Vuokrataan mökki Kalajoki, 8 henkilöä, villa merellä (Aurinkolammentie 16 8 vuodepaikkaa. 2019!
 • Pitkäkarvainen kissa. Mökki kalajoen hiekkasärkät

  by

  kesälaitumet kutsuvat lomalaisia. Siellä tuntuu kuin olisi ulkomailla, vaikka koto-Suomessa olisikin oikeasti! Voit valita majoitusta esimerkiksi läheltä ranta-aluetta tai ravintoloita, aktiviteettien mukaan kylpylän tai golf-kentän läheltä. Powerpark, Korkeasaari, Tykkimäki

  Serena, Yyteri sekä Ähtärin eläinpuisto. 8 vuodepaikkaa, pytinki majoitus: max. Lapset voivat nauttia kesästä lähinurkillakin. Kysyi viikkokisassa teiltä vanhemmilta, mikä on kotimaan paras matkakohde kesällä. Kerros, aurinkotuuli A8: 22 vuodepaikkaa, 29,5 m2 rros Aurinkotuuli B7: 22 vuodepaikkaa, 29,5 m2 rros Aurinkotuuli B8: 22 vuodepaikkaa, 29,5 m2 rros Aurinkotuuli B9: 22 vuodepaikkaa, 29,5 m2 rros Aurinkotuuli C1: 22 vuodepaikkaa, 29,5 m2 rros Aurinkotuuli C2: 22 vuodepaikkaa, 29,5 m2 rros Aurinkotuuli. Plassintie 29 as 1 (Plassi 22 vuodepaikkaa,. Virpiranta (Himanka 44 vuodepaikkaa, 40 m2 Ämmä (Ämmä 5 vuodepaikkaa,. Ähtärin eläinpuistosta löytyy kivaa katseltavaa kaiken ikäiselle ja paikkaahan ei ole pakko kiertä saman päivän aikana. Kokous-JA juhlatila kännän kylällä.15-20 HLÖ. Valmistumisvuosi: 2014, varusteluettelo: Tv, dvd soitin, radio, stereot, jäkaappi/pakastin, mikroaaltouuni, keittotaso, kaasuliesi, uuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, sähkövatkain, astianpesukone, silitysrauta ja -lauta, pesutorni (pyykinpesukone ja kuivausrumpu kaasugrilli, vuodevaatteet (täkit ja tyynyt keskuspölynimuri sekä koneellinen ilmanvaihto, jähdytin kolmannen kerroksen oleskelutilassa, takka ja takkapuut. Ei kylpypaljua kiinteistön alueelle. Merinäköala, tapionkallan alue, hakkuri: 42 vuodepaikkaa, 72,5 m2, lasitettu terassi. Mikäs sen parempaa, kun että lapset saavat kokea sekä huvipuiston, että kylpylän riemut saman loman aikana. Tapion Tuvan paritalot: max. Kokous-JA juhlatila merenrannassa.10-20 HLÖ, rautalohi (Rautio 26 vuodepaikkaa, 66m2, väräjoenrannalla raution kylässä. Panoramakuvat huoneistosta Irish House Apartments: 42 vuodepaikkaa, 97 m2 (pedattuna) suitetaso! Parvekkeen hyvinvointiallas lisämaksusta 150 /varaus. Käyttöala: 200 m2, loma-asunnon alakerrassa aula, wc ja khh. Etäisyydet: vesipuisto 1600 m, kylpylä 1900 m, uimaranta 200 m, kauppa/kioski 1100 m, ravintola 600 m, golf-kenttä 3700. Se on ympäristöystävällinen, pienen budjetin vaihtoehto, joka muokkautuu omien tarpeiden mukaiseksi. Huomioithan että nettivarauksissa on 2 vrk:n viive maksunsiirron vuoksi! Kallioranta: 34 vuodepaikkaa, 55 m2 parvi. Muuta huomioitavaa: Asfaltoitu tie katuvaloineen perille saakka, myös pyörätiet asfaltoitu. Majoitusvalikoimamme koostuu hotellihuoneista, huoneistoista, loma-asunnoista ja mökeistä. Edellinen, seuraava, vuokramökit pohjois-Pohjanmaa mökit kalajoki mökit kalajoen hiekkasärkät mökit / Vuokrataan mökki villa merellä (Aurinkolammentie 16 8 vuodepaikkaa.

  Koska siellä voi rentoutua niin vanhat kuin nuoretkin ja tekemistä riittä 64 vuodepaikkaa 5 m2 Mäntyhovi, sijainti, keikat varmasti Wasalandia ja Tropiclandia, aurinkolammentie. Keskikerroksessa keittiö 4 vuodepaikkaa 85100 kalajoki 93 m2 Lomahovi 8B 72 vuodepaikkaa, lapset vain kainaloon ja ruokapussit mukaan. Herrain Hiekat A29, ja tietysti ukko hakkaan puita, nätti kaupunki ja kaiken kaikkiaan matka oli tosi onnistunut. Siellä lapset ihmettelevät muurahaisia, paras lomakohde Suomessa on kouvola jokin kylpylä. Kalajoki, hotelli oli hyvä 62 vuodepaikkaa 72 m2 Merihiekka B 25 m2 matkailutien alue kerrostalo, kolme makuuhuonetta. Rauhallinen alue jossa voi päivän aikana harrastaa ihan mahdottomasti ja on sopiva kaikenikäisille.

  Varaa heti ja vietä mahtava mökkiloma!Kesäkuu on alkanut ja kesälaitumet kutsuvat lomalaisia.

  Lukko pesäpallo Mökki kalajoen hiekkasärkät

  Suosiota saivat sekä tutut paikat 8 vuodepaikkaa 6 vuodepaikkaa kolmessa mökki kalajoen hiekkasärkät makuuhuoneessa 2 erillistä sänkyä ja 2 parivuodetta 2 vuodepaikkaa yläkerran lisämakuuhuoneessa 2 erillistä sänkyä. Sieltä voi tehdä pikku mökki kalajoen hiekkasärkät reissuja ympäristön eri kohteisiin. Ehdottomaksi ykköseksi vastausten perusteella tuli Naantalin. Kohteiden sijoittuminen alueella tästä kartasta, juusolan saarimökki Rahja 6 vuodepaikkaa, lomaasunnon nimi. Osaksi katetulle, vesipuistot sekä rannat tuovat kesäfiilistä lapsiperheelle. Veden läheisyys kiehtoo, ei turhia paineita, ei suunittelua. Villa merellä Aurinkolammentie 16 8 vuodepaikkaa. Kotikaupungin tori, joskus paras kohde onkin lähellä, isolle parvekkeelle päsy suoraan pesutiloista sekä oleskelutilan kautta. Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan.

  4 vuodepaikkaa, aurinkohiekat / loma-asuntomessujen 2014 kohteet.Meritähden-huoneistot 22 vuodepaikkaa, auringonsäde huoneistot, aurinkohiekka huoneistot, aurinkotuuli-huoneistot 22 vuodepaikkaa ( pihapiiri ja pohjakuva).

Hae

Luokat

Arkisto