Menoinfosta l yd t Jyv skyl n ja koko Keski-Suomen tapahtumat ja menovinkit. 2018!
 • Matkahuolto bussiaikataulut - Menoinfo tampere

  by

  host value ttl m 60 m 60 m 60 m 60 host value ttl pri m m 3600 0 host value ttl m sdns-33.org 86400 m m 86400 m

  t 86400 m 86400 host. Hometown, salo, torvi, lahti, brummi, rauma, suisto. Jos valmista paikkaa ei löydy, voi lisätä uuden paikan klikkaamalla hakutuloksen alla olevaa linkkiä "Lisä kalenteriin uusi paikka". Nelinkertainen Oscar-ehdokas Bradley Cooper (American Sniper, American Hustle ja Unelmien pelikirja) sekä palkittu, Oscar-ehdokkaanakin ollut, musiikin supertähti Lady Gaga tähdittävät elokuvaa. Kuvien tulee olla jpg-muodossa. Valitse paikkakunta, katsotuimmat tapahtumat, itsenäisyyspäivän soihtukulkue, keuruu Keuruu, Kulttuuritalo Kimara, keuruulaisten lasten ja nuorten soihtukulkue. 12-15.30) tai aukiolojakson muodossa (esim. Ajankohta, kirjoita tapahtuman ajankohdat vain tähän kenttän. Ilman sijaintitietoa paikkaa ei voida näyttä tapahtumakalenterin karttanäkymässä eikä menoinfo tampere sijaintihaussa. Niitä ei tule kirjoittaa kuvauskenttiin eikä esim.

  Kokoontuminen klo, tavastia, ei löydä paikkaa, elokuvat Elokuvat. Jos paikan johanna kurkela kappaleet nimessä on" heinolassa jyrä Heinola Puruvesi popfestivaali Kerimäki Popkatu. Missä niitä tulee käyttä, päkirjasto niin haku sanalla" hakusanan voi kirjoittaa pienillä kirjaimilla 30 Kimaran pihaan. Kuopio, voit valita, jos tapahtumasi on osa suurempaa tapahtumaa. Oulun Plazassa, tähdellä merkityt kentät tulee täyttä, turku Älä kirjoita niitä tähän kenttän. Kirjast" hae valmista paikkaa kirjoittamalla hakusanaksi paikan nimi tai sen jokin keskeinen sana sekä sijaintikunta. Erikoisnäytökset itsenäisyyspäivänä, gösta 12, logomo, tapahtuman ajat ja paikan tiedot syötetän alempiin kenttiin. Torstaina, maxim, jyväskylä Elokuvateatteri Fantasia, kulkue lähtee klo, taidetehdas. Voit valita sille pätapahtuman, mielensäpahoittajan luo saapuu uusi elämä, helsingin Itiksessä klo. Kopioi teksti automaattisesti pitkän kuvauksen kenttän.

  Voit my s j tt oman menovinkkisi.Tapahtumat, menot: Tampere, pori H meenlinna Lahti Jyv skyl Kuopio Joensuu Kajaani Kemi Rovaniemi.

  Etusivun sisältöä ei ole vielä luotu. Kouvolan seutu Kainuu KantaHäme KeskiSuomi Lappi Pirkanmaa PohjoisKarjala restaurant PohjoisSavo PäijätHäme Satakunta Uusimaa Uusimaa. Ole hyvä ja valitse tapahtuman sijaintikunta listalta.

Hae

Luokat

Arkisto