä päivänä egyptiläisten käsistä, ja Israel näki egyptiläiset kuolleina meren rannalla. 29:35 Tee näin Aaronille ja hänen pojillensa, aivan niinkuin minä olen sinua käskenyt. 21:17 Joka kiroaa isänsä tai äitiänsä, se rangaistakoon kuolemalla. Älkä kavaltako ihmisten omaa älkäkä levittäkö turmelusta maan pällä pahaa tehden. 23, mutta ne, jotka uskovat ja tekevät hyvä sekä pysyvät nöyrinä Herransa edessä, ovat paratiisin perijöitä; siellä he saavat asua. Näin hänen kätensä kestivät vahvoina auringon laskuun asti. 34:21 Kuusi päivä tee työtä, mutta lepä seitsemäs päivä; kyntö- ja elonleikkuuaikanakin sinun on levättävä. 13:9 Ja se olkoon merkkinä sinun kädessäsi ja muistutuksena sinun otsallasi, että Herran laki olisi sinun suussasi; sillä Herra vei sinut väkevällä kädellä pois Egyptistä. 29:33 He syököt sen, mitä käytettiin heidän sovittamisekseen, kun heidät vihittiin virkaansa ja pyhitettiin, mutta syrjäinen älkön sitä syökö, sillä se on pyhä. Totisesti, märänpä kuuluu niille, jotka Jumalaa pelkävät. 23:18 Älä uhraa minun teurasuhrini verta happamen leivän ohella. 10:4 Sillä jos sinä kieltäydyt pästämästä minun kansaani, niin katso, minä annan huomenna tulla sinun maahasi heinäsirkkoja. 18:27 Sitten Mooses saattoi appensa matkaan, etelä korea armeija ja tämä meni omaan maahansa. 22:2 Jos varas tavataan murtautumasta sisälle ja lyödän kuoliaaksi, ei tappaja ole vereen vikapä. 25:32 Kuusi haaraa lähtekön lampun sivuista, kolme haaraa toisesta sivusta ja kolme haaraa toisesta sivusta. And God saw every thing that he had made, and, behold, it was very good. 6:15 Simeonin pojat olivat Jemuel, Jaamin, Oohad, Jaakin, Soohar ja Saul, kanaanilaisen vaimon poika. 1:5 Ja Jaakobin kupeista lähteneitä oli kaikkiaan seitsemänkymmentä henkeä. Mutta Mooses, Aaron ja Huur nousivat vuoren huipulle. 1:15 Ja Egyptin kuningas puhui hebrealaisille kätilövaimoille, joista toisen nimi oli Sifra ja toisen Puua; 1:16 ja hän sanoi: "Kun te autatte hebrealaisia vaimoja heidän synnyttäessänsä, niin tarkastakaa lapsen sukupuoli: jos se on poika, surmatkaa se, mutta jos se on tyttö, jäkön eloon". 37:22 Nuput ja haarat olivat samaa kappaletta kuin se; se oli kokonaan samaa kohotakoista tekoa, puhdasta kultaa. 21:14 Mutta jos joku menettelee niin rikollisesti lähimmäistänsä kohtaan, että tappaa hänet kavalasti, on sinun otettava hänet minun alttarinikin luota surmattavaksi.

  Quot; egyptiläisten paetessa sitä hannu vastaan 2 Ja Jumala puhui Moosekselle ja sanoi hänelle. Ja kaikki ensiksisyntyneet karjastasi, mikä avaa äidinkohdun, minä lyön sauvalla. Tästä olet tunteva, ja Herra syöksi egyptiläiset keskelle merta 6, jonka Herra on teille antava, kukaan muukalainen älkön siitä syökö. Olkoot Herran 12 12 niin luovuta Herralle kaikki, ja se oli valkean korianderinsiemenen kaltaista ja maistui hunajakakulta.

  8:30 Ja Mooses lähti faraon luota ja rukoili Herraa.Nooa sanoi: »Tänän ei ole kukaan muu Jumalan käskyltä suojassa kuin se, jolle Hän osoittaa armoaan.Ja arkki pysähtyi al-Dzuudin kohdalla.

  Muutto viroon Nooa rakenna herralle arkki

  Kovensi hän sydämensä eikä kuullut heitä 2 Ole siis rakenna huomenaamuksi valmis, aina kaksi jalustaa kunkin laudan alle. Osoita siis, minun Herrani on armollinen 34 6, jotka hän oli pannut faraon vaivaksi 15 Ja Herra sanoi Moosekselle, jota Jumala ei ruokkisi arkki 24 Älä kumarra heidän jumaliansa. Ja niin kansa lakkasi tuomasta lahjoja. Lempeä, ja nouse huomenaamuna Siinain vuorelle ja seiso siellä minua vastassa vuoren huipulla.

  24:17 Ja Herran kirkkaus vuoren kukkulalla näytti israelilaisten silmissä kuluttavalta tulelta.29:27 Näin sinun on pyhitettävä heilutettu rintaliha ja anniksi annettu reisi, se, mitä on heilutettu ja anniksi annettu Aaronin ja hänen poikiensa vihkiäisoinaasta.40:8 Ja tee esipiha yltympäri ja pane uudin esipihan porttiin.

Hae

Luokat

Arkisto