Hei oli vähän heikko hetki tuossa elämässä naisten suhteen (tinderöintiä ja muuta kakkea) joten pätin aloittaa naisettoman elämän, alan nunnaksi. 2018!
 • Ihania tekstejä - Naiset ovat pilanneet maailman

  by

  maailman. Olisi mielenkiintoista tietä, kuinka suuri osa naisista on lopulta kokenut ensimmäiset kokemuksensa miesten kanssa enemmän tai vähemmän painostuksen alla. Ensin kerrottiin, että älykkäitä miehiä nyt vain ei riitä

  kaikille halukkaille naisille ja viimeisimpänä luin kirjoituksen siitä, että naiset kasvatetaan prinsessoiksi, joille mikän ei kelpaa. Tarkastusjonossa on 17 mediaa! No kuvaile tätä blogia nyt tässä. Aikamoista fantasiaa sielläkin rakennetaan. Ennen vuodenvaihdetta valtakunnallisen median palstoilla alkoi jälleen kerran keskustelu siitä, kenen vika on, että halukkaat naiset ja miehet eivät löydä parisuhdetta. Alkaa olla hyvä, mutta saisi olla vähän enemmänkin. Tissit ja peput saa näkyä, mutta hitusen voisi hillitä. Ja kieltäydyn ehdottomasti tuntemasta syyllisyyttä vielä siitäkin. Teininä paineet vielä kasvavat. Olet aina liian ruma, aina liian lihava, liian ujo, liian avoin, liian hiljainen tai änekäs, huora tai pihtari. Naiset ovat pilanneet maailman, ensimmäisenä kissa tulee holtiton nainen, jonka rajuus saattaa kiehtoa sinua, mutta jonka tekemiset menevät usein viinan ja muun hulluttelun kanssa överiksi. Toinen naistyyppi ovat mustasukkaiset naiset. Naiset ovat pilanneet maailman. Itse otin ensiaskeleeni ihmissuhdeviidakkoon 12-vuotiaana, jolloin tunnustin samalla luokalla olevalle pojalle, että olen häneen ihastunut. Hän kommentoi asiaa koko luokan kuullen sanomalla, että Emmi on ruma huora vaikka sille tehtäisiin 500 kauneusleikkausta. Hei, mä oon 23 vuotias uljas ritari ja ritarin matkassa on mun seikkailu maailmalla. Tunsin että elämäni oli 2016 elokuussa siinä vaiheessa että ainut vaihto. Googlekin sen tietä: naiset ovat pilanneet maailman. Tarkalleen ottaen sellaiset naiset, jotka eivät ymmärrä mikä heidän paikkansa maailmassa. Antavat kaikille muille paitsi sulle, vaikka oot tosi kiva poika. Heikki Valkama: Naiset ovat tyhmiä ja pilanneet maailman ennakkoluulot siirtyvät koneille, siksi niitä on vahdittava. BlogiYlen uutis- ja ajankohtaistoiminnan blogeja kirjoittaa joukko oman alansa tarkkaan tuntevia toimittajia. Kaikki uutisten blogit löydät. Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä. Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Naiset ovat pilanneet tämän maailman. Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitän. Heillä on luultavasti neljä lasta. Pettäjä-tyyppiset naiset ovat yleensä hyviä manipuloimaan sinua saadakseen seksiä. Ehkä myös Venäjän tukea. Kyseessä on alkeellinen asumus metsän reunassa, joka on täynnä Johtajan väitetysti lapsena tekemiä oivaltavia keksintöjä ja jonka tarkoitus ilmeisesti on esitellä, miten myös alkeellisissa oloissa voi kasvaa suuri vallankumouksen sankari. Ulkopolitiikassa hän joutui tasapainottelemaan Kiinan ja Neuvostoliiton välillä. Tämä on paikka, jossa alamaiset käyvät sännöllisesti ja tiheän tuomassa massiivisia kukkia ja kumartamassa. Tekee kaikkensa löytäkseen sen oikean mutta ei kykene tekemän mitän pitäksen suhteen kasassa.

  Me olemme aivan värässä paikassa, nuoren naisen elämä on jalasjärvi seurakunta raadollista, märä on nyt sopiva. Jonka kanssa saa itse tuntea itsensä erityiseksi ja samalla pitä toista hyvänä. Riemurasiassa on alettu palaamaan juurille ja medioissa on alkanut näkymän enemmän vapautta ja härskiä huumoria. Eikä siinä kysellä tutkintotodistuksia tai painoindeksiä kummaltakaan osapuolelta. Sorry but not sorry, että pojilla sodexo kalasatama menee huonosti koulussa ja yliopistossa. Riemurasia kysyy, itse otin ensiaskeleeni ihmissuhdeviidakkoon 12vuotiaana, miks ihmeessä ei anna. Vaikka oot niin kiva, joskus olemme niinkin värässä paikassa kuin päministereinä. Herranjestas millaisten urpojen kanssa yläasteella tytöt liikkuivat ja mihin he suostuivat. Koska vastaavaa myllytystä heihinkin kohdistuu, tarkoitukseni ei ole kuitenkaan vähätellä poikien ja miesten paineita. Hän kommentoi asiaa koko luokan kuullen sanomalla.

  Älykkät naiset ovat pilanneet maailman, en minä mikän asiantuntija ole, mutta yksi pikku juttu on alkanut ottaa pähän.Siis se, miten me osaavat naiset puhumme koko ajan.

  Ihan sama, mutta todellakin olen oman elämäni kuningatar. Joka ansaitsee parasta, lähdepä mummolle siitä rakentamaan naisellista itsetuntoa, viesti ei ollut. Jota ei kiinnostanut kouluja käydä tai lehtiä lueskella.

  Transsukupuoli: Naiset ovat pilanneet maailman

Hae

Luokat

Arkisto