Hiekkasärkkien Majoituspalvelut Oy on vanhin alueelle yksityisiä loma-asuntoja välittävä yritys. 2018!
 • Kirjekaverit aikuiset. Mökit hiekkasärkät. Pilu 50

  by

  on loistava kohde myös valokuvaukseeen ja retkeilyyn. 4 hengen mökki, keittiö, wc ja terassi. Rivitalohuoneet, saunalliset merenrantahuoneistot, Kekkostupa sekä kaikki 3-4 hengen vessalliset mökit ovat allergiahuoneita. Kaikki muut Hiekkasärkkien

  palvelut ovat kätevästi kävelymatkan pässä! Hiekkasärkkien alue sijaitsee 10 km pässä Kalajoen keskustasta, 140 km pässä Oulusta ja 184 km pässä Vaasasta. Perinteinen hirsimökki hyvillä varusteilla. Merellä puolestaan on mahdollisuus nauttia uinnista, veneilystä, melonnasta ja kalastuksesta. Kalajoen Meriluontokeskus, Kalajoen Jukupark, 18-reikäinen golfkenttä sekä tasokas SaniFani-kylpylä. Top Camping leirintäalue sijaitsee Kalajoen Hiekkasärkillä, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa, Perämeren rannikolla. Alta löydätte sivustomme suosituimmat Kalajoki-majoitukset!

  Ja luovutus on kello iisalmi 12 lähtöpäivänä. Numerot 3246, varustuksena mökissä vuodepaikat kolmelle 2 hlö parisänky. Sijaintimme on Kalajoen kuulujen Hiekkasärkkien ytimessä kaikki alueen palvelut ja aktiviteetit ovat ulottuvillasi kävelymatkan pässä. Kalajoen Hiekkasärkät upea kotimainen lomakohde, hakutilastot meri ja hiekkaranta, tervetuloa rentoutumaan Suomen suurimpaan ja suosituimpaan leirintäkeskukseen. Varustuksena mökissä on vuodepaikat kuudelle.

  Sinkkuäidille sulhanen Mökit hiekkasärkät

  Keskellä suosituinta uimarantaa, keittiö, voit valita saunallisen mökin, huoneistot upeimmalla merinäköalalla. Lisätietoja majoituksesta, transsukupuoli mökissä vuodepaikat viidelle parisänky parvi peitot ja tyynyt. Lemmikkien tuonti näihin majoituksiin on kielletty. Lue lisä palveluistamme, hengähdä hetki, tutustu majoitusvaihtoehtoihin, majoitusvaihtoehtoja jokaiseen makuun 3 hengen mökki. Lisäksi kaikki Hiekkasärkkien palvelut kätevästi kävelymatkan pässä. Varustuksena vuodepaikat neljälle kerrossänky 2h vuodesohva peitot.

Hae

Luokat

Arkisto