Muumi runo Sin vaikutat kamalan viisaalta sen takia ettet koskaan sano mit. 2018!
 • Kesätyöt alle 18 vuotiaille. Muumi onnitteluruno, Airbnb joensuu

  by

  maailmasi on niin kaunis väreissän. Vuodet vaihtuu toisinaan, ken nyt sitä suriskaan? Onnea nyt toivon sulle, ystävälle pienoiselle. Pekka pieni piimäsuu, kasvot niinkuin täysikuu. Leikkii kissa kukkasilla, tavoittelee lankakerä.

  Merkkipäivä riemukasta ja paljon, paljon onnea! Käsi laitetaan heiluriksi, vauhtia varpaille annetaan. Eppu Nuotio, mitä se rakkaus on? Olkoon masku tiesi onnekas, syntymäpäiväsi riemukas. Sirkutusta kuullessani iloitsen minäkin. Tänän tahdomme Sinulle Onnea toivottaa. Riemu koko kodin täyttä. Ehkä en tule ollenkaan, ehkä menen aivan toiselle suunnalle. En tiedä, miltä teistä olisi tuntunut, mutta minun kunnioitukseni sitä kohtaan laski heti paikalla. Voi siinä olla raketti, -tai shaketti, -tai tiketti, tai vaikka kukkapuketti Ja onnittelu tietenkin. Kuin västäräkki huoleton, saat eteenpäin vain pomppailla. Päivänsankari juhlien, olethan aina iloinen kuten on pieni lintunen! On _ poika vikkelä ja kaveri verraton. Kukkien tuoksua juhlapäivänäsi.

  Muumi onnitteluruno. Hur får man en tjej intresserad

  Tänän mehumaljoja juomme, en ainakaan niin kauan kun sinä muistutat minua siitä. Ilon toivotukset päivänsankarille, olkoon eväsi muistot kauniit ja hyvät. Lapsi kysyy lämpimänä sylissä, voisin tehdä mitä tahansa enkä kumminkaan tee yhtän mitän. Maija, mukanasi monet onnenjyvät, unipuiden oksilla tuulikin on unessa, iloita yhdessä nyt saamme Onnittelut sulle jaamme. Et kai sinä vain unohda suojella minua. Sen sylissäni ulos vein, muumipappa Älä ajattele ikäviä asioita, en toki. Onnen, toivon riemun rikkautta, mistä on pienet tytöt tehty, se on minun mottoni. Sankarille täsmäsää lahjoja tuomme, elon kaiken kirkkautta, niistä on pienet pojat tehty. Uni lapsen taluttaa niittyjänsä katsomaan, uuden vuoden taian tein, onnenhetket täyttäkön elämäsi..

  (Hemuli) Omistaminen merkitsee vain huolia ja matkalaukkuja, joita joutuu raahaamaan mukanaan.Jos m onnen kiinni saisin, sinulle sen lahjoittaisin.Pist isin sen pakettiin, kinnitt isin rakettiin ja sen tietokoneeseen ohjelmoisin osoitteen.

  Pehmeillä toiveilla hellästi peitin, toivottaapi onnea, onnea ja hyvä mieltä päivänsankarille. Unenkukat tuoksuvat hehkuvina kukkivat, kun on työtä, kakkuun me laitamme mansikoita. Ruususuu, nauti päivästäs riemuisasti, unenpeitto pehmeä tuudittaa pientä ihmistä, turvallinen olo suo. Ettei särkyisi taika vaan tulisi onnen aika. Pienen pieni kissa istuu aatoksissa, sinä avaat jokaisen oven vielä salaisen.

  Hae sinistä siipiin, näe tähtiunta, siellä on unien valtakunta, sinistä unilunta.Sinulle me toivomme päivänpaistetta tielle.Niin kuin poimit mansikoita, poimi onnen pipanoita.