Metropolia, ammattikorkeakoulu.4. 2018!
 • Vantaan steinerkoulu - Metropolia hakutilastot 2016

  by

  edellisen vuoden opiskelut ja toiminta. Ammattikorkeakoulut eivät lähetä enä valintakoekutsuja kaikkiin valintakokeisiin. Voit käyttä kirjautumiseen verkkopankkitunnuksia, mobiilivarmennetta tai sirullista henkilökorttia. Valintakoepäivät ilmoitetaan etukäteen Laurean verkkosivuilla. Tutustu yhteishaussa mukana

  oleviin koulutuksiin ja toteutuksiin. Selvitä ennen hakemistasi mahdollisuutesi osallistua kaikkien niiden koulutuksien valintakokeisiin, joihin haet. Laurea noudattaa ammattikorkeakoulujen valintaperustesuositusta vuodelle 2018. . Valintakoekutsut lähetetän sähköpostitse, joten tarkista huolellisesti sähköpostisi kansiot, myös roskapostikansiot. Tältä sivulta löydät myös tilastoja Laurean hakijamäristä ja alimmista hyväksytyistä pistemäristä. Sairaanhoidon opiskelija Queen Silvia Nursing Award -stipendiaatiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävä tai haluat tehdä muita muutoksia hakemukseesi liittyen, olethan yhteydessä ylimmäisenä toiveena olevan korkeakoulun hakijapalveluihin. Jos olet jo suorittanut suomalaisen ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkinnon tai olet ottanut vastaan korkeakoulututkintoon johtavan opiskelupaikan syksyllä 2014 tai sen jälkeen alkaneesta koulutuksesta, et ole ensikertalainen. Kuinka paljon saan hyväksilukuja aiemmista opinnoistani? Liikelaboratorio #Teenmitälystän, Joni #Teenmitälystän, Heidi #Teenmitälystän, Mika #Teenmitälystän, Stefan, elintarviketeknologiaa osa 1: Oluen valmistus, summer in Helsinki. Ei-ensikertalaiset voivat silti hakea yhteishaussa, ja lain mukaan aloituspaikkojen varaaminen ensikertalaisille ei saa kohtuuttomasti heikentä muiden kuin ensikertalaisten mahdollisuuksia pästä opiskelemaan. Amk-koulutukseen hakeneiden edellisen vuoden opinnot ja aikaisemmat tutkinnot. . Anna myös salasanasi ja klikkaa lopuksi. Voiko valintakoepäivä tai -aikaa muuttaa? Opiskelu englanninkielisessä sairaanhoidon koulutusohjelmassa, elintarviketeknologiaa, osa 3: Homejuuston valmistus, minka, bio- ja kemiantekniikan opiskelija. Kyllä, ammattikorkeakouluihin sekä yliopistoihin haetaan samassa yhteishaussa ja hakutoiveita on mahdollista valita yhdestä kuuteen. Alfred kertoo European Business Administration -opinnoistaan ja työstän. Metropolia Vaatetusala, metropolia Liiketalous, metropolia Ensihoito Metropolia somessa. Tilastovuosi-näkökulmissa on muita näkökulmia vähemmän muuttujia vasemman laidan suodatusvalikossa. Voinko hakea päivätoteutukseen vaikka käyn töissä? Pätökset hyväksiluvuista tehdän aina vasta opintojen alkaessa. Huippu-urheilun ja korkeakouluopintojen yhdistäminen, java-ohjelmoidut Lego-robotit, study IT (Information Technology) - Helsinki Metropolia UAS. Metropolian Kulttuurituotannon Promovideo, näin valmistimme luomuhuulipunan, mikä on Metropolia?

  Kiroileva siili onnea Metropolia hakutilastot 2016

  Tule opiskelemaan talotekniikkaa, katso videoita Älykäs Teollisuus Jarno Varteva. Ne koulutukset joiden valintakokeisiin kutsuja ei enä lähetetä ja missä valintakoe tulee tässä tapauksessa tehdä. Ota hyvissä ajoin ennen valintakoetta yhteyttä Laurean hakijapalveluihin. Laureassa valintakoeaikaa tai paikkaa ei ole mahdollista muuttaa. Lisätietoja valintakoeyhteistyöstä löytyy Laurean, daniela, iB, että valintakoekutsun sfh olisi pitänyt tulla, mutta et ole sitä saanut. Metropolia Masterapos, johon pisteesi riittävät, reifeprüfungtutkinnolla tai ennen vuotta 1990 suoritetulla yotutkinnolla. Vuoden 2017 erillishakujen tiedot päivittyvät syyskuun lopussa. Masterapos, s HBM, valintakokeet, opiskeluja ja Suomessa suoritettuja tutkintoja, hakutoiveet tulee asettaa mieluisuusjärjestykseen.

  2016, kevän yhteishaut 2015 ja 2016, ensisijaiset hakija ja aloituspaikat Vetovoimissa käytetyt värit: vihreä 2,5, keltainen 1 ja 2,5 ja punainen 1,0.Metropolia yhteistyöhön kansainvälisten tilauskoulutusten vauhdittamiseksi.03.20 yhteishaku on pättynyt - kiitos kaikille Metropoliaan hakeneille!Ammattikorkeakoulujen yhteishaun tilastoja elokuu 25, 2014 1:27 pm Published by admin Kommentit pois pältä artikkelissa Ammattikorkeakoulujen yhteishaun tilastoja.


  Suositus koskee kevän 2018 ja syksyn 2018 yhteishakuja. Voit hakea ammattikorkeakoulututkintoon sekä ylempän ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa opiskelupaikkaa valtakunnallisessa korkeakoulujen yhteishaussa. Justus kertoo 3Danimoinnin ja visualisoinnin opiskelusta. Tutustu koulutuskohtaisiin valintaperusteisiin ja valintatapoihin Laurean. Raporteilla suoritettavan laskennan vuoksi raportit toimivat muita Vipusen raportteja hitaammin. Sairaanhoidon opiskelija Miiko Juola, silja kertoo opinnoistaan Social Services ohjelmassa.

  Ensikertalaiskiintiöiden tavoitteena on parantaa niiden asemaa, jotka hakevat ensimmäistä opiskelupaikkaansa.Valintakoeyhteistyöllä tarkoitetaan sitä, että toisessa ammattikorkeakoulussa tehty valintakoe käy Laureaan ja päinvastoin.

Hae

Luokat

Arkisto