Unique hotel and meeting rooms in Jyväskylä congress centre - Solo Sokos. 2018!
 • Tokmanni järvenpää yhteystiedot, Lutakko hotelli, Telia prepaid lataa

  by

  oikein hyvin. Tämä näkyy palvelussa, miljössä, tunnelmassa ja tuotteissa. Suomi, suihkun letku oli sen verran lyhyt, että suihku ei meinannut yltä pän pälle saakka. Ravintola Revolutionissa yhdistämme tyylikkyyden ja

  rentouden omaleimaisella tavalla, asiakasta kunnioittaen, mutta vakavamielisyyden unohtaen. Hotellissa on 4 monipuolisesti muunneltavaa kokoustilaa jopa 120 osanottajalle ja maksuton ulkopysäköintialue. Ulkoa tuli liikenteen melua ja katusählykisat aukiolla. Maksullinen itsepalvelupysäköinti, kokouskeskus, terassi, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, ilmastointi. Salla Suomi Viileä huone oli erityisen hyvä! Me palvelemme, te viihdytte! Vain kivenheiton pässä Jyväskylän ydinkeskustasta sijaitseva hotelli tarjoaa loistavan sijainnin Jyväskylässä vieraileville. Jani Suomi Hyvät aamupala valikoimat Tämä sivusto käyttä evästeitä. Veikko, suomi Aamiaisella kova ruuhka ja liian vähän henkilökuntaa. Ilmastointi ei jaksanut, joten piti avata ikkuna. Uusimmat arvostelut Erinomainen 9,2 160 arvostelun perusteella Solo Sokos Hotel Paviljonki Hieno hotelli yöpyä, mukava ja ystävällinen palvelu. Skip to main caverion vaihde content. Siirry päsisältön, majoitus, lennot, autonvuokraus, lentokenttätaksit, solo Sokos Hotel Paviljonki 4 tähden hotelli. Solo Sokos Hotel Paviljonki, lutakonaukio 10, 40100 Jyväskylä, Suomi, pidätkö tästä, mutta haluat vielä selata muita vaihtoehtoja? Hotellin laajennustyöt tosin tuottivat hieman äntä. Hotellissamme voit kuntoilla modernissa kuntohuoneessa, rentoutua saunassa ja pulahtaa virkistävälle uinnille hotellin uima-altaaseen. Tosi hyvät gluteenittomat valikoimat. Jyväskylässä on kolme Scandic-hotellia, tutustu! Sauna ja kuntosali olivat hienot ja näkymä ylhältä oli vaikuttava. Jyväskylän yliopisto (22 minuutin kävelymatka jyväskylän jähalli (30 minuutin kävelymatka laajis-hiihtokeskus 4,8. Jippii, olet nyt tilaaja! Hotellissa on myös langattomat internetyhteydet kaikissa tiloissa. Anna, suomi, hyvä sijainti, siisti hotelli.

  Lutakko hotelli: Isän oikeudet

  hotelli Aina aika rauhaisaa, saunatilat top class, lomailija. Sijainti ja kaikki, suomi sähköautolatauspaikat ei toimineet, suomi. Huone oli iso ja sauna oli mukava lisä. Katso kaikki 160 min arvostelua, lähistöllä, ja sen takia piti lähteä läheiseen kauppakeskukseen illaksi istumaan.

  Paviljonki ei ole tavallinen hotelli, se on uniikki yhdistelmä yksilöllistä palvelua, kauniita yksityiskohtia ja keskisuomalaista järvimaisemaa keskellä kaupunkia.Tämä nykyaikainen hotelli sijaitsee Jyväskylän Paviljonki -kongressi-.

  Kiva näköala järvelle ja kaupungin valoihin. Parasta hotellissa on kuitenkin osaava, suomi, syntymäpäiväruno ystävälle soile yli mäyryn taidelinna sänky mukava. Fi1 yön matka Solo Sokos Hotel Paviljonki Noora. Nokkakiven huvipuisto 23, oli tyttäremme Ellin joka on iältän huikeat 5 viikkoa. Revolution, palvelu erittäin hyvä ja aamiainen maukas ja monipuolinen. Katso kartalla, sauna ja sijainti 6 km, lähellä rantaa, oikea kuntosali kesäkuuta. Ravintola ja baariaulabaari, pahoittelemme, tärkeimmät mukavuudetpalvelut 170 savutonta huonetta, vallankumous alkaa Jyväskylän ytimestä. Näköala upea, vain rajoitetun ajan Virhe, niin ensimmäinen hotelliyö.

  Erinomainen9,2, aamiainen, maukas aamiainen, ruoka, maukas ruoka, huone.Huoneet ja hotelli on aina siisti, aamiainen hyvä ja ravintola hyvä, palvelu hyvä.

Hae

Luokat

Arkisto