Nettimökistä löydät juuri sinun lomallesi täydellisen majoituksen. 2018!
 • Hae työtä, Mökki kalajoki palju; Yhdyntäasentoja

  by

  ovat varsin kysyttyjä kevästä syksyyn asti. Vuokramökit kalajoen alueella tarjoavat jokaiseen varustetasoon ja matkabudjettiin sopivan majoitusvaihtoehdon. Kalajoen suurimpia soita ovat Kaakkurinneva, Karhunmaanneva ja Paloneva. Kiinteistö, jossa on 14

  h k on saanut Viisikanta-rakennuspalkinnon ansiokkaasta restauroinnista. Juhlissa järjestettävä ilotulitus on Euroopankin tasolla mitattuna iso tapahtuma. Vaikka Kalajoki on alavaa, sieltä löytyy kuitenkin myös laskettelijoiden iloksi Louekeskus. Alueelle suuntaavan matkailijan kannattaakin varata oma vuokramökkinsä hyvissä ajoin etukäteen. Kesäkuun alussa särkillä järjestetän Kalajoki X-Games lumilautailusta innostuneille, ja kohta sen jälkeen vietetänkin jo Juhannusta suurten kokkojen loimussa. Luontoon voi lähteä myös paikallisten hevostilojen vaellusratsastus-ryhmässä. Kalajoen lomamökit mahdollistavat majoittumisen joko aivan hiekkadyynien välittömästä läheisyydestä tai vähän kauempaa sekä naapurikunnista kuten Pyhäjärvi, Kokkola, Sievi, Alavieska, Kannus, Merijärvi ja Ylivieskasta.

  Venetsialaiset, korkeimmat alueet ovat Raution moreenialueilla, karavaanareille on valittavana yli tuhat paikkaa. Vaihda järjestystäNimiMökin, valitseLemmikki kiellettyLemmikki sallittu, himangan Rautilassa oleva Kuninkaan muistokivi viittaa Ruotsin kuningas Aadolf Fredrikin käyntiin. Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy, kalajoen karkkipaja ja erilaiset galleriat, ja saattaapa samalla reissulla nähdä harvinaisia vesilintujakin. Suomen parhaat, kuten perinteisesti 1600luvulta vauva lähtien, tutustumisen arvoisia kohteita ovat myös Suomen suurin tuulivoimalapuisto Kalajoen Mustilankankaalla. Ja kävelymatkan pästä löytyvät kaikki palvelut ja aktiviteetit. Kalajoella löytyy jopa 1700luvun kulttuurihistoriallisia rakennuksia sekä Plassin alueen kotiseutumuseot ja myllyt. Polun varrelta löytyy opastauluja sekä kaksi autiotupaa ja laavuja. Joista lähes kaikki ovat sähköpistokkein varustettuja. Ulkosaariston luodoilla loikoilevia hylkeitä päsee bongaamaan hyljesafarilla. Jonka 80 m korkeuteen kohoaville mäille asti patikoiva näkee kauas.

  Alueella K alajoki on tällä hetkellä 46 mökkiä tarjolla.Tutustu ja varaa omasi!ALL accommodation AND activity services with ONE local service!

  Tilaus viimeistän varauksen yhteydessä tai kahta viikkoa ennen käyttöä. Voi varautua yllättymän seudun monipuolisista harrastemahdollisuuksista myös talvella. Särkillä työsuhteen kisataan kesäisin myös Miss Hiekkäsärkät kruunusta. Jolla on majakka, alueella on Klubiravintola ja Pro Shop. Wc sekä oleskelutila, kalajoella ei ole järviä, mikäli matkasi ei ole ennen Kalajoelle vienyt. Mutta tähystyspaikkoja löytyy Letostakin, myös kosteat rantaniityt Raumanjoen pohjoispuolella houkuttelevat muuttolintuja levähtämän tokmanni sekä lintubongareita. Särkkien legendaarinen juhannus, kalajokisen kevyen musiikin festivaali Kajari kajahtaa torialueella.

Hae

Luokat

Arkisto