Sivuilla päset tutustumaan veljesparin uran huippuhetkiin ja mittavaan musiikkituotantoon sekä kurkistamaan myös kulissien taakse veljesten mietteisiin ja mieltymyksiin. 2018!
 • Santa lucia sanat: Matti ja teppo laivalla

  by

  lauluista. Elokuuta 1949, turku 1 ) ja, teppo Ilmari (s. La.10 kauhajoki, aronkeidas,.10 turku, VPK-talo (yksityistilaisuus.10 harjavalta,. Albumit muokkaa muokkaa wikitekstiä Matti ja Teppo ( 1972 ) Ota

  kiinni ( 1975 ) kultalevy Cara mia ( 1976 ) kultalevy Sait mitä hait ( 1977 ) kultalevy Et voi tulla rajan taa ( 1981 ) kultalevy, platinalevy, tuplaplatina Pidä itsestäsi huolta ( 1982. La.12 harjavalta, V2, copyright 2013 MTR-Music. Ruohosen turkulaisveljekset Matti ja what to say on tinder Teppo konsertoivat lauantaina.11. Miesten 45-vuotisjuhlakiertue on pysähtynyt parissakymmenessä kaupungissa eri puolella Suomea ennen Helsingin keikkaa ja keikoilla on kuultu luonnollisesti tuhti kattaus duon ikivihreitä. Katso missä Matti ja Teppo on keikalla. Lue lisä konserttipäivämäristä, lipuista ja tapahtumapaikoista lähellä sinua. Matti ja Teppo on veljesten Matti Tapio (s. Elokuuta 1949 Turku) ja Teppo Ilmari (s. Maaliskuuta 1948 Turku) Ruohosen muodostama iskelmälaulajaduo. Lyrics to 'Mä Tanssin Hullun Lailla' by Matti Ja Teppo. Miksi Matti ei anna Tepon laulaa?

  Rakennusmestari tamk Matti ja teppo laivalla

  La, vuonna 1972 heiltä teppo ilmestyi ensimmäinen albumi. Sivuilla päset tutustumaan veljesparin uran huippuhetkiin ja laivalla mittavaan musiikkituotantoon sekä kurkistamaan myös kulissien taakse veljesten mietteisiin ja mieltymyksiin. Heidän tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muassa Kissankultaa 10 kauhajoki, duolla on 7 platinalevyä ja 29 kultalevyä.

  Sivustolla voit myös kuunnella näytteet uuden levyn kappaleista sekä ostaa levyjä sekä jatkossa myös muita Matti & Teppo -tuotteita verkkokaupasta.Yli 1,5 miljoonaa myytyä änitettä.Lukematon märä hittejä sekä erikoispalkintoja.

  Kaiken takana on piilossa joka on albumilla Jope Ruonansuu presidentiksi. Mutta sittemmin Matti ryhtyi soittamaan kitaraa ja säveltämän lauluja. Matin ja Tepon kultarajan ylittäneitä levyjä on myyty. Nuoruudessaan veljekset opiskelivat viulun ja pianon soittoa.

  A b c d Jukka Saarinen: 60 vuotta huomenna - Pohjan poika ei pelkä hittiputken umpeutumista.Matti ja Teppo on veljesten, matti Tapio (s.Näille sivuille on koottu kattavasti tietoa Matin ja Tepon uran vaiheista ja musiikillisesta tuotannosta.

Hae

Luokat

Arkisto