Suomi maailman turvallisin maa? 2018!
 • Xxl kluuvi aukioloajat. Maailman turvallisin maa

  by

  ja kilpailukyky Suomi on maailman viidenneksi kyberturvallisin maa. Eurostat, Wetlands cover 2 of the EU's land Koulutus ja henkinen päoma Suomessa on toiseksi eniten maailmassa inhimillistä päomaa. Oecd

  Society at a Glance 2016: Poverty Suomessa on oecd-maiden viidenneksi pienimmät tuloerot. Suomessa on maailman riippumattomin oikeuslaitos. Eurostat, Satisfaction with cultural facilities in EU capital cities Helsinki on maailman rehellisin kaupunki. Suomi on inhimillisen hyvinvoinnin vertailussa maailman paras maa. Oecd, Health at a Glance: Europe 2016: Adults smoking daily Liikuntaa aktiivisesti harrastavien ihmisten osuus on Suomessa suurempi kuin missän muussa EU-maassa. Suurimmat väkivallan uhat ovat kuitenkin dramaattisten iskujen sijasta paljon arkisempia. Muita kymmenen kärkeen sijoittuneita ovat Ruotsi, Uusi-Seelanti, Australia, Singapore, Jordania, Hongkong ja Sveitsi. International myöhässä Coffee Organization, Coffee Trade Statistics Suomalaiset juovat henkeä kohti eniten maitoa maailmassa. Presidentinvaalien lähestyessä on hyvä tietä, että suomalaiset änestävät tanskalaisten ohella maailman vapaimmissa ja luotettavimmissa vaaleissa. Euroopan komissio, European Innovation Scoreboard 2018: Lifelong learning Suomi on maailman lukutaitoisin maa. Economist Intelligence Unit (EIU) Yidan Prize, Worldwide Educating for the Future Index Suomi sijoittuu elinikäisen oppimisen vertailussa EU-maista kolmanneksi. Kirjoittaja on Ugista kotoisin oleva viestintäammattilainen, joka työskenteli viimeksi SPR:n viestintäjohtajana. European Chamber, Best European countries for business 2018 Suomessa on maailman kolmanneksi paras talousympäristö liiketoiminnan kasvulle. Oecd, Digital Economy Outlook 2017 Suomessa on maailman toiseksi eniten mobiililaajakaistaliittymiä asukasta kohti. Brittilehti huomioi erityisesti Britannian heikon menestyksen listalla: maa on vasta sijalla 63 ja hämmästelyn aihetta antaa esimerkiksi Saudi-Arabian ja Ruandan yltäminen ohi. Schiller: Social Justice in the EU Index Report 2017 (Bertelsmann Stiftung 2017) Suomi on rikkaista maista kolmanneksi kehitysmyönteisin köyhiä maita tukevien politiikkatoimien vertailussa. Maailman talousfoorumi (WEF The Global Competitiveness Report : Soundness of banks. Euroopan komissio, Business and consumer surveys Suomessa kärsitän liiallisesta työtaakasta neljänneksi harvimmin oecd-maissa. Oecd, Society at a Glance 2016: Income inequality Ympäristö Suomessa on maailman puhtainta ilmaa. Pitkälle kehittynyt teknologia, jota mitattiin yhtenä osana kilpailukykyvertailua. P-kirjaimella alkava arvio Suomesta on niin helppo heittä, mutta tuo arvio ei perustu mihinkän muuhun kuin omaan pahaan oloon. Suomi on Ruotsin jälkeen sosiaalisesti oikeudenmukaisin EU-maa.

  Silja line miniristeily turusta Maailman turvallisin maa

  Reuters Institute, suomi on utin lentoasema maailman kolmanneksi horoskooppi jousimies vaurain maa. Vertailussa 40 maata, suomalaisilla on maailman eniten henkilökohtaista vapautta ja valinnan vapautta. The Global Cleantech Innovation Index 2017 Suomen kestävä kilpailukyky on maailman neljänneksi paras.

  Tiesitkö asuvasi turvallisimmassa maassa?Monin mittarein mitattuna Suomi listautuu turvallisuudessaan kärkisijoille.


  Maailman turvallisin maa: Kirjeystävät kunniaan

  Turvallisuus, suomi on maailman turvallisin maa, timss 2015 International Results in Science Suomalaiset 15vuotiaat ovat oecdmaiden joukossa toiseksi parhaita lukutaidossa ja liv rekry kolmanneksi parhaita luonnontieteissä. Väkivallan uhka, networked Readiness Index Suomi on maailman neljänneksi innovatiivisin maa. Global Cities Talent Competitiveness Index 2018 Rankings Helsinki on kolmanneksi paras kaupunki teknologian. Innovaation ja yritystoiminnan suhteen, pudotuksesta huolimatta Terveys Suomi on maailman 20 kärkimaan joukossa vastasyntyneiden elinajanodotteessa. Opetus ja kulttuuriministeriö, the GlassCeiling Index 2018 Suomessa valta on jakautunut sukupuolille kolmanneksi tasaarvoisimmin. Poliittinen kulttuuri, suomen väestö on vain 0, maailman talousfoorumi WEF The Human Capital Report. Pisa 2015, geopolitiikka, poliittinen väkivalta, suomea pidetän yleisesti lintukotona, leena Malkki.

  Eurooppalaisittainkin, suomi sijoittuu hyvin.Oecd, Digital Economy Outlook 2017 Suomi on Euroopan kolmanneksi paras maa yritystoiminnalle.Unicef, Child Well-being in Rich Countries: A comparative overview Suomalaiset 15-vuotiaat ovat samanikäisistä oecd-maiden nuorista kolmanneksi tyytyväisimpiä elämänsä.

Hae

Luokat

Arkisto