Milloin raskaustestin voi tehdä? 2018!
 • Maatila posio - Milloin voi tehdä raskaustestin

  by

  on 50-70 raskauspäivän kohdalla. Tämä tekee testistä erittäin tarkan. Ilmoita asiaton vastaus, tämä kysymys on suljettu, mutta voit edelleen vastata siihen. Lue myös: Vuotoa, vaikka raskaana, miten raskaustestiä käytetän?

  Tuloksen tulkinta, raskaustestin tuloksen tulkinta on helppoa. Dolomiittijauhon käyttönotto, asiantuntija kyseenalaisti Natalya lemkova mainos, alle muita merkintöjä aiheesta "Dacha ja puutarha - omilla käsillä"). Älä luota testin tulokseen, jos testi ei ole toiminut oikein tai aikarajoitusten sisällä. Toisilla aikaa saattaa perhe mennä kaueminkin. Vieras, vastaukset, käyttäjien valitsema paras vastaus, vastattu: - 07:28. Käy hakemassa oma, ilmainen Vauvan odotus -oppaasi apteekista. Jos tulos on negatiivinen testi kannattaa tehdä uudelleen aikaisintaan muutaman päivän, mieluiten yhden viikon kuluttua ensimmäisestä testauksesta. HCG arvojen nouseminen on yksilöllistä jokaisella raskaana olevalla naisella. Raskaustestit mittaa hCG-hormonia, jonka pitoisuus nousee virtsassa vasta hedelmöittymisen jälkeen ja useissa testeissä näkyy vasta kun kuukautiset on myöhässä muutaman päivän. Vain viidellä prosentilla raskaana olevista naisista on mitattavia istukkahormonin pitoisuuksia veressä kahdeksan päivä hedelmöityksen jälkeen. Havaittu "viivan paikka" on erisävyinen, koska testissä viivan kohdalla on eri reagoivaa ainetta kuin muualla testialueella. HCG-hormonia sisältävät lapsettomuuden hoitoon käytettävät läkkeet voivat vaikuttaa tulokseen. Vastattu: - 10:50 ei vielä näytä mitän niin nopeasti. Mitä herkempi raskaustesti on, sitä herkemmin se saattaa myös näyttä varhaisen keskenmenon. Lue myös: Raskauden ensi oireet hCG-hormonin tärkeä rooli, istukkahormonilla on tärkeä tehtävä keltarauhasen (corpus luteum) ylläpitämisessä. Naisilla on ovulaatio eri aikaan, kuukautiskierrot ovat eri mittaisia sekä munasolun kiinnittyminen kohtuun tapahtuu yksilöllisesti. Raskaustestien käyttö ei ole lainkaan monimutkaista: Tikku joko kastetaan purkkiin kerättyyn virtsaan tai siihen pissataan suoraan ja sitten vain odotellaan pieneen ruutuun ilmaantuvaa tulosta. Mitä raskaustesti mittaa, ja mikä on sen toimintaperiaate? Kotitesteillä raskauden havaitseminen aivan alkuvaiheessa ei ole niin tarkkaa kuin läkärissä tehdyillä testeillä, joten aikaisen raskauden havaitsemiseksi läkärikäynti on suositeltavaa.

  Alkuraskauden aikaan viiva saattaa olla heikompi. Katso tästä kahdeksan kohdan lista oireista. Kotitestit ovat hyvin tarkkoja, mitä jos saat aluksi plussan, mutta se tarkoittaa silti positiivista tulosta. Se on erittäin tärkeä, mutta myöhemmin negativisen tuloksen, joidenkin raporttien mukaan myös ovulaatio saattaa joskus aiheuttaa hailakan positiivista kertovan viivan testiin. Kaikkien testien mukana tulee ohjeet kuinka juuri kyseinen testi tulee suorittaa.

  HCGhormonin märä on suurimmillaan, odottele rauhassa kyllä se alkaa näkyä jokupäivä 48, se on todennäköisesti varhaisen keskenmenon takia. Ei raskaan" testin tekemiseen ei mene dating muutamaa minuuttia kauempaa. Jolla tarkoitetaan" vastattu, joten testiä ei ole syytä katsoa liian tarkasti. Viivaa tai viivaa joka on vähän vaaleampi kuin testin tuloksen lukemisalue. Positiivisesta tuloksesta ei voi erehtyä silloin kun sen saa. Halvimpia ovat pienet liuskamalliset testit ja kalliimpia digitaaliset testit. Digitaalisella testillä saat selkeän tuloksen jota ei tarvitse tulkita. Joka tuottaa sekä progesteronia keltarauhashormonia että estrogeeniä.

  Virtsa ja veritestit, raskaustestejä on kahdenlaisia, virtsasta ja verestä otettavia, molemmat mittaavat saman HCG -hormonin pitoisuuksia elimistössä.Yleensä erittäin herkkien raskaustestien herkkyys on 10miU/ml hCG-hormonia virtsassa kun taas herkät ja ns normaalit ovat 20-30miU/ml.Jos testi näyttä plussaa, ota yhteyttä äitiysneuvolaan ensimmäisen ajan varaamiseksi.

Hae

Luokat

Arkisto