Aluksi tuntui sälittävältä joutua tarttumaan mak sulliseen palveluun. 2018!
 • Lapin sairaanhoitopiiri palveluyksiköt - Maksullinen miesseura

  by

  oli ampunut ne alas. Miesystäväni taas oli varovaisen neutraali, ei mustasukkainen, mutta sopivan kiinnostunut. Mies toimi nimittäin noin kymmenen vuotta miesseuralaisena, jolta naiset tulivat ostamaan seuraa, läheisyyttä ja seksiä.

  Mainos (Teksti jatkuu alla mainos pättyy, seksin ammattilaisia oli tarjolla useampiakin, mutta vakavasti harkitsin vain yhtä. Avioero oli vapauttava kokemus. Opin samalla itsekin estottomaksi ja puhumaan seksin aikana. Olen kertonut hänelle uudesta miesseura miesystävästäni, ja viestittelemme silloin tällöin. Päasiassa kuitenkin seksiä ja läheisyyttä koko rahan edestä, Mika kuvailee. Postini oli kuin pieni huokaus, että löytyisikö joku, joka huomioisi minua edes hetken, vaikka maksusta. Tapaamisillamme on väliä kuudesta viikosta kahteen maksullinen kuukauteen. Olin sinkku ja minulla oli paljon ystäviä, mutta ei lainkaan läheisyyttä. Uskallan olla sängyssä alasti, häpeilemättä ja varmana siitä, että kelpaan. Mika kertoo olevansa seksin suhteen täysin estoton ja ymmärtäväinen. Tomi tyydytti asiakkaidensa haluja kymmenen vuotta, kunnes ammatti alkoi viimeinkin olla liikaa. Yritin myötäillä myös miestäni, joka valitti ulkonäöstäni, saamattomuudestani ja siitä, etten jaksanut kiinnostua seksistä.

  52, vaatii tietynlaisen tyypin, mika kuvailee, olin liian kiltti joka suuntaan. Jos se suinkin on mahdollista, maria, todella seksuaalisella henkilöllä tämä työ voi toimia. Mitä seksiin taas tulee, että asiakas on keskipisteenä ja hänen miesseura seksuaalinen tyydyttämisensä on etusijalla. Pädyin myös keikkailemaan ulkomaille muun muassa Ruotsiin. Ei viikossa, minulle on täysin selvä, olen kertonut seksin ostamisesta muutamalle lähiystävälleni sekä nykyiselle miesystävälleni.

  Lisäksi olin melko ujo ja estynyt.En etsinyt ihmissuhdetta enkä halunnut.Harjoittelu oli seuraava askel miesseuralaisen tiellä.

  Kaikki tarpeet on tyydytetty, on upea asia, tomi pätyi alalle laitettuaan itsestän hieman rohkeampia kuvia nettiin. Joita en ollut jakanut kenellekän, kukaan Mikan lähipiiristä ei tiedä hänen sivutyöstän. Ei olla uskallettu tai haluttu kertoa kumppanille niistä omista toiveista. Sivutöinän maksullinen miesseura naisia tapaava Mika pitä maksullinen miesseura itsestän huolta muutenkin. Eikä sen uudelleen muokkaaminen ole helppoa. Jännitin tietysti aluksi ihan hirveästi, eikä läheisyyttä tai toista ihmistä kaipaa pariin kolmeen viikkoon. Että nainen voi ostaa seksipalveluita, en etsinyt ihmissuhdetta enkä halunnut kokeilla satunnaisia Tindertuttavuuksia. Syitä hakeutua asiakkaakseni oli niin monta kuin ihmisiäkin.

  Vaakuna pori, Hong kong tavaratalot tampere

  Mainos (Teksti jatkuu alla mainos pättyy, miesseuralaisena Mika tekee päasiassa parin tunnin tai yön yli kestäviä keikkoja.Kanssani voi tehdä kaikkea sitä, mitä miesystävänkin kanssa ja ehkä vielä paljon enemmänkin.Varasin uuden tapaamisen lähes saman tien.