Jouluradio.fi tervetuloa joulumusiikin kotiin! 2018!
 • Seuranhaku netissä - Kuuntele jouluradiota

  by

  Jouluradion viime vuonna lanseeraamaa uutta kansanperinnettä eli Joululaulupäivä vietetän perjantaina.12. Katso FM- ja kaapelitaajudet tai kuuntele Jouluradiota netistä: Lisätietoja:, toimituspällikkö Riitta Kalliorinne,. Tämän kertaisesta Hoosianna-versiossa on kansanjuhlan katu-uskottavaa riemua.

  Nyt on lupa laulaa! . Nina Tapio ja Katja Lappi loivat energisen version tutusta karjalainen virrestä. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Joululaulupäivä on uusi, itse tehty ja yhteisöllinen joulufestivaali. Pikkujouluradio Klassikoita pikkujoulujen tanssilattialle. Kaikki on vasta kehkeytymässä, jännittävä nähdä mitä tästä tulee sanoo Seppälä. Joulumusiikin pä-änenkannattaja Jouluradio soi FM-taajuuksilla ja kaapelissa loppiaiseen asti. Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Jouluradio nimittäin haastaa ja kutsuu jokaista keksimän isoja ja pieniä joululauluhetkiä Joululaulupäivänä kaduille, kylille, työpaikoille, kauppoihin, kahviloihin mihin tahansa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa. Päkanavan lisäksi Jouluradion verkkosivuilla voi kuunnella yhdeksä muuta eri joulumusiikin lajeihin erikoistunutta kanavaa. Jouluradio tekee joulumusiikin ystävälle suuren palveluksen, sillä musiikkia soi tauotta ja se on sekä monipuolista että laadukasta. 7.12.2016 09:22, kirkko Helsingissä, jouluradion Joululaulupäivä vietetän ensimmäistä kertaa torstaina.12. Jos halutaan, huutelemme sosiaalisessa mediassa tarjotuista paikoista ja pyydämme ihmisiä vetämän yhteislaulua niihin kertoo. Joululaulupäivän tapahtumia varten on avattu oma viestikategoria Yhteismaan Nappi Naapuri -palveluun. Ne syntyivät kun aiempien vuosien Xmas-kanavan tarjonta jaettiin kahteen koriin. Lisätietoja: Joululaulupäivän osallistumisohjeet tiedotteen liitteissä tai. Joululaulupäivä järjestetän torstaina.12. Nauti joulun sävelistä ja kuuntele Jouluradiota tästä! Samanlaista tunnelmaa haluaisin Joululaulupäivän. Klassinen Joulu Klassisen joulumusiikin parhaimmisto, lasten jouluradio Lasten ja lapsenmielisten jouluradio. Kirkon odotetaan auttavan elämän kriiseissä painiskelevia ihmisiä ja huolehtivan vähäosaisista. Kyseisestä ikäluokasta 14 käytti änioikeuttaan.

  Rajaton vuonna 2012 Kerkko Koskinen kollektiivi 2013 Jesse Kaikuranta. Tilaisuuden kantavana teemana on iltamat ja luvassa on monipuolista joulumusiikillista ohjelmaa ja tunnettujen artistien esityksiä. LenniKalle Taipale 2014 Sointi Jazz deitti-ilmoitus riemurasia Orchestra feat.

  Kuuntele joulumusiikkia lukuisista jouluradiosta.Päkanava on sekoitus perinteisiä joululauluja, yllättäviä tulkintoja sekä ihan uutta joulumusiikkia, jouluradio #kuuluujouluun, kuuntele radiota suorana.


  Tapahtuma on itseorganisoituva kuka tahansa voi järjestä oman yhteislaulutapahtuman missä tahansa 55 Tiedote, julradion Pohjoismaalaiset jouluklassikot, catchiror IM ads postscribe, ja Jouluradion kaikki kymmenen nettikanavaa kuuluvat joulukuun ajan sovelluksen kautta. Tuure Kilpeläinen liittyy Kaihon Karavaaneineen nyt siihen maineikkaaseen joukkoon kuin aiemmat Jouluradion tilaamat Hoosiannan esittäjätkin. Ja pyydämme mukaan, radio Novan Jouluradio Perinteiset joululaulut ja uudemmat hitit. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Vasta näiden jälkeen vastaajat kertovat kaipaavansa tukea perheille ja hengellistä elämä. Yhteismaa, joita ovat olleet, happy Holidays Englanninkielisiä sovituksia, dating jouluradio. Kuvat, veroprosentti on pienimpien joukossa Suomen seurakunnista.

  Mukaan tempaukseen on myös lähtenyt Siivouspäivästä tuttu Yhteismaa.Tänä vuonna Jouluradion lähetys kuullaan myös Yle Radio Suomessa adventtisunnuntaisin kello.3016.Helsinkiläisten kirkollisveroprosentti säilyy ykkösenä 09:12  Tiedote Helsingin seurakuntien yhteinen kirkkovaltuusto pätti, että kirkollisveroprosentti säilyy ennallaan: helsinkiläisten veroprosentti on 1,0 myös vuonna 2019.

Hae

Luokat

Arkisto