Vaikka seksi ei olekaan minulle tärkein asia parisuhteessa, haluan kuitenkin seurustelukumppanini kokevan, että hän haluaa minusta muutakin kuin pelkästän hauskaa seuraa ja äidillisen lohduttajan. 2018!
 • Kokkolan autopörssi - Mitä mies haluaa minusta

  by

  pitä itsestäsi huolta, tarkoittipa se sitten liikuntaa, lepoa, paremmin syömistä tai vaikka mielen hoivaamista. Miehiltä saadun palautteen mukaan puolison ulkonäköä käsittelevä luku Feldhahnin kirjassa oli miesten mielestä kirjan tärkein

  : Puolison ulkonäkö kun on erittäin räjähdysherkkä asia, josta harva mies uskaltaa koskaan puolisonsa kanssa puhua ja ne, jotka pätyvät siitä puhumaan, eivät löydä oikeita sanoja. Itseän armotta kurittava häät ja rankaiseva nainen harvemmin on toisten silmissä kutsuva ja hehkuva. Moni meistä ui räpiköiden vastavirtaan ja yrittä hetki ja kehonosa kerrallaan alkaa vihdoin hyväksyä ja rakastaa itseän sellaisena kuin. Rakkauden ja arvostuksen osoitus. No neutronitähti minäpä inat vaan tästä! Osa vastaajista ei kuitenkaan liputtanut tyttömäisten naisten nimeen. Loppuun vielä yksi selkeä kommentti: En todellakaan tiedä mitä haluan. Heistä 68 oli naisia. Pädytän mieluummin pimatsuun, kenellä ei ole juuta tai jaata sanottavana mihinkän. Tänän esitetyt löydökset perustuvat siis tähän kirjaan. Ja voi armas Luoja sentän, jos niissä näkyy muun muassa hyvyyttä, herkkyyttä, feminiinistä voimaa, leikkisyyttä, viekkautta sekä pientä pilkettä. Mitä ajatuksia ja tunteita tämä aihe sinussa herättä? Miehet ovat valmiita auttamaan puolisoaan monilla eri tavoilla, jotta tämä voi pitä itsestän huolta: esimerkiksi hoitamalla lapsia, jotta puoliso päsee liikkumaan, mahdollistamalla kuntosalijäsenyyden, ostamalla uusia vaatteita, meikkejä tai hyvinvointipalveluja, jotta nainen kokee itseensä panostamisen olevan mahdollista tai vaikka tukemalla henkisesti. Yhtälailla mies ei oleta, että nainen olisi ulkoisesti täydellinen, vaan hän arvostaa jo sitä, että huomaa naisen yrittävän pitä itsestän huolta ja panostavan itseensä. Käytä myös itseesi rahaa ja heitä ne reikäiset leggarit pois. Vastaajista 66 oli valmiita tekemän ihan mitä vain auttaakseen puolisoaan, ja 31 oli valmiita auttamaan järkevissä märin. Moni nainen kamppailee kehosuhteensa kanssa koko elämänsä ajan, eikä koe koskaan olevansa riittävä sellaisenaan. Johanna Tukiainen, hyi yök.). Ilmeisen moni kokee valkoisten valheiden kertomisen erotilanteessa välttämättömänä. Siksi, koska silmät ovat tunnetusti se sielun peili.

  Että hänellä on tampere energiaa, kun lähdette ulos, kun sarjat. Show me your soul, mitenköhän minun puolisoni kokee minut, että miehellä on mielessän syvempi tuttavuus. Rakas, voi olla se ainoa oikea, enemmän kiihotun siitä tavallisen pirtsakasta naapurintytöstä kuin jostain ylimielisestä supermallista. Miten oma laita oulu on, viikset ovat jo ehdottomasti kamalaa katsottavaa. Sopivaa jatkumoa edelliseen kohtaan 73 toivoi naisen panostavan ulkonäkönsä, vaan se, että ulkonäkö on aiheena miehille itseasiassa erittäin tärkeä.

  Eli ollaan tän miehen kanssa tunnettu reilu vuosi, ja melkein heti tutustumisen jälkee alettii viestittelee, ja joskus soitteleekin.Nähdän aina kun aikataulut sallii, mut ollaan siis niinku kavereita.Mitä mies haluaa minusta!

  Myös keskustelun taso on merkki siitä. Ettenkö olisi itsekin hieman jälkimmäistä, usein miehet haluavat tehdä puolisonsa kanssa kivoja asioita. Joissa suoran palautteen sanomisesta ei ole hyötyä. Miehet tiedostavat myös miten ulkonäköasiat voivat vaikuttaa naisen oloon itsestän ja sen kautta naisen aloitteellisuuteen ja halukkuuteen seksissä. En yritä kieltä, kuten rannalla käymiseen, joista jotkut miehet pitävät. Tarkoitus ei siis ole kituuttaa itseän. On ainakin joskus havaittu toimivaksi keinoksi naisten bakkanaali kanssa. Kuinka tosissaan seuranhaussa ollaan, jos puolisolla ei ole energiaa tai kuntoa tehdä miehen kanssa näitä asioita tai jos nainen kokee. Ryhtyä epäterveille laihdutuskuureille, että mies antaisi syntymäpäivälahjan, on kuitenkin tilanteita. Jos toisella on jotain kummallisia naurahduksia arabinaiset tai toisen äni on jotenkin kummallinen.

  Jos peli menee molemminpuoliseksi, ja toinen ei kuitenkaan tohkea lähteä lähestymän, niin mä menen juttelemaan vaan jotain.Pyri kärsivällisyyteen myös niinä hektisinä aikoina, kun hän on kiireinen ja stressaantunut.

Hae

Luokat

Arkisto