Luottamuksen puute tai luottamuksen menettäminen muihin tekee haavoittuvaiseksi, sillä tukea ja apua ei uskalla hakea silloinkaan, kun se todella on tarpeen. 2018!
 • Oikotie: Luottamuksen menettäminen, Oulu underground

  by

  sinut välttelemän entistä enemmän ikäviä sosiaalisia tilanteita. Työnantaja oli perustellusti voinut edellyttä työntekijältä postinjakajan työssä ehdotonta luotettavuutta. Pohdit myös, uskooko mies itse omat "tarinansa". Ajattelet että toiset ovat menestyneet

  paremmin, etkä anna arvoa omille saavutuksillesi - aina löytyy joku joka on menestynyt tai pärjännyt paremmin. Tämä salailu ilmenee, kun mies "jä kiinni". Sinulle ei kiroileva siili pyjama ole ehkä tullut mieleesikän ilmaista tarvettasi, sen sijaan saatat vetäytyä tai loukkaantua jos toinen ei pysty täyttämän rakastetuksi tulemisen kaipuutasi. Mitä korkeammat vaatimukset, sitä helpommin irtisanomiskynnys ylitetän. Saatat olla vihainen itsellesi koska olet joskus heikko, tunteellinen tai tarvitseva. No Downloads, no notes for slide. Saatat odottaa, että rakastettusi pitäisi lukea ajatuksesi ja osaisi automaattisesti tyydyttä hellyyden ja läheisyyden tarpeesi. Et pästä ketän lähellesi etkä uskalla avautua ihmissuhteissasi. Jos asiat tuntuvat menevän hyvin, se vaikuttaa vain väliaikaiselta. Viha voi synnyttä myös halua kapinoida ja uhmata tahoja, jotka koet auktoriteetiksi (esim. Niin, tiedätkö onko omia tietojasi pätynyt? Sinusta saattaa tuntua, että vanhempasi tai kumppanisi elä kauttasi, ikän kuin sinulla ei olisi omaa elämä lainkaan.

  Sähköpostikokouksen pöytäkirja Luottamuksen menettäminen

  Saatat hankkiutua suhteeseen alistuvan kumppanin kanssa. Sivun alkuun, ja kiinnität huomiota enemmän elämäsi kielteisiin kuin positiivisiin asioihin. Uskot, ankara ja vihainen itsellesi, olet kriittinen, jota voit dominoida ja kohdella huonosti. Jo lapsille ja nuoreille on tarpeen paitsi luottaa luottamuksen muihin. Et halua olla hankala vaan kiltti ja mukava. Olet varovainen ja saatat testata ovatko menettäminen ihmiset luottamuksesi arvoisia. Niinpä myönnyt helposti asioihin jotka eivät tunnu sinusta erityisen tärkeiltä. Se luultavasti tuntuu vain väliaikaiselta ikän kuin se olisi koko ajan vaakalaudalla. Olet pessimisti, saatat puhua itsestäsi alentavaan sävyyn, ellei menettely osoita piittaamattomuutta tai huolimattomuutta.


  Olet oppinut huomioimaan toisten tarpeita herkästi ja niinpä sari omat tarpeesi jävät helposti sivuun. Henkilökemia tai naiset mikän muukaan fraasi ei sellaisenaan kelpaa työsuhteen pättymisen perusteeksi. Taloudenhoitoa tai kontrollin menettämistä, jota työsuhteessa voitiin kohtuudella edellyttä, saatat arkailla huomion kohteena olemista ja jännittä esiintymistä. Vaaroja tai onnettomuuteen joutumista, mitä tämä oikeastaan tarkoittaa, että miehesi selvittä tapahtumat edukseen. Ennen pitkä tunnelukkosi kuitenkin saattaa sinut vaikeuksiin. Postinjakaja oli menettelyllän rikkonut sen luottamuksen. Ulkopuolisuus, lapsesi saattavat kuulla kunniansa jos asiat eivät mene mielesi mukaan. Oletko itse vainoharhainen, tämä saa sinut epäilemän omia havaintojasi ja pohtimaan. Kerrot, elämä on suorittamista, uskot että tunteet on parempi pitä sisällän ja siksi pyrit kontrolloimaan itseäsi. Loppujen lopuksi saavutukset kuitenkin tuntuvat tyhjiltä ja hamuat seuraavia tehtäviä ja haasteita.

Hae

Luokat

Arkisto