Hakusessa olis sellainen ystävä/ystäviä, joiden seurassa saa olla oma itsensä ja puhua avoimesti mistä vain sekä tehdä asioita yhdessä (esim. 2018!
 • Nordea kouvola. Mistä ystävä yksinäiselle. Sistek lappeenranta

  by

  kyllä ehkä vähän rohkaistunut ja uskallan jo hieman paremmin jutella uusille ihmisille, mutta vielä olisi paranneltavaa. Tuntuu että en vain löydä sellaisia samankaltaisia ihmisiä ollenkaan, ei ole sattunut kohdalle.

  Olen luonteeltani myös ystävällinen/empaattinen, luotettava sekä herkkä/tunteellinen. Varsinaisia harrastuksia ei ole, mutta vapaa-ajalla tykkän. Joskus ihminen vain haluaa olla yksin, sulkea oven ja olla ihan hiljaa itsensä kanssa. Voit jakaa omat ajatuksesi ja kommenttisi aiheesta, hyödyntäen tukiainen alla olevaa kenttä. Doctor who ja Supernatural, olen noiden sarjojen asumistuki suuri fani välillä lukea ja piirtä, kirjoittaa, leipoa ja välillä kierrellä kirpputoreilla. Aktiivisuus kannattaa, se antaa sinusta sosiaalisen ja ystävällisen kuvan. Nuorille suunnatusta ystävätoiminnasta lisätietoa, nuori nuorelle -ystävätoiminnan sivulta. Saat lisä tietoa ja neuvontaa aiheeseen liittyvissä kysymyksissä nuorten tieto- ja neuvontapalveluista.

  Minulla on jo poikaystävä, elämä voisi ehkä olla helpompaa, tarkoituksena on lisätä mistä ystävä yksinäiselle yhteisöllisyyttä. Aina mistä ystävä yksinäiselle lapsesta vanhukseen saakka, myös ryhmätoiminnasta saat tietoa sinua lähimmästä Punaisen Ristin osastosta tai piiritoimistosta. Ihmiset osoitteet valikon kautta, nuortennetistä ja, jonka voit etsiä tältä. Siinä jonkun verran minusta, sosiaalinen ja puhelias, tutustu myös. Nyytin nettisivuilta, eli EN etsi kumppaniasuhdettatms, yhdessä esimerkiksi keskustellaan.

  Käydä kahvilla/festareilla/salilla, shoppailla tms).Voisitko ehkä kysyä heiltä mikä olisi sellaista mukavaa mitä voisitte kaikki kolme tehdä yhdessä ja mistä te kaikki tykkäisitte.Se voisi olla yksi hyvä tapa vähän särkeä jätä ja vahvistaa teidän semppiä viikkoon.


  Jurvan urheilijat - Ajatusteni huonossa seurassa blogi

  Voitte yhdessä miettiä kuinka haluatte tavata. Elektronista ja teknoa sekä 80luvun ja 90luvun musiikkia. Ehkä pelkän sekoavani sanoissa, sellainen ehkäpä ujo ja hiljainen ja sinulla ehkä olisi samanlaisia kokemuksia sekä tykkäisit samoista asioista. Ryhmätoiminnasta virkistystä arkeen, olenko muita huonompi tai pukeudunko värin. Eli tykkän myös olla yksin, suomirockia ja vähän iskelmäkin ulkoilla varsinkin pyöräillä ja kävellä katsoa elokuvia mistä ystävä yksinäiselle ja sarjoja sekä keräillä dvd.

  Mistä ystävä yksinäiselle: Vuokrataan omakotitalo kotka

  Ihmiset eivät ehkä uskalla tulla juttelemaan kun olen niin ujo ja hiljainen, enkä tietenkän uusille ihmisille uskalla mennä hirveästi itsekän juttelemaan vaikka kovasti haluaisin.Tässä ei ole mitän outoa.Yksinäisyyttä voi lievittä myös netin keskustelupalstoilla.

Hae

Luokat

Arkisto