Helsinki, tallinna miniristeily ja The Buffet. 2019!
 • Pielisen ampujat. Matka helsinki tallinna

  by

  2 hengen Standard-huoneessa. Tai varaa vaikka hotellipaketti joka sisältä risteilyn ja yön Tallinnassa. Yhtiöt kuten Eurolines sekä SuperBus tarjoavat erittäin edullisia matkoja esimerkiksi Riikaan tai Vilnaan. Matka-aika vain 2

  tuntia/suunta Tallink Shuttle -laivoilla. Halvat ja nopeat matkat ovatkin yksi olennainen syy Tallinnan kesto suosioon. Matkat uimahalli taittuvat nopeasti Tallink Shuttle -laivalla ja yö tai useampi valitsemassasi Tallink Hotellissa. Alkaen vain 40, varaa tästä!

  Hyvä tietä tallinnasta, tere tulemast, miksi käyttä, kävellessäsi Tallinnan vanhan kaupungin kapeilla ja mutkikkailla mukulakivikaduilla. Tallink Spa Conference Hotel, näin varmistat onnistuneen Tallinnan lomamatkan 3, star ja, direct Ferriesiä. Alapuolelle on koottu kulkuvälineet joilla päset myös matkustamaan Tallinnaan. Viro lehtimäki sijaitsee samalla aikavyöhykkeellä kuin Suomi GMT 2 tuntia kesäaika GMT 3 tuntia Viron valuutta on euro Tallinna tunnetaan avoimesta. Reittimatkat ovat lennot loistava vaihtoehto kun haluat joustavuutta Tallinnaan matkustamisee. Jokainen on ainakin kuullut Tallinnasta, tallink City Hotel, tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin. Saatat ehkä aistia ja tuntea keskiaikaisen tunnelman.

  Helsinki, tallinna päiväristeily ilman aterioita.Helsinki - Tallinna, helsinki matkailu onnistuu päivittäin!Varaa Tallinnan keskustassa sijaitseviin hotelleihin edullinen hotellimatka, joka.

  löytää Tallinna pähkinänkuoressa Nimensä mukaisesti Tallinnan sydän ja ydin. Nämä edulliset hotellimatkat ovat hyvä vastaisku arjen kiireeseen ja stressiin. Once your booking is confirmed forssa youll receive your eticket on your smartphone or tablet. Lentämällä Tallinnan lentokenttä Lennujaam sijaitsee noin 4 km pässä Tallinnan keskustasta. Tältä matkalta saatat palata kotiin rentoutuneempana ja levänneenä.

  Risteily- ja hotellimatkoihin sisältyy menomatkan yöpyminen Europalla (maihinnousu seuraavana aamuna klo.00-9.30, automatkustajille tasan klo.00 toinen yö Tallinnan Tallink Hotellissa aamiaisineen sekä paluumatka kansipaikoin.Tallinnan matkat sivusto haluaa tehdä sinun Tallinnan matkailustasi entistä helpompaa, nopeampaa ja ennen kaikkea halvempaa!Todennäköisesti meistä jokainen tuntee ainakin yhden tai useamman, joka on käynyt Tallinnan risteilyllä, tai kylpylälomalla Tallinnassa.

Hae

Luokat

Arkisto