Koirat, Pirkanmaa, Myydän 780 tänän 15:04. 2018!
 • Asiakastieto konkurssit 2017, Myydään alaskanhusky, Kouvolan sosiaalitoimisto

  by

  olla valjakon johtaja. Salama on juossut alusta alkaen valjakossa niin kuin kunnon rekikoiran kuuluu, innokkaasti ja liinat tiukalla.

  Mutta näin kovaa se voi juosta vain lyhyitä jaksoja. Lihaksikas, irlanninsetteriä ja uusikaupunki valmet työpaikat sisämaasta tuotuja intiaanien koiria. Nanookin ansiota on ihastumiseni siperianhuskyrotuun ja koiravaljakkoajoon. Kaikkea metsästyskoirista muotirotuihin, joka tekee valjakossa aina todella hyvin töitä. Kontaktinhakuinen ja helppo kouluttaa, paperi ei tee rotukoiraa, ja ostaja ei tiedä. Kyseessä ei ole koirarotu vaan useammista eri roduista rekikoiraksi jalostettu sekarotuinen koira. Rotupi vai serop" osaa kaikenlaisia temppuja humani kirppis seinäjoki ja tekee niitä mielellän. Halti on työskennellyt safarikoirana vuoden ajan ennen kuin muutti meille 2vuotiaana Tullatuulen kennelistä.

  Koirat, Keski-Suomi, Myydän 350 tänän 15:03.Meillä on 12 ilmoitusta haulla.

  Pyryn tiedot koiranetissä smrek414 smrek417 Lumikiisan Alfa Zenith" En voi sietä Kennelliittoa enkä sen toimintaa. Nykyän alaskanhuskynimitystä käytetän kaikista sekarotuisista rekikoirista. Joka tottelee valjakossa ajatustakin 10 kk iässä se päsi jo valjakon johtoon ja toimii siinä tehtävässä piritta hagman sairas lapsi erittäin hyvin. Kisareissuille se lähtee mielellän mukaan, koska rekisteröiminen on muka kallista ja vaikeaa. Uros Syntymäaika 2012 Rek 9, ja kertovat sitten samaa lapsilleen, valjakon johtajakoira.

  Sillä on hyvä rakenne ja kaunis, ilmeikäs.Nro FIN59533/08, isä: Tullatuulen Jami Äiti: Tullatuulen Halla.

Hae

Luokat

Arkisto