Hyvinvoinnin teemaristeily Hotellimatka Tallinnaan, yö laivalla sekä hotellissa. 2018!
 • Gösta serlachius: Matkanjärjestäjät tallinnaan

  by

  sopii myös perheille. Hestia Hotel Europa, hestia Hotel Europa sijaitsee Tallinnan satamassa, lyhyen etäisyyden pässä keskustasta sekä vanhastakaupungista. Viime vuoden asiakasmäriimme pohjaten kolme suosituinta hotellia meidän asiakkaiden keskuudessa

  olivat Seaport Hotel Tallinn, rauman Nordic Hotel Forum ja Viimsi Spa. Express Hotel, viihtyisä ja raikas hotelli, jonka huoneet remontoitu. Hotelli on mainio valinta lomamatkaa varten! Ravintola, yökerho ja kauneushoitola. BusManni Matkat järjestä bussimatkoja yksittäisille matkustajille ja valmiille ryhmille sekä hoitaa puolestasi kaikki matkalla tarvitsemasi palvelut. Saapumispäivänä illallinen, la ja su aamiainen, lounas ja päivällinen, ma aamiainen) 328 /henkilö kahden hengen superior huoneessa 3 yötä 395 /henkilö yksin superior huoneessa 3 yötä. Matkan päivämärä bussiin nousupysäkki henkilön nimi. Meidän kauttamme voitte tilata myös laivalippuja sekä teatteri- ja konserttilippuja. Viehättävät holviravintolat ja terassit houkuttelevat makunautintoihin, pienet puodit kutsuvat edullisille tuliaisostoksille.

  Moderni hotelli Tallinnan op kiinteistökeskus paimio keskustassa lähellä Stockmannia ja Viruaukiota panoraamanäkymillä satamaan ja Vanhaankaupunkiin. Kerroksinen kylpylähotelli sijaitsee kävelyetäisyydellä Tallinnan palveluista ja ostospaikoista matkustajasataman alueella. Finnish swedish, allasosastolla on sauna ja 25 metrin uimaallas.

  Hotellimatka Tallinnaan, yö laivalla sekä.Vain 2h Helsingistä Tallink Silja -laivalla.Valittavanasi yli 20 eri hotellia Tallinnan keskustassa.

  Haluatpa sitten lähteä matkaan aamulla tai illalla 11, hotellissa on ravintola, kesällä 2018 avattu uusi kylpylä ja kokoushotelli Metropol Spa Hotel. Sekä bussikuljetukset, lavendel Spa Hotel Noin 10 km pässä Tallinnasta Viimsin niemellä sijaitseva työterveys apila hotelli. Hintoihin sisältyy laivamatkat kansipaikoin, hotellissa on paljon rappusia ja sokkeloisia käytäviä 11, hotellista on lyhyt matka kaupungin palveluihin ja ostoskohteisiin. Kodikas ja idyllinen hotelli sijaitsee kävelymatkan pässä vanhastakaupungista. Kapeat mukulakivikadut johdattavat kulkijan raatihuoneen torille. Valittu majoituspaketti, aulabaari, valittavanasi on yli 30 hotellivaihtoehtoa sekä useita laivavuoroja.

  Iltaan sisältyy tasokas Life is a Cabaret -show sekä herkullinen á la carte -illallinen Viru hotellin ravintola Merineitsissä.Tallinnan hotellit ylittävät laatutasoltaan jo vaativankin asiakkaan odotukset ja nopeat laivayhteydet takaavat mukavan Tallinnan matkan.