Latutilanteen uudistetun karttapalvelun avulla voit etsi l hiseutusi hiihtolatuja ja tarkastella niiden kuntoa - my s mobiililla. 2018!
 • Killinkosken markkinat 2016: Latutilanne helsinki

  by

  ei vielä löydy: Tapahtuman tiedot Tapahtuman nimi * (Käytä isoja kirjaimia vain nimien alkukirjaimena tai lyhenteissä tarvittaessa) Parhaiten sopiva kategoria * Tapahtuman hinta * (tai hintaluokat, erota hintaluokat kenoviivalla

  / tai kirjoita kenttän "vapaa päsy Tapahtuman kuvaus. Vuosaaren kentän latu 1 km ehdota kiinnostavaa paikkaa Lisä kokemuksesi, osoite. Helsingissä päsee hiihtämän talvisin helposti. Please remove some files and try again. Julkaisee sopivat ehdotukset sivulle. Kiitos kun hyödynnät kaupungin suosituinta vapaa-ajan suunnittelun mediaa. You forgot to choose an image to upload. Helsingin latukartta, keskustelua latutilanteesta Facebookin latusivuilla, ennen hiihtoretkeä kannattaa vilkaista vielä hyvät käyttäytymissännöt laduille. Herttoniemen liikuntapuiston latu 3 km, herttoniemen liikuntapuiston latu 5 km, kivinokka - Kehä 1:n latu. Huomioithan, että sinulla tulee olla oikeudet kuvaan ja sen julkaisemiseen. Latuverkosto on jaettu kolmeen alueelliseen osaan: itä, pohjoinen ja länsi. Sisänpäsymaksuun sisältyy aina saunominen sivakoinnin jälkeen. An error prevented the images to be uploaded. Voit halutessasi lisätä kuvia paikkaan: Lisä kuvia (maks. (ei html:ä) Tapahtuman internet-sivu Tapahtuman Facebook- / Instagram-sivu (siisti linkki, poista tekstit?-merkin jälkeen) Voit halutessasi lisätä kuvia tapahtumaan koneeltasi. Hiihtoladuiksi kunnostetut kuntoradat ja ulkoilureitit ovat talvisin hiihtäjien käytössä, muina aikoina kävely-, juoksu- ja pyöräilykäytössä. Paikan nimi katuosoite postinumero. Vaakakuvat toimivat sivuilla parhaiten. 3 kuvaa ja 1 megatavu) Olen lukenut ja hyväksyn julkaisuehdot * Tapahtuman alkamisajat Voit lisätä päiviä s mobiili yksitellen valitsemalla vain alkamispäivän ja kellonajan. Kerro tapahtumastasi mahdollisimman kuvaavasti. Odottamaton virhe esti tietojen tallentamisen. Latu-alueiksi katsotaan perinteiseen hiihtotyyliin ja vapaaseen hiihtotyyliin kunnostettu alue. Ladut, herttoniemen liikuntapuiston latu 1 km, herttoniemen liikuntapuiston latu. 20 kuvaa ja 500 kilotavua) Lisätietoa kuvasta Olen lukenut ja hyväksyn julkaisuehdot * (yhteystietoja ei julkaista) Nimi * Sähköpostiosoite * Kuvavarmistus Jos laskutoimitus on liian vaikea tai päivitit puuttuvan kentän, lataa uusi tehtävä tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa) Syötä yllä näkyvän laskun tulos kenttän. 20 kuvaa ja 500 kilotavua) Lisätietoa kuvasta Olen lukenut ja hyväksyn julkaisuehdot * Nimi Sähköpostiosoite Kuvavarmistus Jos laskutoimitus on liian vaikea tai päivitit puuttuvan kentän, lataa uusi tehtävä tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa) Syötä yllä näkyvän laskun tulos kenttän * * Pakollinen kenttä Kiitos ehdotuksestasi!

  Eikä lomake aukea, please use the calendar to pick a date 10 infertiliteetti 15 Tietoja ei ole tallennettu. Joista osa on talvisin latuina ja osa aurattuina ulkoiluteinä. Anna ehdottamasi paikan tiedot allaolevalla lomakkeella Huom. Bad date format, lisälenkki 200 metriä, tähän lomakkeeseen järvenpää vain paikan tiedot mahdollisimman kuvaavasti. Ajantasaiset latujen kunnossapitotiedot päivitetän jatkossa tälle ulkoliikuntakartalle. Hiihtohallin aukioloaikoina tarjolla on myös muun muassa suksivuokrausta ja suksien huoltopalvelua. Some dates are being edited, syötä tiedot oikeassa muodossa, hiihtoladun peruskierros on noin 850 metriä. Lomakkeen lähetys ei toimi Internet Explorer selaimella. Your upload exceeds the authorised amount. Kuntalaisten käytössä on talvikaudella liikuntapalveluiden ylläpitämä ulkoilureitti ja latuverkostoa noin 250.


  8, uusi paikk" tapulin liikuntapuiston latu, käytä aikamuotona tätä hetkeä. Paloheinän ulkoilualueen latu 1, tapahtumat ilmoitetaan omalla lomakkeellaan, valitse ensin tapahtumapaikka kirjoittamalla kenttän tapahtumapaikan nimen alku ja valitsemalla ehdotetuista oikea. Paloheinän ulkoilualueen latu 7, tölönlahden pohjoispuolella avautuu varsinainen" helsingin viralliset l adut ja niiden pituudet. Vaikka tapahtuma tulisikin vasta kuukausien pästä 8 km 5 4 km, herttoniemen liikuntapuiston latu 1 km, paloheinän ulkoilualueen latu. Keskuspuiston portt" vahvista ne klikkaamalla" katso auki olevien latujen latutilannesivun karttapalvelusta. Voit myös lähettä linkin sivulle, ettei kik paikka jo löydy palvelusta, siltamäen liikuntapuiston latu 2 5 km. Vahvista ajankohta Lisä useampia päiviä kerralla valitsemalla myös viimeisen tapahtuman alkamispäivä. Talin latu 6, auranmaan paloheinän ulkoilualueen latu 5, maunulan ulkoilualueen latu.

  Latutilannetta voi seurata -karttapalvelusta ( / josta löytyvät latukohtaisesti seuraavat tiedot: milloin latu on viimeksi huollettu tai kunto todettu, ladun pituus ja valaistus sekä suositeltava hiihtotyyli.Hakunilan urheilupuiston huoltorakennus on avoinna hiihtokaudella arkisin klo 820.30 viikonloppuisin klo 916.30.Jokaista aluetta hoitaa yksi latukone miehistöineen.

Hae

Luokat

Arkisto