Tällä jaamme tietoa tuotteistamme ja ajankohtaisista asioista. 2018!
 • Matkavekka matkatoimisto - Lounas fazer

  by

  valmistamia. Unohda jonottaminen ruokakaupassa ja kiireinen kokkailu arjen keskellä! Kahvilassa kohtaavat nykypäivän trendit ja Fazerin 120-vuotiset perinteet sulassa sovussa. Valmistamme tuotteet ennakkotilausten perusteella ja toimitamme ne perille asiakkaan toivomaan

  paikkaan tai asiakas voi halutessaan noutaa tuotteet itse. Kolme tapaa tehdä helpot suklaakoristeet, suklaan lyhyt oppimärä. Perjantaisin ja juhlapyhien aattoina tarjolla on sesongin mukaisia makeita ja suolaisia leivonnaisia. Avajaismainoksen mukaan konditoria vastaanottaa Konvehdin, Glassin ja Sokerileivosten, Teeleipien ja Pyramiidien sekä Tanssiais- ja Häbufetien tilauksia. Kun tilaat ateriasi Kitchen-kaupasta, tiedät syöväsi maistuvaa, ravitsevaa ja ammattitaidolla valmistettua kotiruokaa. Herkkukauppa, fazer Café on paitsi kahvila myös pyöryttävän ihana herkkukauppa, josta löydät uunituoretta leipä, käsintehtyjä leivonnaisia sekä suklaata ja makeisia. . Amica take away -palvelustamme saat vastavalmistetut, maukkaat lounasruuat, raikkaat salaatit ja uunituoreet leivät kotiin vietäväksi. Kitchen-verkkokaupasta saat moneen makuun sopivia, maistuvia aterioita kätevästi valmiiksi pakattuina. Tiedämme vaihtelun olevan tärkeä ravintola-asiakkaillemme, joten haluamme tarjota siihen mahdollisuuksia. Fazer Food Co -ravintoloiden ruokalistat ovat ravintolan keittiömestarin suunnittelemat, ja ne mukautuvat sesonkeihin, paikallisuuteen sekä asiakkailta saatuihin palautteisiin. Lisäksi Amica saa rinnalleen täysin uuden palvelubrändin nimeltän Fazer Food. Nämä ateriat saavat veden herahtamaan loimaan opkk kielelle ja niitä on mahdollista yhdistellä eri kastikkeiden tai laadukkaan kala-, liha- tai kasvisvaihtoehdon kanssa. Fazer Café Kluuvikatu 3 on modernin klassinen kahvila, jossa voit kokea makuelämyksellisen aamiaisen, lounaan tai kahvihetken. Keittiömestarimme kehittävät jatkuvasti uusia reseptejä ruokailijoiden makumieltymysten ja asiakkailta saamansa palautteen mukaisesti.

  Kun Karl Fazer perusti ranskalaisvenäläisen kahvilan Kluuvikadulle Helsingin keskustaan. Jotka ovat liian maukkaita jädäkseen jakamatta. Haluamme luoda ruokaan liittyviä tarinoita, ravintolatoiminnasta tuli merkittävä osa Fazerin liiketoimintaa. Ruokailupalveluosaamisemme perustuu suomalaisen Lotta Svärd järjestön muonitustoimintaan. Rakkautemme hyvä riihimäen ruokaa, mutta ole hyvin valmistautunut, nauti lounaasta ravintolassamme tai käytä Tastorya vaikkapa iltapäivän kokoukseen.

  Sivuille on koottu herkulliset.Hyvä suklaa on enemmän kuin pelkkä makuelämys, sillä todellinen taideteos puhuttelee jokaista aistia.


  1891, olemme hämeen avanneet kahvilamme sisälle herkkukaupan yhteyteen uuden take away pisteen. Kun haluat vain nauttia tauosta tai välipalasta. Se on myös helsinki pyörryttävän ihana herkkukauppa.

  Tastoryn ruoka, ruoka on mielestämme paras syy tapaamisille.Ruokalistasuunnittelusta vastaavan joukon jäsenissä on ripaus tarkkaa tiedemiestä ja hulvatonta keksijä sekä aimo annos tarkalla makuaistilla varustettua, ruokatrendit tuntevaa kokeilevat jatkuvasti uusia ruokatuotteita ja reseptejä, sekä muokkaavat vanhoja reseptejä uuteen uskoon.Tervetuloa hakemaan makuelämyksiä mukaan!

Hae

Luokat

Arkisto