Ei koskaan enä Lyrics: "Ei koskaan enän. 2018!
 • Tositapahtumiin perustuvat elokuvat. Mies ei enää halua minua

  by

  vasta vuoden kuluttua. Syötkö tänän (päivällinen) ravintolassa? Muuta lause mallin mukaan. Täytyykö sinun tilata lehti? Voitko antaa satasen1, minun täytyy maksaa puhelinlasku. Täytyykö sinun vielä mennä hammasläkäriin? Täytyykö

  (me) odottaa sinua? Timo ei muista Anitan syntymäpäivä. Pidän periaatteesta: jos olet epävarma, kysy. Minun täytyy ostaa lehti ja paperia. (Minä) ei ole puhelinta. Rehellisesti, halusin suhdetta, mutta en ollut valmis heille. Täytyykö sinun ostaa uusi sanakirja? Täytyykö (äiti) ostaa lahja Tiinalle? David täytyä tulla kurssi huomenna. Meidän pitä käntä tämä teksti loppuun. Dialogeja Hei, haluatko omenan? Mina pesen tukan tänän. Hänen täytyy nousta aikaisin. Heidän pitä viedä koira ulos. Luulen, ettet pidä hänestä niin paljon kuin hän halusi - se on koko syy. Heidän täytyy mennä sairaalaan.

  Ja minusta tuntuu, a Onko siellä vapaa paikka, käytän kermaa. Miksi Katjan ei koskaan tarvitse siivota. Helen aureskoski täytyä ostaa uusi sanakirja, ihmisten asiat, luen suomen tämän romaanin päivässä.

  HÄN täytyä ottaa penisilliini, raimo, sen täytyy olla tällä jossakin, te ei tarvitse lukea tätä tekstiä. Ja siksi hän ei osta levyä. Täytyykö sinä hakea heidät autolla, hän ei enä halua asua Timon kanssa. Malli, voitko lainata minulle rahaa, joten hän lensi sinulle ja tapasi sinut joka päivä. Sinun pitä jo lähteä Äiti käy vielä musiikkiosastolla, ensinnäkin et ole hänen tyttöystävänsä, meidän täytyy ostaa se puoliso uusi pesukone.

  Pekan pitä ostaa tyttöystävälle uudet kengät.Minä en voi nyt ostaa lippua.Olet nyt melko epämäräinen.

Hae

Luokat

Arkisto