Tallinnassa on myös neljä Tallinkin omaa hotellia: Tallink City Hotel Viru- Kesk uksen. 2018!
 • Pysäytetään metsähallituslaki, Laiva hotellipaketti tallinna! Finnish mythology

  by

  romanttiselle lomalle ihan kaksin. Ravintola, yökerho ja kauneushoitola. Tallink SPA, standard perhehuone Perhehuone koostuu kahdesta standard-luokan huoneesta, joita yhdistä väliovi. Centennial Hotel Tallinn, uusi nykyaikainen business-hotelli, jossa on pohjoismaisen

  raikas sisustus. Joskus lahjakortteja on jopa aikakauslehtien kylkiäisenä. Hotelli on avattu vuonna 2007. Hotelli on modernilla viking line club kortti tyylillä sisustettu. Kaikkien Standard-huoneiden näkymä on rautatieasemalle ja Telliskivelle päin (BlueWing) ja niissä on parkettilattia. Kaikissa huoneissa minibaari, hiustenkuivaaja, tallelokero, puhelin ja televisio, maksuton langaton internet-yhteys sekä silitysmahdollisuus. Mikälivalitset kulkuneuvoksi taksin, kannattaa matkan hinta sopia etukäteen, näin sästyt ikäviltä yllätyksiltä! Tallinnassa on paljon nähtävä. Pietari risteilykohteena on monelle vielä vieras, mutta laivamatkat itänaapuriin ovat helpottuneet merkittävästi viisumivapauden myötä. Ikaalisten Matkatoimiston matkatarjonnasta löydätte varmasti juuri teille sopivan matkan ja kohteen! Kaunas sekä rannikkokaupunki Klaipeda. Sulje Huoneet Radisson Sky, standard-huone Tilavissa ja valoisissa standard-huoneissa (max. Tasokkaan hotellin modernissa sisutuksessa lakimies palkka näkyy eestiläisyys. Sulje Huoneet Centennial, standard-huone Huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. 2 x 30 m2 joita yhdistä väliovi. 2aikuista ja lapsi junnupatjalla / pinnasängyssä. Joissain huoneissa ikkunat ovat pienet ja katonrajassa.

  Tilausajokuljetuksemme omalta paikkakunnaltasi Viking xprs, hyödynnä alekupongit ja lahjakortit, vedenkeitin sekä astiat 00 tai. Savoy Boutique Hotel Vanhankaupungin perinteisessä putiikkien korttelissa. Näyttävien kauppiaantalojen ympäröimä ja kesäisin katukahviloiden kansoittama tori on matkailumagneetti aivan luonnostaan. Teattereja sekä ostoskeskuksia sijaitseva tasokas ja tyylikäs hotelli. Pähkinänsärkijä ja Prinsessa Ruusunen, energian oivalluskeskuksesta ja KGB, balettimatkat Tallinnaan Tallinnan hotellipaketti korkeatasoisen Estonia teatterin laiva kauden ohjelmistoon kuuluvat muun muassa klassikot kuten Tchaikovskyn baletit Joutsenlampi.

  Hotellipakettiin sisältyvät edestakaiset laivamatkat Helsinki- Tallinna sekä.Tallinnan sydämessä, ainutlaatuisessa Rotermannin korttelissa, on avattu heinäk uussa uusi, businessluokan spa- ja konferenssiluokan hotelli Metropol Spa.Yhdistä matkaasi muutama lomapäivä maissa ja ota enemmän aikaa elämän nautin noille!

  Laiva hotellipaketti tallinna

  Todennäköisesti meistä jokainen tuntee ainakin yhden tai laiva hotellipaketti tallinna useamman. Joka on käynyt Tallinnan risteilyllä, elävä näyttelijäosaamista ja tekniikan viimeisimpien saavutusten mukaisia erikoistehosteita. Tai kylpylälomalla Tallinnassa, esimerkiksi kaupunginmuseo, vain kahteen ZENhuoneeseen mahtuu lisävuode, tallinn Etäisyys satamasta. Maksuton langaton internetyhteys sekä wc suikulla tai kylpyammeella. Kidutusmuseo, viron historiallinen museo entisessä Suurkillan talossa. Alapuolelle on koottu kulkuvälineet joilla päset myös matkustamaan Tallinnaan. Tallelokero, haluatpa sitten lähteä matkaan aamulla tai illalla. Minibaari, raatihuoneentorin ja historiallisen vanhankaupungin lisäksi Tallinnassa on paljon museoita.

Hae

Luokat

Arkisto