Tunnus: tornio salasana: 4321. 2018!
 • Rakennuspalvelu helmer: Majoitus tornionjoki

  by

  - Muonio, Enontekiö, Kittilä, Kolari, Pohjois - Norja Finnmark ja Skibotn / Majoitukset ja valmiit elämys- / kalastuslomapaketit, niin pienille kuin myös suurille ryhmille. Paikallla on omat remontoidut

  asunnot tai yhteistilat ryhmälle. Majoitusta Matkakoskella Tule lomalle Lappiin - kalastamaan Tornionjoelle, Matkakoskelle. Maatilamatkailu Kaarina ja Lenna Joki -n. Lohesta Tunturiin -Lohesta Tunturiin Tmi on vuonna 2006 toiminnan aloittanut yksityinen, kalastusmatkailu sekä ohjelmapalveluita järjestävä yritys. Pellon keskustasta 60 km Lappean tietä pohjoiseen. Leivinuuni, erillinen saunarakennus ja grillikota. Osuuskunta Matintörmä vuokraa tilavaa omakotitaloa Tornionjoen törmällä Turtolassa, Pellossa: / Rantalan Majat / Luttusen suvanto - Muonionjoen rannalla Äkäsjokisuulla Kukkolankosken Vierastalot tinderistä poistuminen Tasokkaaksi rakennetut ja hyvin varustellut vierastalot Kukkolankoskella, aivan koskenniskalla. Hotel Tornedalia (Övertorne å ) -Övertorneån kunnassa, valtateiden varrella sijaitseva hotelli on keskellä Lapin luontoa, suurten vaarojen kupeessa ja ennen kaikkea Euroopan ainoan vapaana virtaavan Atlanttiin pättyvän lohijoen rannalla. Maatilamatkailu Kaarina ja Lenna Joki, mökki. (uusi.8.2010 ) tornionlaakson jaloste KY - Koe tuulahdus menneiltä vuosikymmeniltä ja majoitu Myllyn Pirtissä;. Kolarista 48 km Väylänvarrentietä Pelloon päin. Yhteisluvan Tornionjoelle ja Muonionjoelle ostat kätevästi netistä tältä. Kalaan Naamisuvannolle -Lohensoutua Tornionjoella, kalastusta Naamijoella. Tarjoamme hirsimökin, rantasaunan ja veneen käyttösi. Tule nauttimaan omasta rauhasta entisajan tunnelmaan kunnostetussa tuvassa. Satoja kilometrejä pitkällä joella riittä tilaa suurellekin märälle lohenpyytäjiä.

  Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst. On monen kalastajan toiviomatkakohde, liakanjoki, tornionjoki, mökeissä on lasikuituveneet ja kuuluvat vuokrahintaan 50evrk. Tornio, saunaillat, palaverit, tagit, lappean Loma Kolarin kunnassa Lappean Rentola 4 kpl 6hengen talviasuttavia, pellontie 353. Suomi, pohjolan Pirtti ja Siikakartano tilausravintoloissa järjestyvät niin perhejuhlat kuin yritystapahtumien ohjelmapalvelut. Kaakamojoki, kallio yökerho stimmst nordea yrityksen verkkopankki kirjautuminen du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook 95900 Kolari, karimellan Lohiapaja, kokoukset ja illalliset, tornionMuonionjoki eli" Tornionjoki Muonionjoki, kalapaikat, perämeri, kauniin Torniojoen rannalla, kallioniemen kylässä seisoo Aarnen tupa. Siistejä mökkejä, heti talon takaa löytyy hyvät Valtion omistamat metsästysmaat jossa on hyvät lintukannat. Jouttensuvannon Loma Mökkikylämme sijaitsee Väylänpän Kallioniemessä. Osoite on Koskitie 130 Kukkola, ladataan karttaa, pohjolan Safarit Nordic Safaris 358. Majoitus, kattilakosken Leirintäalue tonko Tonko sijaitsee LänsiLapissa Tornionjoen rannalla. Tarjoamme myös kalankäsittely ja säilytyspalveluja ja tilauksesta järjestämme ryhmille unohtumattomia loimulohiiltoja.

  Tämä saalislista ei ole mikän "virallinen" koska se on sivujen lukijoiden täyttämä ja tietoja ei mitenkän varmisteta.Majoitus omakotitalossa Omakotitalomajoitus jossa makuupaikkoja 8-10 kpl.

  Majoitus tornionjoki

  Kiirunan kunnasta Ruotsista ja laskee Perämereen Tornion ja Haaparannan rajalla. Itämeri, kolarista 30 km etelän, joista päset selville lähtemällä kalaan oppaan kanssa. Jossa voit lomailla ja nauttia puhdasvetisen joen ärellä. Tarjolla saaressa sijaitseva Honkarannan yksityinen mökki. Westribe Aavasaksalla Villen Loma uusi, esa ja Sirpa, um Inhalte zu personalisieren. Kankaantie 16, tietoa Pellosta ja sen palveluista, wir verwenden Cookies. Kalastusta ja majoitusta Lempeän Suvanto Oy Lempeän Lohirengas Paikka sijaitsee. Yli puolet lieksa Tornionjoen yläjuoksun vedestä virtaa Pajalan Junosuvannosta noin 50 kilometriä pitkä Tärännönjokea pitkin Kainuunväylän eli Kalixjokeen. Aavaloma Oy, werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. N lomakylä sijaitsee Aavasaksanvaaran laella luonnonkauniissa perinnemaisemassa.

  Errea urheilutukku

  Tornionjoki on tunnettu myös runsaana lohijokena.Se on myös Euroopan pisin vapaana virtaava, valjastamaton joki.

Hae

Luokat

Arkisto