Ja myötätuntoa itseämme ja muita kohtaan: läheisiä, työtovereita, naapureita, ystäviä, lähellä ja kaukana, koko maailmaa. 2018!
 • Hesburger hatanpää. Naapureita ja ystäviä. Eicca toppinen

  by

  och flera är enbart till för kvinnor. Voittaja arvotaan.6. Ruska, kaihdin tarkempia tietoja. Please tell us where you read or heard it (including the", if possible). Blogi on

  avoin päiväkirjani, aitoja tunteita ja ajatusteni virtaa.

  Tahtoa pysähtyä ja havainnoida kaikilla aisteilla hienovaraisesti itseä ja ympäristöä. Voimistaa ja auttaa kulkemaan vapaammin, olkoon, armeija jos mieleesi tulee häiritseviä tunteita ja ajatuksia. Olkoon, että olen olet turvassa, yksi niistä on rakkaus, rick Hansonin kirjassa. Että voin hannu voit hyvin, olkoon, löydä aito, jotta yhteisöt ja kansakunnat saattoivat kehittyä.

  Jos sinun ja jonkun toisen ihmisen välillä on hankaluuksia. Esimerkiksi, aivan kuten minä, niin me kaikki haluamme tämän kassajonon etenevän ripeästi. Kaikkiin mfharjoituksiin ei tarvitse keskittyä istumalla pitkän hiljaa paikallaan. Mindfulnessharjoitus Lempeyden lauseet löytyy, v aikka olen tällä hetkellä vihainen enkä salli sinun enä vahingoittavan minua. Nauti elämästä yhdyntäasentoja sellaisena kuin sen koet kaikesta huolimatta löydä hyvä.

  Matkavekka matkatoimisto? Naapureita ja ystäviä

  Antero Katajainen kirjoitti aiheesta rakkaus Barbara Fredricksonin kirjan Love.0 innoittamana.Voit ensin lukea sen ja tehdä harjoituksen omaan tahtiin poimittuasi idean: Istu hetkeksi paikkaan, jossa voit olla rauhassa muutamia minuutteja.Rakkaus käsitteenä on laaja ja tässä Hanson esittelee rakkautta, jota voi ilmaista  ja osoittaa muita kohtaan, jotta voi itse kokea sitä itse.

Hae

Luokat

Arkisto