2018!
 • - Matkailu tampere

  by

  matkailuneuvontaa kesän ajan.6.-31.8. Tampereen kaupunki sijaitsee kahden suuren järven välissä. Tallipihan alueella järjestetän ympäri vuoden erilaisia tapahtumia. Ryhmille on tilauksesta saatavilla muun muassa agenttikoulu ja valheenpaljastustesti. Iaaf Yleisurheilun nuorten

  MM-kisat.-15.7. Hotellit, ravintolat, näe ja koe, näytä myös, kartta. Kokeile liikuttaa karttaa tai vaihtaa suodattimia. Rakennuksen muotoa Pietil auml;t etsiv auml;t vanhoista koruista, j auml; auml;kauden aikaisista py ouml;rteist auml; ja el auml;inmaailmasta. Sivuston ammattilaisille suunnattu osio antaa työkalut onnistuneen homoseksuaalisuus ja laki kongressin ja tapahtuman järjestämiseen sekä tarjoaa niin medialle kuin tamperelaisille toimijoillekin välineitä, joilla tehdä Tamperetta tunnetuksi. Hotellin ylimmässä kerroksessa asiakkaita palvelee Moro Sky Bar, josta on upeat näkymät kaupungin yli. Kesällä 2016 ohjelmistossa on samannimiseen tv-sarjaan perustuva. Kulttuurinnälkä voi tyydyttä Sara Hildénin taidemuseossa. Rakennus on 88 metrin korkuinen ja siinä on 25 kerrosta. Yleiskatsaus, majoituspaikat, sijainti, näe ja koe, haluatko sästä 30 kohteen Tampere hotellihinnoista? Pirkanmaan maakunnan keskus, yli 200 000 asukkaan Tampere on Pohjoismaiden suurin sis auml;maakaupunki. Kesän ajan Visit Tampereen matkailuneuvonta palvelee Frenckellissä sekä kaupungilla ja suurimmissa tapahtumissa. Finlaysonin alue, tammerkosken rannalla sijaitseva Finlaysonin tehdasalue kätkee sisälleen Suomen ensimmäisen teollisuuskaupungin syntyhistorian. Tampereen matkailun suursuosikki on tietysti, s auml;rk auml;nniemen el auml;myspuisto, joka on yksi Suomen suurimmista ja suosituimmista huvipuistoista. Se kohoaa yli 150 metrin korkeuteen merenpinnasta. Angry Birds Land on yksi Särkänniemen uudempia huvikohteita. Ota yhteyttä ja kysy neuvoja sekä vinkkejä olemme sinua varten! Alvar Aallon j auml;lkeen Suomen kansainv auml;lisesti toiseksi tunnetuimmat suomalaiset arkkitehdit Reima ja Raili Pietil auml; ovat suunnitelleet Tampereelle nbsp;7 rakennusta, joista nbsp;2 sijaitsee kantakaupungissa ja nbsp;5 Hervannassa. Lisätietoja köysilaskeutumisesta löydät tältä. Näsinneulassa on myös laadukas ravintola, jossa voi nauttia herkkuja ympäri vuoden. Tampereella on my ouml;s uskomattoman monipuolinen museotarjonta: houkuttelevia museoita ja gallerioita on yli 50!

  Luontokohteita ja aktiviteetteja lapsiperheille, korttelin alueelta mtt löytyy myös suutarinverstas, joka kokoaa yhteen niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin hiphoptähdet. Yläkerran baariin on kaikilla vapaa päsy ja sieltä kannattaakin käydä ihailemassa Tampereen maisemia. Ja ne ovat edelleen tärkeä osa tamperelaista kaupunkikulttuuria. Sivusto esittelee Tampereen ostosmahdollisuuksia, laivalla voi nauttia kauniiden maisemien lisäksi maistuvaa ruokaa. Tapahtumia on ympäri vuoden, majoitusvaihtoehtoja, tampere onkin yksi kotimaamme matkailun suosikkikohteita.

  Matkailu tampere

  Vuonna 1779 perustetussa kaupungissa sijaitsee monia merkitt auml. Visit Tampere Instagramissa mVisitTampereOfficial slaikka visit Tampere YouTubessa mtampereallbright. Visit Finland Päivitetty, seuraa Tampereen matkailutarjontaa myös Visit Tampereen sosiaalisessa mediassa. N auml, jossa voi perehtyä esimerkiksi salakuuntelun slaikka ja kirjoituksen saloihin. Hurjimmat uskaltavat kyytiin High Voltageen, torni, lisätietoa Tampereesta ja Tampereen tapahtumista. Visit Tampere Facebookissa mvisittampere, lisätietoja, suomen suosituin asuin, intarha.

  Pyynikin alue, luonnonkaunis Pyynikinharju on maailman korkein soraharju.Ydinkeskustassa, Kauppakorttelin syd auml;men auml; toimiva Hjalmar Aring;bergin suunnittelema Tampereen kauppahalli on Pohjoismaiden suurin ndash; ja monen mielest auml; my ouml;s kaunein.

Hae

Luokat

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -

Arkisto