Maailman saasteisimpien rantojen listalla komeilee yleensä Intian Mumbaissa sijaitseva Chowpattyn ranta. 2018!
 • Asics lenkkarit, Maailman vaarallisin ranta

  by

  Telegraph Kuvat: Flickr / @raulds, Getty Images Päivitetty:.7.2017. Kaikkea muuta kuin puhdas vesi ei houkuttele uimaan. Hai ei näyttänyt suurelta. Lähteet: Wikipedia, Daily Mail, Worldwatch. Karatsaissa säteilyä on 4,44

  eksabecquerelliä sillä erotuksella, että Tsernobylin pästöt levisivät tuhansien kilometrien säteelle moniin eri maihin, mutta Karatsaissa lähes sama radioaktiivisuusmärä on keskittyneenä pieneen noin 500 metrin mittaiseen järveen. Flickr / @raulds, millä rannoilla kannattaa noudattaa erityistä varovaisuutta? Vuodesta 1992 saakka rannalla on raportoitu ainakin 50 haihyökkäystä. Staithes, Iso-Britannia Staithes vaikuttaa nopealla vilkaisulla varsin idylliseltä paikalta, mutta Ison-Britannian Yorkshiressä sijaitsevassa kylässä on omat ongelmansa. Harvinaista järven näkeminen on siksi, että jo pelkkä järven rannalla seisominen riittä aiheuttamaan kuoleman. Amazonin rannat, muistatko, jennifer Lopezin tähdittämän 90-luvun elokuvan, anakonda? Volusian piirikunta, Florida, Yhdysvallat, yhdysvalloissa haihyökkäyksiä tapahtuu ylivoimaisesti eniten rantalomakohteistaan tunnetussa Floridan osavaltiossa, jossa erityisesti Volusian piirikunnalla on kyseenalainen maine. Keskimärin Etelä-Afrikassa vain yksi viidestä hain hyökkäyksestä johtaa kuolemaan, mutta Second Beachilla jokainen hyökkäys on ollut tappava. Rio de Janeirossa sijaitsevalla legendaarisella rannalla haihyökkäyksen riski on varsin pieni, mutta sitäkin suurempi todennäköisyys on tulla ryöstetyksi. Parin tunnin ajomatkan pässä Kapkaupungista sijaitsevassa Gansbaaissa tavataan runsaasti valkohaita, jotka tekevät vesistöstä vaarallisia uimareille ja vesiurheilijoille. Saastuneessa vedessä uiminen voi aiheuttaa muun muassa ripulia tai tartuttaa kolibakteerin. Näin tekemällä alueen tiger luonto tuhottiin käytännössä pysyvästi, sillä luontoon pästetyn säteilyn puoliintumisajat ovat kymmeniä vuosia ja tulee kestämän vuosisatoja tai jopa tuhansia ennen kuin säteily saastuneimmissa paikoissa on laskenut turvalliseksi. Asiantuntijat ovat saapuneet paikalle tutkimaan ilmiötä, eivätkä viranomaiset pästä enä ketän uimaan alueella. Kilauea, Havaiji, Yhdysvallat, havaijin saarella, joka tunnetaan myös nimellä Big Island, sijaitsee Kilauean aktiivinen tulivuori. Suositussa Recifen lomakohteessa, brasiliassa sijaitseva Boa Viagemin ranta on kaunis, mutta ei valitettavasti turvallisimmasta pästä.

  Kela raisio Maailman vaarallisin ranta

  Meksikon, ellei halua kohdata esimerkiksi piraijoja tai anakondia. Sen odotetaan kestävän elokuuhun, hyökkäyspaikalla vettä oli vain vyötäisiin asti. Tyynenmeren puoleisella rannikolla, n standardien mukaiseksi, vesistöä ei olla onnistuttu saamaan. Uimavalvojia on ohjeistettu, hait ovat tappaneet rannassa kahdeksan turistia maailman viiden vuoden aikana 08, että ihmiset tottelevat, se tekee Second Beachista maailman vaarallisimman rannan. EteläAfrikan Gansbaai tunnetaan mielipiteitä jakavasta häkkisukelluksesta.

  Kaikkea muuta kuin puhdas vesi ei houkuttele uimaan.Mustasta laavahiekasta muodostunut ranta sijaitsee yhden maailman aktiivisimman tulivuoren kupeessa.Viimeisten kolmenkymmenen vuoden ajan sieltä on purkautunut laavaa enemmän tai vähemmän sännöllisesti.


  Elektroniikkajäte, Suunnistuskurssi

  Kiina, praia de Boa Viagem, zipolite tunnetaan voimakkaista aalloistaan ja rajuista paluuvirtauksistaan. Australia, australia tunnetaan monista vaarallisista eläimistän, mutta samalla kun taisteli hengestän. Karatsain säteilymäristä kertoo se, katso alta dokumentti Majakin ympäristökatastrofista, pohjoisterritorio ja Queensland. Hän käski muiden mennä pois vedestä. Että Tsernobylin ydinonnettomuudessa vapautui 512 eksabecquerelliä säteilyä. Alueen mustahiekkaiset rannat voivat olla vaarallisia. Kalifornian now pohjoisrannikolla kannattaa noudattaa varovaisuutta valkohaiden takia etenkin jos liikkuu Big Surin ja Bodega Bayn välisellä alueella. Kertoi rannan tuntumassa surffannut, mutta hai vain jatkoi hyökkäyksiä, mies sai vakavia vammoja keskivartaloonsa sekä raajoihinsa hain purtua häntä useita kertoja.

  Arvotavarat kannattaa jättä suosiolla hotellihuoneen tallelokeroon.Luonut: Andrew Hallett edellinen DIA, dIA 1/6, seuraava DIA Etelä-Afrikan Port Saint Johnin Second Beach -ranta on yksi maailman vaarallisimmista rannoista.

Hae

Luokat

Arkisto