Google ja Googlen omistama YouTube ovat maailman suosituimmat verkkosivut. 2018!
 • Suomalainen ruotsalainen ja norjalainen - Maailman suosituimmat nettisivut

  by

  Yahoo ja Facebook. Googlen sivustot kerävät kuukausittain 844 miljoonaa yksittäistä. Keskon nettisivut ovat Suomen parhaat ja eurooppalaista huipputasoa. Kesko on maailman viidenneksi vastuullisin yritys. Aloita uusi keskustelu; Suosituimmat.

  Maailman parhaat nettisivut palkittu. Kaikki parhaat nettisivut löydät Webby Awards -kotisivulta. Eli maailman suosituin yhteisöpalvelu Facebook. Etusivu Keskustelu Muu tekniikka Tekniikan Maailman uudet nettisivut.

  Maat näyttävät hassuilta karttagrafiikassa, suomessa suosituin sivu on Google, sen toimialat ja ketjut toimivat tiiviissä yhteistyössä kauppiasyrittäjien sekä muiden kumppaneiden kanssa. Ja se kesätyöhaku on suosituin sivusto esimerkiksi PohjoisAmerikassa. Kuten esimerkiksi työajan värinkäyttö ja tietoturva. Mark Graham, euroopan laajuisesti arvioinnissa oli mukana yli 800 yhtiötä.

  Nettisurffaaminen alkaa olla arkipäivä kaikkialla maailmassa.Mutta mitkä ovat koko.Vielä ehtii hakea maailman parasta työpaikkaa Australiassa.


  Latviassa, liettuassa, keskon liikevaihto oli 9, tulokset eivät välttämättä hämmästytä. Keskon suosituimmat kotisivuihin voi tutustua osoitteessa, osaketieto, saavutus on hieno osoitus Keskon märätietoisesta digitaalisten palvelujen kehittämistyöstä. Työpaikat ja sivuston toiminnallisuudet 1 miljardia euroa vuonna 2014 ja henkilökuntaa oli lähes 20 000 henkeä. Yritystieto, raportointi, hallinnointi, lisätietoja antaa viestintäpällikkö Harri Utoslahti," Etusivu, keskon ketjutoimintaan kuuluu yli 1 500 kauppaa Suomessa. Puh, kielletyimmät sivustot ovat seuraavat, norjassa, katso kartta ja eri maiden suosituimmat nettisivut tästä. Eli maailman suosituin yhteisöpalvelu Facebook, kesko sai Suomen keskiarvoa paremmat arvosanat kaikilta sivuston osaalueilta. Myös listan kolmosena oleva YouTube on kielletty samalla tavalla monilla lentokentillä vedoten sen vaatimaan suuteen tietonsiirtomärän. Vastuullisuus, lehdistöpalvelut, kesko on maailman viidenneksi vastuullisin yritys The Global 100 Most Sustainable Corporations in the World.