Lappeenrannan maakuntakirjaston verkkosivut, josta löydät kirjaston aukioloajat, yhteystiedot, tapahtumat ja uutiset sekä tietoa kirjaston palveluista. 2018!
 • Eppu normaali imperiumin vastaisku lp. Lappeenranta kirjasto; Pikkukili lieksa

  by

  kerrokseen, siitä tuli suurempi ja myös cd-hyllyt muutettiin uusiksi. Sijainti kartalla, tietoa meistä, taloustiedot Finderista. Uuden päkirjastorakennuksen avajaiset olivat vuonna 1974. (Lappeenrannan lähikirjastoihin tulee lisä omatoimiaukioloja, 2017.) Lukkari,. Esityksen

  laati Lappeenrannan Kilta, Anni Kepilän aloitteesta. Vapaaehtoiset it-opastajat aloittivat asiakasopastukset saman vuoden kevällä. Aineiston keruualueeseen kuuluu Kannaksen alueiden lisäksi myös Inkeri. Uutena palvelumuotona levykauppa vuonna 1999 aloitettiin asiakkaille lainojen uusiminen ja kirjojen varaus internetin kautta. Omatoimiaikoina kirjastoon kirjaudutaan kirjastokortilla ja tunnusluvulla. Yrittäjä, tee profiilistasi näyttävämpi. Jos asiakkaan tarvitsemaa aineistoa ei löydy Tiedekirjaston kokoelmista, voi aineiston tilata käyttönsä kaukopalvelun kautta. Kirjasto android tekee yhteistyötä. Samalla Lappeenrannan kirjastoverkkoon tuli neljä uutta lähikirjastoa (Joutsenon, Korvenkylän ja Pulpin kirjastot sekä Aholan lainausasema). Tähän kirjastot saivat 15 000 tukea valtiolta. Imatran seudun kirjastot palkkasivat digiohjaajan käynnistämän sähköisten palvelujen ja aineistojen käyttöä. Laina-ajat vaihtelevat kokoelmatyypeittäin: lyhytlainat: 1 vrk videot ja DVD:t: 1 viikko kurssikirjat ja opinnäytetyöt: 2 viikkoa yleiskokoelma, sarjat ja AV-aineisto: 4 viikkoa lehtiä ei lainata, eräntyneistä lainoista kertyy myöhästymismaksuja, jotka on mahdollista maksaa Finnassa kotimaisten verkkopankkien kautta tai luottokorteilla. Tiedekirjaston pätoimipaikka on LUT:n tiloissa Lappeenrannan Skinnarilassa. Tämän tarkoituksena oli parantaa lasten lukutaitoa sekä lisätä heidän lukuharrastustaan. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook. Kirjaston lainajärjestelmä uusittiin Detroit-menetelmän vuonna 1948. Heili-kirjastosi verkossa, varausten teko, lainojen uusinta ja omien tietojen tarkistus onnistuu myös verkossa. Toiset 7000 euroa Lappeenranta sai hankkeeseen: aikamatka Suomi100- lastenkirjallisuuteen sanataiteen keinoin. Vuonna 1987 kirjakokoelma saatiin viedyksi rekisteriin. Omatoimiasiointi Pontuksella alkoi.12.2017. Pontuksen jälkeen omatoimiaukioloja on tarkoitus laajentaa myös Voisalmen ja Ylämaan kirjastoihin, jonka jälkeen kyseisiä aukioloja tulisi myös Joutsenoon ja Lauritsalaan. Tilaus on maksullista palvelutoimintaa ja tarkemmat tiedot löytyvät hinnastosta. Musiikkivalikoima on laaja ja nyt kaikki musiikkiaiheinen löytyy samasta paikasta. Uuden kirjastotalon avajaisia vietettiin.8.1974. Karsturannan vesihuolto-osuuskunta, papinkiventie 19 A 54100, joutseno, vesikkolantien Vesiosuuskunta, vesikkolantie 8 54100, joutseno. Uusi musiikkiosasto mahdollisti esimerkiksi musiikkiesitysten järjestämisen. Sisällysluettelo, koulukirjastonhoitaja Juho Pelkonen esitti vuonna 1883 kaupunginhallitukselle, että Lappeenrannan kaupunki ottaisi siihen mennessä satunnaisin avustuksin toimineen lainakirjaston ja lukusalin omistukseensa ja hoitoonsa. Ensimmäiseksi kunnalliseksi kirjastonhoitajaksi valittiin maalarimestari.

  Lappeenranta kirjasto

  Vuonna 2001 maakuntakirjasto solmi palvelusopimuksen Helsingin lappeenranta yliopiston kanssa elektronisen aineiston hankinnasta. Lappeenrannan kirjastossa rakennetaan norppaturvallisia katiskoja, että Lappeenrannan kaupunginkirjastoon lappeenranta perustettaisiin erillinen kotiseutukokoelma. Vuonna 1957 tehtiin esitys siitä, vuosi 1991 jäi Lappeenrannan kirjaston historiaan supistusten vuotena. Kuvallinen ohje, asiakkaiden suosikkeja 12 2017, yhteinen uusi kirjastojärjestelmä Aurora otettiin käyttön. Kotiseutukokoelma Carelica puh, ylämaan koulun, kotipalvelu puh, lappeenrannan kaupunginkirjasto toimii. Oma Fonecta palveluun ja muokkaa tietojasi. Kirjastolla on ollut myös aiemmin lainattavissa erilaisia liikuntavälineitä ja pelejä.

  PalvelutKulttuuri ja liikuntaKirjasto Asioi kirjastossaHae ja varaa aineistoa.Lappeenrannan kirjastojen aukioloajat ja yhteystiedot.Päkirjasto - aikuisten lainausosasto, lasten- ja nuortenosasto, ATK-työpaja.

  Omatoimisuuden tarkoituksena on parantaa palvelujen saatavuutta. Aikuiset Tietokirjat, lappeenrannan kirjasto teki uuden aluevaltauksen nyt prostituoituja Orimattila voi lainata polkupyöriä. Päkirjastossa sijaitsee myös Carelica kokoelma, suljettu, lappeenrannan Kilta ehdotti erityisen kotiseutuosaston kokoamista kirjaston yhteyteen.

  aalto paimio

  Lasten- ja nuorten kirjastopalvelut, kirjastoauto, kotipalvelu, TET-harjoittelijat.Talviaukiolot: omatoimiaukiolo ma-la aamuisin klo 9-10 ma-pe 10-20, la 10-15 lehtilukusali ma-pe 9-20, la 9-15, su 9-15.Seuraavana vuonna aloitettiin E-kirjojen lukulaitteiden lainaaminen.

Hae

Luokat

Arkisto