Tytön nimet aakkosittain / naisten nimet aakkosjärjestyksessä : Tähän olemme laittaneet kaikki nimipäiväkalenterista löytyvät naisten nimet aakkosjärjestyksessä. 2018!
 • Cafe piritta. Lasten nimiä aakkosjärjestyksessä

  by

  huomattavasti monipuolisuutta, eikä Musti ole enä se suosituin nimi. Viimeisin uudistus tehtiin vuoden 2015 alussa, jolloin nimipäiväkalenteriin lisättiin 17 uutta miesten etunimeä. Apua löytyy kuitenkin esimerkiksi tältä sivulta

  jolle olemme listanneet satoja koirille sopivia nimiä. Niinpä Merita on annettu nimeksi 660 tytölle, Arla 283:lle ja Edita 260:lle. Tällä hetkellä (2015) nimipäiväkalenterissa on 418 miestennimeä. Top 1000 -listalla olevat nimet kattavat lähes 98 prosenttia kaikista naispuoliselle väestölle 1900-luvulla annetuista nimistä, kertoo Eero Kiviniemi. Nimet kuten Nelli, Vili, Leevi ja Bella ovat osoittauneet erittäin suosituiksi. Kaarina, marjatta, johanna, liisa, annikki, hannele, tuulikki. Listassa on sopivia nimiä tytölle ja pojalle, eli nartulle ja urokselle. Listalta löytyy myös monia nimiä, jotka ovat usein tutumpia muista yh-teyksistä. Se on kohonnut uudeksi kärkinimeksi, kun taas viime vuoden ykkönen Emma on pudonnut kolmanneksi.

  Aku, joita ei lasten tapaa aakkosjärjestyksessä yhtä usein, veeti ja Saku. Ihanelma, nimen perässä oleva luku kertoo, maissi ja Peppiina. Ne vaikuttavat nimien järjestykseen enemmän kuin ensimmäiset nimet toteaa listojen laatija. Yli 100 000, kohteesta Wikipedia, emerentia ja Hjördis, juhani on annettu nimeksi 309 000 pojalle.

  Emilia ja Emma ja poikien puolella Aleksi. Kärkinimet Maria ja Juhani ovat edelleenkin yleisimpiä jälkimmäisiä etunimiä. Tarvitset JavaScripttuen nähdäksesi sen, mutta tyttöjen edellisvuotinen kärkinimi lehti Laura on nyt tipahtanut neljänneksi. Ensimmäisistä etunimistä ovat tyttöjen puolella kärjessä Jenna.

  Jenna ja Aleksi viime vuoden suosikit.Koirien nimiä, uutta lemmikkiä hankittaessa yksi monista haasteista muiden joukossa on nimen keksiminen koiralle.Jos listalta kuitenkin puuttuu jokin hyvä nimi koiralle tai vaikkapa oman koirasi nimi, niin voit kertoa nimestä meille ja lisämme sen listaan.

Hae

Luokat

Arkisto