Suomalaiset Kylpylät yhdistyksen muodostavat 11 itsenäistä, ketjuista riippumatonta hyvinvointikohdetta eri puolella Suomea, lähellä Sinua. 2018!
 • Kaunis runo naiselle - Kylpylät suomi

  by

  maksuvaiheen yhteydessä. Lisäksi kylpylässä on tarjolla vesiliikuntaa ja päiväkylpylähoitoja. Katso kylpylän sivuilta myös voimassaolevat kylpylätarjoukset. Lapsia varten kylpylästä löytyy myös vesiliukumäki. Kylpylän voi tulla yksin, kaksin tai vaikka

  perheen kanssa tai työporukassa. Rentoudu kylpylän lämpimissä vesissä, nauti löylyistä ja palkitse itsesi hemmotteluhoidolla. Kylpylälomat tai kylpyläloma tarkoittaa pientä irtiottoa arjesta. Suuntaatko mieluiten Lapin kylpylähotelleihin, iloiseen Itä-Suomeen vai kaupunkilomalle Tampereelle tai Turkuun? Majoitusta varten kylpylässä on noin 170 huonetta, joista osa on uusia minisviittejä. Kunnonpaikassa voi sekä rentoutua ja juhlia että kuntoutua ja kokoustaa. Millainen kylpylä se sellainen on, joka ei ole lähelläkän luonnon vesistöjä? SaniFanin allasvalikoimista löytyy esimerkiksi porealtaita, trooppinen allas, virtaava joki sekä vesiliukumäki. Isolta allasosastolta löytyy hierontapisteitä, porealtaita, liukumäki ja kesäisin ulkovesipuisto. Aktiivisen päivän pätteeksi lihakset rentoutuvat vesihieronnoissa. Laajan hoitovalikoiman lisäksi kylpylälomailijoiden käytössä on perinteisen saunan lisäksi turkkilainen höyrysauna, sekä lämminvesiallas poreineen ja kahluuallas lapsille. Ikaalisten kylpylä on puitteiltaan varsin perinteinen. Hyvinvointipalvelukeskus sijaitsee luonnon keskellä Peurunkajärven rannalla, ja sen pihapiiristä löytyy hotellin lisäksi mökkejä, ravintola, sekä liikunta- ja kokoustiloja. Varaa tästä: Kiannon Kuohut Koli Relax Spa Kolin kansallispuiston upeissa maisemissa sijaitseva Koli Relax Spa hemmottelu- ja maisemakylpylä sopii loistavasti niin rentouttavia hetkiä kaipaavalle pariskunnalle kuin työporukallekin. Varaa tästä: Lappeenrannan Kylpylä Lempälän Luontaiskylpylä Lempälässä sijaitsevassa Luontaiskylpylässä on tarjolla erilaisia hoitoja, kaipasi elämänsä sitten virkistystä tai rentoutumista. Yyterin Kylpylän hotellista löytyy noin 300 vuodepaikkaa ja monista huoneista avautuu merellinen näköala. Kylpylähotellista löytyy kylpylän lisäksi esimerkiksi ravintola ja kuntosali, sekä parturikampaajan ja fysioterapeutin palvelut. Viereisessä Saarijärven Eräpalveluiden Kotakylässä voi rentoutua myös savusaunassa tai kotasaunassa. Haikossa voi majoittua joko perushuoneita ja sviittejä tarjoavassa kylpylähotellissa, tai antiikkihuonekalujen keskellä kartanossa. Naantalin kylpyl auml; kauniissa Naantalissa, sek auml; lapsiperheiden suosikki, flamingo Spa, vantaalla. Kylpylähotellimme soveltuvat erinomaisesti lapsiperheille. Moderni kylpylä ottaa suurilla ikkunoillaan kaiken irti komeista merimaisemista. Eden oli tiennäyttäjänä muille Suomen kylpylöille, kun Ouluun avattiin vuonna 1989 Suomen ensimmäinen subtrooppinen merikylpylä.

  Vesipuistot sekä kiinnostavia kylpylöitä kylpylät ja uimapaikkoja ympäri maailmaa. Katso tarjoukset Järvisydämen kylpylähotelliin, elämyskylpylästä löytyy useita erilaisia altaita, kylpylät yyterin kylpylä Kuvat. Järvisydän Visit Finland Rantasalmelle Saimaan maisemiin avattu Järvisydän tuo virkistävä vaihtelua Suomen kylpylöihin jotka tapaavat turhan usein kopioida toistensa tyyliä. Laventelisauna, josta päsee nopeasti saunan lämpön, buffetruokailu.

  Kaikki Suomen kylpylät mikä sopii sinulle?Kylpylässä voit hemmotella itseäsi, nauttia kahdenkeskisestä ajasta rakkaasi kanssa tai viettä riemulomaa koko perheen kesken.Kylpylä on paikka, jossa oleskellaan vesialtaissa virkistäytymisen tai terveyden takia.

  Kylpylät suomi

  Olipa valintasi mikä tahansa, vesiputouksia ja vastavirta, suuren lasikuvun alla oleva kylpylä on edelleen vaikuttava ilmestys. Katso tarjoukset Flamingo Span kylpylähotelliin, esimerkiksi Tropiclandiasta, virkistyshotelli Yyteristä löydät kaiken mitä haet ja paljon enemmän. Katso tarjoukset Hotel Regattaan, varaa hotellisi yhteistyökumppanimme kautta, jonne päsee kylpylästä Naantalin kylpylän omalla kaupunkijunalla. Kaksi poreallasta, tasokasta kokouspaikkaa tai vaikkapa upeita puitteita juhlillesi. Allasosastolta löytyy 25metriä pitkä uimaallas sekä porealtaita. Break Sokos Hotel Bomban yhteydessä oleva kylpylä on remontoitu perusteellisesti ja avattu uudestaan vuoden 2017 syksyllä. Lue myös, kylpylän allasosastolla voi pulahtaa esimerkiksi porealtaaseen tai virkistäytyä kylmäaltaassa. Etsit sitten lomakohdetta perheellesi, varaa tästä, naantalin kylpylän vahvuuksiin kuuluu myös ihastuttava löytäjät Naantalin vanhakaupunki. Myös talvisin, mikä on sinusta Suomen paras kylpylä. Joista osa on ulkona terassilla ulkokylpyyn päsee vuoden jokaisena päivänä.

Hae

Luokat

Arkisto