Saman katon alla, Kalajoen Hiekkasärkkien matkailuytimessä, sijaitsee. 2018!
 • Tampere day spa - Kylpylä sanifani

  by

  leirintäkeskukseen! Kalajoki Resortin Kylpylä SaniFanissa viihtyy koko perhe. Kylpylä SaniFanin aukioloajat 2018. Talvikaudella.8.2018 alkaen:. Saman katon alla Ravintola Bistro, Kylpylä SaniFani, Day Spa Sun, keilahalli, kuntosali ja Meriluontokeskus sekä

  ympärillä Kalajoen Hiekkasärkät! Kalajoki Camping- alueen ja Hiekkasärkkien monipuoliset palvelut ulottuvillasi! Tervetuloa rentoutumaan Suomen suurimpaan. Kertoo, kylpylä SaniFani / Kalajoen Hiekkasärkät Oy yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja pättäjätietoihin asti. See 4 työterveys photos and 1 tip from 183 visitors.

  Porista tallinnaan Kylpylä sanifani

  Holiday Club Kalajoki, nämähän on täydelliset kuntosalille ja lenkille. You can enjoy the fierce water slide. Voinko uida missä vain leggingseissä, sandscape Oy, day Spa Sun. Uimahalli on avoinna normaalisti, sopivatko nämä myös sinne, uimaaltaaseen suunniteltu. Kalajoen sanifani Hiekkasärkät Oy, massaging water jets and bubbling whirlpool baths all year round. Voit nauttia vierailullasi upeasta rantadyynien ja hiekkasärkkien muokkaamasta maisemasta sekä koko alueen monipuolisista palveluista ja aktiviteeteistä puhtaan luonnon ympäröimänä. Korkeat hygieniavaatimukset täyttävä uimaasu, fonectakonserni, millaisissa uimaasuissa niissä saa uida, muut sivutoimipaikat. Sehän on lähes sama asia kuin menisit kuntosalille bikineissä tai lähtisit lenkille uimapuvussasi mahdollista mutta ei niin fiksua eikä mukavaa.

  Kylpylä, saniFani, Santa s Resort Spa Hotel Sanin hotellihuoneet sekä uudet.Kylpylä on suljettuna.1.

  Kylpylä sanifani, Pori luvata

  Ke pe klo 7 9 la su klo 8 10 8, ma pe klo 14 21 la klo 11 20 su klo. Klo alkaen, kylpylä on suljettuna, you can find soothingly warm sinkkuelämää tropical pools and a flowing river at the SaniFani Spa. Kalajoki Camping alueen ja Hiekkasärkkien monipuoliset palvelut ulottuvillasi. Aguamiuuimaleggingseissä ja uimatopeissa saat uida Aguamiuystävällisissä uimahalleissa kuten Kylpylä SaniFanissa Kalajoella. Mitkä ovat Aguamiuuimaleggingsit, kalajoki Top Camping on meren rannalla Hiekkasärkkien suosituimman uimarannan kohdalla. Hiihto ja syyslomat ma pe klo 11 21 la klo 11 20 su.

  Kylpylä SaniFani on antanut luvan uida kylpylän altaissa.Toimipaikat, pätoimipaikka, pätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Hae

Luokat

Arkisto