Etiketin mukaan naisen pukeutuminen märittyy miehen puvun. 2018!
 • Ruutu logo. Naisen pukeutuminen häihin. Sinkkuelämää rooleissa

  by

  pilaa kumppanin nautinnon. Asiantuntijana tapakouluttaja Kaarina Suonperä Tapaseurasta. Iltapuvun kera puetaan joko lyhyet, ranteen peittävät tai puolipitkät, kyynärpän alapuolelle jävät käsineet. Nainen pukeutuu silloin lyhyeen tai pitkän iltapukuun tai

  eleganttiin housupukuun. Virallisissa tilaisuuksissa suositaan tummia värejä, muutoin värejä voi käyttä hyvinkin vapaasti.

  Myös kansallispuku lasketaan suureksi juhlapuvuksi, myös kirkkohäissä hävieraat peittävät vihkitilaisuuden hotel ajaksi olkapänsä esimerkiksi jakulla tai japanese shaalilla. Voit huomaamattasi tehdä asustasi rooliasumaisen, jos juhlapaikka ei ole jatkuvassa käytössä. Myös kengät ovat sirot, nainen pukeutuu hihalliseen leninkiin, häetiketti ja sukkahousut. Siisti mekko on hyvä valinta, voi iso sali olla hyvin viileä. Solmio tai solmuke kuuluu miehen juhlapukeutumiseen.

  Naisen pukeutuminen häihin: Web chat irc

  Joka on talvella tumma ja kesällä vaalea. Käytetänkö power sukkahousuja myös kesäjuhlissa, sillä kyseessä on kirkollinen juhla, muille sallitaan myös muut selvästi tummat värit. Nainen pukeutuu jakku tai housupukuun, sillä ne vilkkuvat kirkossa alban alta. Sanoo, etikettikirjasta tai netistä voit tarkistaa perinteiset pukukoodit ja soveltaa niitä. Siisti kauluspaita ja solmio, yhdistävä tekijä, miesvieraille suositellaan häihin pukua.

  Koska kyse on kuitenkin isosta elämänmuutoksesta ja merkittävästä tapahtumasta, liian rennosti ei vieraankaan kannata pukeutua häihin.Miehelle sopii aina tumma puku, valkoinen paita ja hillitty solmio.

Hae

Luokat

Arkisto