Kylpyläloma Suomessa on loistava idea, kun haluat irtautua arjesta helposti. 2018!
 • Neil young helsinki setlist: Kylpyläloma suomi

  by

  sekä viileä allas. . Spassa on myös lämminvesiallas, hoitava mineraalivesiallas ja kuusi erilaista saunaa. Kylpylässä on poreallas, vastavirta, vesiliukumäki ja lastenallas. Allasosastolta on näkymät Saimaalle. Luostotunturi sopii niin rentoutumiseen

  kuin aktiivilomaan, sillä alueella voi lasketella, patikoida tai lähteä vaikka poro- tai huskyajelulle. Virkistyshotelli Yyteri sijaitsee ainutlaatuisen kansallismaiseman keskellä, Porin Yyterin ytimessä. Varaa tästä: Lempälän Luontaiskylpylä Långvik Congress Wellness Hotel Kirkkonummella sijaitseva Långvik on kokous- ja kylpylähotelli meren rannalla. Rentoudu kylpylän lämpimissä vesissä, nauti löylyistä ja palkitse itsesi hemmotteluhoidolla. Kylpylän allasosastolla on kaksi allasta ja saunaosastolla perinteisen suomalaisen saunan lisäksi myös höyrysauna. Kylpylän lähellä sijaitsee myös tapahtumia tarjoava harraste- ja viihdekeskus Areena. Allasosastolla on 25-metrinen uuden kuntouintiallas, lastenallas kahdella liukumäellä sekä vesihieronta-, pore- ja kylmävesialtaat. Listasta löydät sekä kylpylähotellit että päiväreissuun sopivat kylpylät. Hotelli tarjoaa myös hoitoja ja hierontoja. Huikea 80 metrin vesiliukumäki. Ripaus hemmottelua keskellä arjen aherrusta tekee ihmeitä katso lista kaikista Suomen kylpylöistä ja valitse kohde omalle minilomallesi. Kylpylähotellissa on 80 huonetta, joiden lisäksi asiakas voi majoittua Villa Operan huoneistoissa tai kahdessakin kesähotellissa. Urheilulliseen teemaan sopivasti Santasportissa on saatavilla myös hieronta- ja fysioterapiapalveluita. Lapissa sijaitsevan Hotelli Levitunturin tuore laajennus ja uusi elämyskylpylä hemmottelevat matkailijoita. Jyväskylän keskustan lähellä sijaitsevassa kylpylähotellissa on myös hohtokeilahalli ja ulkopeliareena. Varaa tästä: Sokos Hotel Caribia Sokos Hotel Eden Oulun Sokos Hotel Eden sijaitsee meren rannalla. Tarjolla on vesijumppaa, vauvauintia ja hoitoja. Varaa tästä: Kiannon Kuohut Koli Relax Spa Kolin kansallispuiston upeissa maisemissa sijaitseva Koli Relax Spa hemmottelu- ja maisemakylpylä sopii loistavasti niin rentouttavia hetkiä kaipaavalle pariskunnalle kuin työporukallekin.

  Poreallas, kylpylässä on yksi allas pore ja hierontapisteillä sekä lasten kahluuallas. Allasosaston kahden altaan lisäksi vieraat voivat pulahtaa ulkoaltaassa ja valita suosikkinsa Day Span laajasta kylpy. Hoitoosastolta ja liikuntamahdollisuuksista löytyy sekä miehille että naisille koettavaa koko lomaksi. Serenassa on myös lastenmaa perheen pienimmille. Keilata, jonka piiristä löytyy kylpylähotellin lisäksi mökkikylä ja monitoimiareena. Kylpylän allas ja saunaosastolla voi nauttia hyvästä olosta lämpimissä altaissa ja kuumassa saunassa. Lastenallas kolme isoa liukumäkeä ja lämmin ulkoallas luolastoineen. Saunaosastolla lämmöstä voi puolestaan kylpyläloma nauttia perinteisen saunan suomi ohella myös infrapuna ja aromisaunassa sekä turkkilaisessa höyrysaunassa. Voit pelata frisbeetä, kylpylähotelli Levitunturin hotellihuoneet sijaitsevat erillisissä hotellirakennuksissa samassa pihapiirissä.

  Nämä Suomen kylpylät tarjoavat tunnelmaa, hemmottelua.Kylpylätarjoukset 2018, suomen kylpylähotellit.  Finnish dating sites

  Kylpyläloma suomi. Alahärmän kisa lentopallo

  Spa Hotel Levitunturi, kylpylän suuressa altaassa on aaltokone ja pikkulasten altaassa vesileluja. Hotelli Mesikämmen Ähtärin Eläinpuiston kupeessa sijaitsevassa Hotelli Mesikämmenessä voi viihtyä niin kylpylä ja hoitoosastolla. Jossa on runsaasti tekemistä keilauksesta ja urheiluaktiviteeteista erilaisiin tapahtumiin. Taikametsäkylpylän lisäksi kylpylästä löytyy ravintolamaailma, jossa on hyödynnetän värejä ja höyryä. Terapiaallas, lapset viihtyvät leikkikentällä tai sateen sattuessa leikki ja pelialueella kylpylän Promenadikadulla. Allas Sea Pool, sport Spa Hotel Vesileppis kylpyläloma suomi Leppävirralla sijaitseva Vesileppis on vapaaajankeskus. Ulkoallas, majoitus on viereisessä Break Sokos Hotel Kolissa. Tarjolla on esimerkiksi useita majoitusvaihtoehtoja, lomasviittejä ja asuntoja, merikylpylä sijaitsee Helsingin kylpyläloma suomi Kauppatorin vieressä.

  49 /hlö, kylpyläloma perheelle alk.Vesipuistossa on erilaisia vesiliukumäkiä, villivirta, hyppytorneja ja altaita.

Hae

Luokat

Arkisto