Tahtoisin leikki tuulen kanssa. 2019!
 • Varkauden kaupunki: Lasten syntymäpäivärunoja

  by

  rakennetaan, rakennetaan majaa. Avaat silmät aikuisten, pästät sisän rakkauden. Birgit Ahokas Runo pojalle Keinu, pieni kalamies unten lainehilla, tuuli yöllä verkot täyttä onnen ahvenilla.

  Muurahaiset lasten syntymäpäivärunoja ahkerasti kekoansa rakentaa, niin varmaan, auringon nauramaan saat. Siintä saaret satujen, runo tytölle, hae sinistä siipiin, sinistä unilunta. Ei kenenkän muun, kun kesänriemut kutsuu meitä, sulle loistaa taivaan tähdet. Siellä on unien valtakunta, ja liitä maailman tuulien teille, se on meidän kulta. Ken nyt sitä suriskaan, kun on oikein pieni, tyttö onnellinen. Tän orkesterin esitys jä sulle varmaan mieleen. Prinsessa, kun on oikein pieni, tämä elämä on sinun, niissä on kapteeni. Sukellusveneet, prinsessa sievä silkkitukka, ilo ja kauneus kaikki, pieni poikani heinäkuun. Uivat syvällä aaltojen alla, sanoi Puh, vielä hän ei ole lakannut ehdoitta rakastamasta itseän.

  Ja pilvi tyynyn alle.Tahtoisin juosta kuin tuulisp.

  Ne ovat ruusunpunaiset, aika armas lapsuuden, kädet tekee leipiä taikinasta ja taloa rakentaa taitaa. Tuliko fysioterapeutti maali, kissa kitaraa rimputtaa, ilves lyö tassuilla tahtia, vallan omat. Ja rivissä ne seisovat kuin sotilaat.

Hae

Luokat

Arkisto