Seksuaalisuuden sanakirja on kirjoitettu nuorille. 2018!
 • Sekasin 247: Mies prostituutio suomessa

  by

  auttavat myös silloin, jos oman seksuaalisuuden toteuttaminen on estynyt esimerkiksi jostakin toimintakyvyn rajoitteesta johtuen. Spermisidi on kemiallinen raskauden ehkäisymenetelmä. Joissakin tilanteissa myös kotitestaus on mahdollinen. Kierukoita on kahdenlaisia: kuparikierukka

  ja hormonikierukka. Usein penetraatiolla viitataan emätinyhdyntän. Monogamia tarkoittaa yksiavioisuutta tai parisuhdetta, jossa henkilöllä on yksi kumppani. Erektiovaikeus tarkoittaa tilannetta, jossa erektio iltalehti ei tule toivotusti. V Vagina on synonyymi emättimelle. Yhdynnässä penis tai seksiväline laitetaan emättimeen tai peräsuoleen. Tällaista vuotoa kutsutaan myös välivuodoksi. Heteronormatiivisuus tarkoittaa ajattelutapaa, jonka mukaan on olemassa vain kaksi keskenän vastakkaista sukupuolta (miehet ja naiset) sekä oletusta, että kaikki ovat heteroseksuaaleja.

  Sen tarkoituksena on usein seksuaalisen nautinnon antaminen ja kokeminen. Vulvodynia on naisen sukuelinten finnish english dictionary alueella oleva kiputila. Seksuaalinen loukkaus ei välttämättä täytä rikoksen tunnusmerkkiä. Vaikka teon kohteeksi joutunut voi kokea loukkauksen hyvin ahdistavana. Menkat, ne tarkoittavat kohdun limakalvon uusiutumisesta johtuvaa verenvuotoa.


  Ketjuorgasmisarjaorgasmi tarkoittaa naisilla peräkkäin tulevia useita orgasmeja. Jälkiehkäisypillerin ehkäisyteho ei vastaa oikein käytettyä kondomia tai sännöllistä hormonaalista ehkäisyä. Kaltoinkohtelu ei aina sisällä uhrin ja hauska vitsi tekijän fyysistä kohtaamista. Spanking on ihon läimäyttelyä kämmenellä tai jollakin välineellä seksuaalisen kiihottamisen tai kiihottumisen lisämiseksi. Joka voi tarttua suojaamattomassa yhdynnässä ja suuseksissä. Vaikka tämä ei sinun kohdallasi pitäisi paikkaansa tai jos sukupuoliidentiteettisi on muu kuin tyttönainen tai poikamies. Häpyhuulet ovat osa naisen sukuelimiä, emätinkouristus voi ilmetä esimerkiksi yhdynnässä, lahjontaa tai pakottamista yhdyntän.

Hae

Luokat

Arkisto