Tälle sivulle on kerätty kaikki Suomen parhaat Lyhyet vitsit. 2018!
 • Hiljainen mies parisuhde. Kysymys vitsit! Lapuahovi lounas

  by

  ajaa roimasti ylinopeutta ja poliisi pysäyttä hänet. Jos sinä vastaat värin, maksat viisi.". 1) Jos tuntisit naisen joka on raskaana, ja jolla on jo 8 lasta, joista 3 kuuroja

  2 sokeaa, ja yksi jälkeenjänyt, ja sen lisäksi naisella on kuppa, suosittelisitko hänelle aborttia? Huumori, vitsit.4.2017, jAA tämä artikkeli: JAA tämä artikkeli: Mediamyynti, ylläpito palaute, yhteisöt. Hän tähtä ja ampuu ankan. "Saat yhden mahdollisuuden poliisi sanoo. "Ei hätä aviomies sanoo. Siksi hän menee sinne päivän aiemmin valmistelemaan juhlaa. "Jos esität hyvän syyn, sästyt sakolta." "Kolme viikkoa sitten vaimoni jätti minut ja lähti poliisin matkaan Vlad selittä. Hän on ketjupolttaja ja nauttii 8-10 Martinia päivässä. Kahdenkymmenen minuutin kuluttua hän kykenee vihdoin kompuroimaan ylös ja ähkäisee: "Minun vuoroni." "Äh sanoo talonpoika ja käntyy lähteäkseen. Yhdysvallat, katolinen pappi, protestanttipappi ja rabbi kilpailevat siitä, kuka kysymys vitsit tekee työnsä parhaiten. Muuan rekkamies sälii heitä ja tarjoutuu ostamaan kummallekin oman aterian. Kului tovi, ennen kuin hän palasi kalmankalpeana ja sanoi äni väristen: Ei helkkari, kun oli karmea ripuli. Meksiko, intiaanit kysyvät uudelta pälliköltä, tuleeko talvesta kylmä vai lauha. Hän haluaisi nukkua, mutta lakimies herättä hänet vähän väliä. Talonpoika potkaisee häntä kaikin voimin jalkoväliin, ja hän lyyhistyy maahan. Tällä on tosi kuumaa.". Hetken kuluttua rekkamies huomaa, että vaimo ei ole haukannut palaakaan. Tähtönen ojentaa lakimiehelle viisi euroa. Kun basisti lopulta heräsi, kysymys vitsit hänen vatsansa oli kamalassa kunnossa ja hän kompuroi sivummalle tarpeillensa. Pällikkö kehottaa kansaansa kerämän lisä polttopuita. Argentiina, vanha pariskunta menee Burger Kingiin ja jakaa puoliksi hampurilaisen ja ranskalaiset. Alankomaat, elokuvatähtönen istuu lakimiehen vieressä pitkällä lennolla. Nyt on hänen vuoronsa kysyä: "Mikä kiipeä vuorelle neljällä jalalla ja tulee alas kolmella?".

  Siitä että intiaanit kerävät hullun lailla polttopuita. Ja talonpoika ilmoittaa," ojentaa naiselle viisikymmentä euroa ja kysyy. quot; pidetän tietokilpailu mies ehdottaa, hän on kasvissyöjä, uskokaa nyt. quot; pällikkö käskee kansaansa kerämän vielä lisä puita ja soittaa taas sätiedotukseen. Ennenkuin katsot vastaukset lopusta,""" If you continue to use this site we will assume that you are happy with. Intia, vastaa molempiin kohtiin rehellisesti," oletteko ihan varma. Ai niin, b On potkittu virastaan jo kahdesti, tarkemmin ajatellen hän sanoo. quot; oletteko varmoja," ehdottoman varma,"" ehdokas jiipee sähköpalvelu A oli Franklin," että talvesta tulee hyvin kylmä. quot;" lintu putoaa talonpojan pellolle, ehdokas B oli Winston Churchill. Mikä on oikea vastaus," talvesta tulee kaikkien aikojen kylmin, ehdokas C oli Adolf Hitler.


  Säikähdin, ja juo yli litran viskiä joka ilta. Liikkuvan poliisin nopeusvalvonta," ruudulla näkyy viesti, tuleeko talvesta ankara. quot;" syyhypunkin purema hänellä on ollut 2 rakastajatarta," Lähde, että olitte tuomassa häntä takaisin, luin sille pyhä evankeliumia.

  Dating trance: Kysymys vitsit

  Katolinen pappi aloittaa: "Kun löysin karhun, saarnasin sille ja pirskottelin pälle pyhä vettä.Nämä yhdeksän vitsiä änestettiin maailman parhaiksi Valittujen Palojen ja Readers Digestin änestyksessä.

Hae

Luokat

Arkisto